Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi 14C - C-kategória
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brek666
tag
700 as iso az rengeteg ennél a szoft modul kombónál
Ez a kép iso 200 on meglőve 1 sec záridővel korrekt minőséget hozna.1 sec majdnemhogy megtartható kézzel is ha valaki budhaBeviheti persze reméljük cserélik a modult de ez még nekem mindig inkább a manuális beállitások tapasztalanságábol fakadó hiba nagyrészt.Sőt..Ezt hangsúlyozom a 700 as isoból kiindulva.
-
brek666
tag
Nem csak ár /érték arányban
Igazán idei csúcsmodellek sem tudták megelőzni max befogni.Mondjuk overall azt se szerintem
Talná az N6p ami még okés bár nekem az OIS hiányzik nagyon.Aztán ami remek a V10 brutál videóban a cucc..
Samu s7/E -Túlélesít
P9.-Kevés nekem nappal se 4K...
m10-Iszonyat torzít a lencse a széleken meg nagyon mos.
G5 nem nagy szám.Majd a szifonra leszek idén kiváncsi előkap/lőben az egyik ha nem a legjobb.Peresz manualban azért megeszi a G4. .
[ Szerkesztve ]
-
brek666
tag
válasz legiaap #48125 üzenetére
Helyesen jobb mint az ő volt g4 készüléke
Sajnos a fókusz messze nem tökéletes mert fújta az ítélet szel
Direkt link lemaradt!
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
brek666
tag
válasz toto0569 #48131 üzenetére
+1 jobb lenne ha a fényképezés alapjaira minimálisan rámozdulna
(#48133) kmóricka
A hiba a te készülékedben van.Igenis számít egyébként a maualis mod is..
Nézz már rá a linkelt virágomra (ami google + tehát tömörít)
illettve az elöbbi BMW fotora.Biztos,hogy nem zajos mosott képek tehát biztos a te gépeddel van valami vagy user error.
Mindenképpen szerviz ha nem hozza az az átlagos G4 képeket.Rakj már fel raw képeket valahová.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
brek666
tag
válasz Aryon87 #48176 üzenetére
Mi ez ???
Totális olajfestmény a belenagyításnál.Egyébként ok lenne de a részletek szétmosva és túlélesítve is.
Még pár nap és ki merem jelenteni,hogy nagyságrendekkel jobb a g4 szoftvere?Hardvere?...Nagyon remélem kap a kamera frissítést .Vagy esetleg xda kifőz valamit.Bár A G4 is kevés unoffical suportal bír. vélhetően g5 még kevesebbel. a zárt bootloader miatt..
[ Szerkesztve ]
-
brek666
tag
válasz legiaap #48183 üzenetére
Ahogyan felettem írja a kolléga fotós alapokat nélkülözve nagy lehet a különbség.
De itt az új G5 képei szerintem nem az ő oldaláról gyászosak most.
Tényleg brutálisan mossa a részleteket a cucc olajfestmény.Vélhetően ezt szoftver frissítés orvosolni tudja.UI: Belenagyítást mellőzve azért nem annyira vészes a végeredmény-.-
G4 ,g5 messze azért a felső ligában játszik fotozást nézve
Egyébként összeségében szerintem, tehát a videózást is belevéve a mai napig legjobb készülék az LG V10
Azok a 4K maual videók 3 mikrofonnal .....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest