- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz IntelKiller7 #7601 üzenetére
Javíthatnák már igazán mert ez így full szar. Egy forzathon liveot nem tudok így megcsinálni.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
twi452
senior tag
válasz IntelKiller7 #7601 üzenetére
Jópofa kis méregzsák 😁
A hóeke az elején kicsit idétlen de amúgy patent 🙂 -
Joccc07
addikt
válasz IntelKiller7 #7603 üzenetére
Én is azóta. De nekem nincs olyan játékmenet, hogy 1szer legalább ne dobja el.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
-
Mosqu!to
addikt
Srácok, megtelt a PH team, 25/25-en vagyunk. Több helyen láttam 1000-2000 férőhelyet. Hogyan lehet ekkoraára növelni a férőhelyeket?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Valamint a napi küldetésem, hogy csináljak FENEGYEREK trükköket. Mi a jó ég az?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
-
.LnB
titán
Ma elviszik a VGA-mat, ennyi volt a móka. Pedig fizettem volna tovább a GP-t is szerintem a játék miatt. A végére megszerettem. Jó kis játék ez, és eleinte kicsit rosszul ítéltem meg. 40 valahányadik szintig jutottam, szóval maradt még benne sok minden. Egyetlen dolgot utálok benne, a "szerencsekereket". Szuper pörgetés jutalma, két duda, meg egy bugyi. Katasztrófa, hogy sose adott értelmes dolgot, leszámítva a pénzt. Az csak nekem "fura", hogy a játékban aránytalanul sokat van nappal? Pedig annyira szép az alkonyat, és a hajnal a játékban.
(#7608) Mosqu!to Beléptem a PH teambe én is. Törölj ki légyszíves, legyen hely másnak. gmihaly néven vagyok azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Csapoati
nagyúr
Eladtad a vga-dat? Ugrik a PC masterrace gaming?
A bugyis pörgetéssep egyetértek, tegnap vettem egy házat 10 szuper spinnel. Elsőre jött egy FE autó, utána meg a bugyik, tütük, dudák. Többségük ráadásul zöld vagy kék... A nappal/éjszaka dolog még nem tűnt fel, jellemzően pont a barn findok keresése közben szokott sötét lenni nálam.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #7612 üzenetére
El, ennyi volt. Megy a PS Slim is, veszek Pro-t. És ennyi. Mióta megvan a PS, a Forza volt az egyetlen játék amivel játszottam. Netezni meg kicsit luxus a 1080. Így vettem egy mély levegőt és meghirdettem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #7612 üzenetére
Ez lemaradt:
"Forza volt az egyetlen játék amivel játszottam" PC-n.
bocs kifutottam a szerkesztési időből
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Joccc07 #7615 üzenetére
Igen, de ez már a Horizon 2-ben is így volt, ha jól emlékszem, mindenre 9+-t írt. Hogy miért, azt nem tudom, a 9+ is két karakter.
LnB: Megértem, még pénzed is marad a vásárlás után. A Forzáért azért kár, a Horizonnak nem nagyon van párja PS-en
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
warfernom
tag
Helló akinek meg van a FH4 és van benne minimum 5 órája az tudna válaszolni erre a kérdésre?
Én tervezem meg venni a játékot van benne potenciál pályák meg jól is néz ki de.
Milyen a Multyplayer mg kb hányan vannak?? Mert CREW-is ezen bukott ell hogy szinte semi Multyplayer nem volt benne.Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
twi452
senior tag
válasz warfernom #7617 üzenetére
Jelenleg nyögvenyelős a multi sokaknak mert összevissza visszadob szólóba.
Remélhetőleg csak gyermekbetegség és kinövi a játék. Amúgy semmi gond nem lenne vele, van benne bőven lehetőség többen játszani vagy akár csak gurulni egy nagyobb csapattal bár ilyenkor szellemek a többiek. Én tegnap egész sokat hülyéskedtem drift zónákban meg jobb kanyargósabb helyeken próbáltam tanulgatni és sokszor csapódtak oda random emberek a session-ből és tök jó volt együtt csapatni 😀Az élő forzathlon eventekre meg mint a hangyák mennek a népek ahogy észrevettem. Mondjuk nekem az kicsit csalódás így pár event után..azt hittem ennél valami nagyobb durranás lesz mert max 10 perc alatt lemegy a 3 forduló és bevallom már unom 😁
[ Szerkesztve ]
-
warfernom
tag
Rendben köszi szépen.
Majd lehet tolok egy trial akkor vagy egy hónap előfizetést.Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
.LnB
titán
válasz IntelKiller7 #7622 üzenetére
Nekem a Ford GT volt a csúcs. De megvan már az összes f*s Golf variáns is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #7624 üzenetére
Szóval nem csak féknyomos párducmintás alsógatyát és flitteres gumicsizmát adhat ilyen-olyan rángatózással?
Ez a barbizás témakör sose foglakoztatott, gta 5-ben is haverok nyaggattak, hogy ne a kezdő outfit-ben legyek már. De haver viszont órákig el tudott lenni a ruhatárral, fodrásszal, tetoválószalonnal. Mondjuk ő sims 4-gyel is játszott...[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Az mi??! Biztos photoshop.
Egyébként a Youtuber csajos küldetések nosztalgikusak, azok tetszettek. Főleg a Crazy Taxi-s. Kár, hogy mind sima menj a-ból b-be. :/
-
Csapoati
nagyúr
Nekem is volt már olyan, hogy narancs (pénz) - lila (FE autó) - lila (pénz). De gyakoribb a zöld (sapka) - kék (duda) - zöld (tüllszoknya).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Nyethuszar
tag
Ez saját pörgetés. Akkor még kicsi szintű voltam
De tény,hogy volt amikor Nekem is dudát meg sapkát adott a VW Golf 2 mellé..
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
Pro!Petya
addikt
válasz IntelKiller7 #7628 üzenetére
Annyit már elértek vele hogy a csapatos kalandok előtt után és közben már felb@sz a sok majom magamutogatása és ugrálása.. mint vmi ujgazdag retardáltak gyülekezete akik az elmeházból egyből a plázába szabadultak be
Apropo csapatos kaland wtf ez a szintlépés , körönként 2 szintet lépek.. tegnap este találtam meg kb 90 szint körül most meg pár csapatás után már 114-es vagyok
-
BigBlue69
őstag
válasz Nyethuszar #7629 üzenetére
Nekem sima pörgetésből egye Koenigsegg One:1 -t dobott... csúszkál is mint a fene..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
addikt
-
.LnB
titán
Egyből szerelmes lettem! Nekem van Legendary koronám, de nem tettem rá a karira.
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
válasz IntelKiller7 #7622 üzenetére
Nem olyan vészes az a super wheelspin. Most már kb 300 pörgetés után nagyjából úgy látom, hogy super wheelspinenként átlagban kapsz 1 kocsit, 100.000 CR-t, és 1 ruhát.
-
Nyethuszar
tag
Ha már egyszer sajnos a Horizon Live része nem működik,merthogy ugye "nem tud csatlakozni" akkor legalább a napi kihívások rész lehetne jó..
De az meg nem nagyon akar frissülni.. Vagy ez így normális... ? Jó ha pár naponta frissül egy-egy része..
Ezt lehetne "többnapos kihívások" nak nevezni is akár..[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
csenor
senior tag
válasz Nyethuszar #7637 üzenetére
Mi az az elsuhanás!?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Most nézem, hogy a Forzathon Shopból bármennyiszer meglehet venni a cuccokat. Vettem is 2db Ferrari 821-t. 1 hét múlva jó pénzt fog ez érni.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, a "perkpont", csak ahhoz az autóhoz használható fel, amelyik használata közben kaptam?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz AshaNoR #7645 üzenetére
Bármelyikre ráteheted.
Renault Turbo 5 FE. perkek feloldva, aztán go a kastély melletti homokdűnkre 7x-es szorzó van a kocsihoz. 72k-nál megállsz, ad 10 pontot aztán kezdheted előről. kb 2 perc alatt megvan a 10 pont.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest