Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Friss szettet hozott a Realme C75
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Meh, az a deszert?
Ma annyit adtam el belole, hogy nem gyoztem a hutot visszatolteni.Quqesz: tenyleg, emlekszem arra a bigyora, de nem tudtam akkoriban mi celt szolgal.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
:)
Nem kostoltam, nem fogyasztok semmi alkoholtartalmu itokat. Bar regen a citromos es dinnyes Bacardi Breezert szerettem
Edessegben meg a konyakosmeggy amit megeszek[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Köszi. Nem láttam ezt a reakciódat. Kromatikus aberáció van jelen a képen, sajna dől a torony, mivel a teló felfele volt döntve, hogy a csúcs is beleférjen
-
Aryon87
félisten
Tok jo, hogy egy hete meg fako volt minden, erre mar zoldul a sziget. En meg rohadjak meloban
Jo kepek lettek amugy.
Magnoliafa mar viragzik?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Baldur's Gate 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest