Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Honor központjában próbáltuk ki a Magic7 Prót
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
válasz robi222 #106511 üzenetére
Ez: de innen tudsz letölteni ! [link]
Próbálkozni kell hogy melyik ok
Vagy kérj itt segítséget hozzá. Még attól is függ hogy milyen telód vanXperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz robi222 #106539 üzenetére
Pedig pl Xiaomi mi10 pro, 0 fényben. [link]
Konyhában világított egy lámpa, az edzős szobában ahol a képek készültek 0 fény + ráadásul fénnyel szemben fotózva.
Sötét részeket nézve, legvilágosabbtól a legsötétebb felé:
gcam night mode > sima gcam> gyári night mode > gyári simaDe ehhez állítgatni kellett rendesen a gcamon. Alapból iszonyat zajos volt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz robi222 #106539 üzenetére
Pedig szerintem egyértelműen jobb a gcamos kép, ezeket én csináltam összetudod hasonlítani. Igaz én semmit nem is állítottam rajta, csak feltelepítettem és kész is volt.
Pedig tudott volna még jobbat is.
[Gyári]Én akkor, ezt a verziót szedtem le. [link]
Oneplus 9 Pro, Gyári vs gcam
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
arabus
addikt
-
trebrona
nagyúr
válasz robi222 #107892 üzenetére
https://flickr.com/
Lensdump egy hulladék.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz robi222 #108977 üzenetére
Én nem gondolnám, hogy olyan nagy difi lehet a 2 között. Mint ahogyan a többi csúcshoz képest sincs nagy különbség.
Biztos vagyok benne, hogy van olyan szituáció amikor az lenne a sokkal jobb.
Vivó azért nagyon jó, mert ha akar tud természetes képet is csinálni(carl zeiss mód), de ha akar, az estéből is tud akár nappalt is csinálni. Brutális hdr-t tud. Ben tesztbe néztem mennyire durva.
Szóval rakhatnál is fel pár képet..
Az biztos, hogy külalakban nekem ez most az abszolút csúcs.
Kijelző gyönyörű, aksi nagyon bika(androidon belül), akármit futtatok semmitől nem melegszik fel kicsit sem.
Viszont nincs b20..!!!Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
DrDoktor
senior tag
válasz robi222 #110020 üzenetére
Nincs rá valami külső kamera app ami az élesítést lejebb veszi tesztnek?(Manual camera)?Nem rossz de nem is túl jó átlagos .Árához képest(itthoni)főleg kellemetlen a minősége.
Van benne potenciál hardver ott van de a szoftvert azt már nem írták meg rendesen a kamerához.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi 12T 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Független Iphone 13 mini 128GB eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest