- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz CactuS #34440 üzenetére
TopTierRamen és seasons aszfalt tuning listája, rengeteg autó van benne elég sok embertől.
Ha követni akarsz embereket, egy kisebb lista: Nalak28, KapienPL(főleg ralli tuningokat csinál), snosaes, balanarus, K1Z Bard, AMS Carver, JumpyArdvarkITA, LogikJ (ralli, és aszfaltos tuningokat is csinál). Meg kövesd be WorthyCheetah17-et, alias Kisgépkezelőt is
Régebben ajánlottam K1Z Suimin tuningjait, de őszintén szólva, nem biztos, hogy most már ajánlani merném átlagembereknek a tuningjait, mert nagyon durván túlkormányzott, kihegyezett tuningokat csinál.No Sana No Life
-
parandroid
félisten
Na, este nyolcig toltam, kis szünetekkel, szóval olyan 10 óra nettó körül mehetett bele. Hiányzik még a raptoros sorozatból a 8 normál verseny, meg 2 ehhez kapcsolódó feladat (3 verseny minivel, meg a 2 x 10 sec 200 kmph fölött versenyen), illetve kell még az acsihoz nem egészen 50 pinata truck (már tudom, hol kell őket keresni, szóval nem nagy kaland). Ja, meg a seasonal feladatokat is megcsináltam a területen, azzal is elment vagy fél óra (drift zóna + 3 verseny). Szóval nettóban olyan 12 óra a DLC, kicsit sajnálom, ebben több volt, mind az ötletben, mind a területben. A versenyek, utak vonalvezetés nagyon bejön, iszonyat munka lehet mögötte, a pr kunsztok is jók. A záró versenyek kicsit együgyűek voltak, kb, mint a showcase-ek az alapjátékban. A nagy kedvenc autóm az új Focus lett, zseniális, imádom vezetni, még alapon is. CMR2 óta a szívem csücske, itt sem kellett benne csalódni. A sok ugri-bugri fűnyíró, meg buggy bennem semmit nem mozdít meg, így meg, hogy cc versenyek csak a zárók voltak, kb mindegy isw, elférnek, de nekem ugyan nem hiányoznának. Szóval jöhetett volna még pár rally klasszikus, pugok, lanciák, a japánokkal meg szerencsére eddig is jól álltunk. Hiányoltam a kortárs aszfaltos rallys szörnyeket is, abból is elfért volna egy-kettő, vagy ha már ott a fasza sivatagos rész, akkor valami dakaros cucc a minin kívül, ami szerencsétlen amúgy is zombivá van nerfelve, mint a játékban minden mini.
Összességében igen tisztességesen összerakták, le a kalappal, csak remélni tudom, hogy ez a vonal marad valamilyen szinten, sokkal szívesebben foglalkozom vele, mint az eliminatoros / eventlabos / playgroundos fostengerrel. Broáf…
Ja, tényleg, multi: van még 2 accolade, 42 km a tourban, illetve openben, azt is le kell még tolni, szóval legyen 15 óra, nagyon kényelmesen. Van amúgy egy beakadt accolade-em, hogy nyerjek meg minden team challenge-et, ez gondolom bugos, vagy fogalmam sincs, mit akar, mindenestere masszívan nulla %-on álldogál…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
szami777
addikt
válasz CJ4567 #34452 üzenetére
Ez a lista elég teljes, ezeket követem én is, látok 1-2 számomra új nevet, azokat csekkolom.
Akiket nem láttam a linkelt listán és szerintem stabilan csinálnak jó tuningokat, az még SepiSP4, Rocklxd, Cast Haste, Saeenu, SeeYeahBoss, BluecarterEX és Hlundh.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #34453 üzenetére
A Tres Colinas sebesség zónát mivel csináltad meg? 2km/h kell s nem jön össze
-
parandroid
félisten
Hehe, ott nekem is mindig hiányzott egy kevés, mert mindig kicsúsztam a kanyarokban, úgyhogy a kalasszikus trükkhöz kellett folyamodnom: bekapcsoltam a tcs/stm-et.
Hooni RS200-zal amúgy. Valószínű, hogy a Rimac-kal is meglett volna, az a másik joker autó dirt zónákra, meg ugratókra.
A másik, amivel kellett kicsit küzdeni, az a heti drift feladat volt. 132k ponthoz azért neki kellett párszor állni annak a zónának. Ott meg szerencsére megeredt az eső, mindjárt meg is lett.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
stillmatic
aktív tag
Nekem csak egy kérdésem van: miért nem lehetett az alap mexikói térképet is ilyen hangulatosra megcsinálni?
Oké hogy jóval nagyobb de akkor is olyan a DLC-hez viszonyítva mintha csak félig lenne kész. -
NoMagix
addikt
Délelőtt olyan szépen kifagyott a rally alatt a box, hogy öröm volt nézni, majd kidobott a fóképernyőre.
Belefutottam több törhetetlen táblába és pinyáta autóba. -
parandroid
félisten
válasz NoMagix #34458 üzenetére
Indítsd újra, nekem megoldotta (a törhetetlen tábla, és pinata truck kérdést). Valszeg megint a quick resume lesz a lidas, volt egy bezárás nélküli újraindításom, mielőtt ez történt.
Amúgy készen vagyok (minden achi + minden accolade), sajnos nem volt ez sokkal több, mint 12-15 óra, utóbbihoz már kicsit húzni is kell az időt.
Egy darabig még fullozom a heteket, de nagyon messze van még az az okt-nov, ami előtt FM-et úgysem fogunk látni.
Zárásul pedig a kedvenc bugom (vagy feature?):
p
-
united28
csendes tag
Ha nem a kiadáskor vettem meg az FH4-et és FH5-öt, attól van esély rá, hogy megszerezzem az összes autót? Ráadásul most csak az 5-ben nyomom a heti feladatokat, és ott is csak azokat, amelyekhez nem kell xbox live.
-
csaba951
veterán
válasz united28 #34460 üzenetére
Nincs esélyed. De gyakorlati jelentősége sincs. Jó eséllyel így is lesz több mint 450 kocsid a garázsban, amit soha nem fogsz vezetni. (De inkább több.)
FH4-hez van olyan kocsi, ami csak bizonyos engedélyezett fiókokon lehet aktív. Más fiókokon instant örök ban jár érte. Végstádiumos rákos kisfiúnak csinálta a csapat, aki azóta elhunyt.
FH4
Előrendelőknek voltak limitált kocsik. Ezek egy darabig elérhetőek voltak az aukciós házban bárkinek (ha volt aki eladta). Ezt megszüntették, utána már beszerezhetetlenné váltak a felhasználóknak.FH4
Már akkor is voltak céges promóciós játékok (csipsz, kóla, szendvics, ilyenekre gondolj), amik külön autót adtak. Ezek az akciók egyrészt csak korlátozott ideig tartottak, másrész többnyire csak az USA-ra szóltak. Ezeket se tudod ma már megszerezni. -
parandroid
félisten
Alapvetően a válasz igen. Amikor véget ér a két évnyi heti feladat, akkor elkezdik őket újra, ugyanazokkal a jutalmakkal. FH4 már a harmadik körnél tart. Hogy lesz-e negyedik, az jó kérdés. Őszintén szólva vannak kétségeim. Ehhez viszont meg kell csinálnod minden héten legalább azokat a feladatokat, amik autót adnak, abban viszont sok az online, szóval xboxon csak gold-dal, vagy gpu-val fog menni.
Emellett rengeteg autó AH-ból is vehető, persze ehhez jó sok credit kell. Szóval türelemmel, kitartással szinte mind összeszedhető. Konkrétan minden autó meg gyakorlatilag senkinek nincs meg, ahogy Csaba írta, van pár promós cucc, ami csak nagyon keveseknek volt elérhető. Ilyenek az FH5-ben is vannak amúgy.
Plusz ott van még mindkét részben a Forzathon shop, illetve FH4-ben a backstage pass.
Szóval ha kedved van, állj neki nyugodtan, szép kihívás.
Szerk: Kimaradt, hogy ha az ultimate kiadást veszed, abban ott a car pass, vagy vip pass, az alapból ad vagy 100 autót.
+1: Egyetlen autós csomag nem volt ultimate-ben sem elérhető, most nem ugrik be, vagy hot wheels, vagy hoonigan autókkal, az fénykorában egy 8-10 eurós pakk volt, azok az autók máshogy nem is megszerezhetők.
p
[ Szerkesztve ]
-
united28
csendes tag
válasz parandroid #34462 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ, természetesen csaba95-nek is. Akkor a 4-et se hanyagolom, megpróbálok minél több autót összeszedni.
-
chungee
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz parandroid #34462 üzenetére
FH4-ben a Hot Wheels jött a végén, az már nem volt benne.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
csaba951
veterán
válasz united28 #34463 üzenetére
Forza Horizon 4 Hot Wheels™ legendák autócsomag
Ez a csomag nem része az Ultimate csomagnak. Ha kell, akkor külön kell megvásárolni. Egyébként nincs benne semmi olyan ami nélkülözhetetlen lenne a játékhoz. Ha tetszik és van rá pénzed, megveszed, na nem, nem.A Kincsestérkép ami hasonló, külön kell megvásárolni (FH4/FH5) ha kell. Akkor jó, ha a gyűjthető dolgokat ki akarod maxolni a játékban. Rengeteg időd megspórolsz a keresgetésből (ami még így is nehéz egyes esetekben). De ha ez a rész nem érdekel, nem kell megvenned.
Ja, igen. Az aukciós házban lévő dlc autókat (lásd: autó ikonja mellett a jobb felső sarokban lévő zöld ikon) csak akkor tudod megvásárolni játékbeli pénzért, ha megvan az adott dlc, amiben az autó benne van.
A dlc-k többnyire fizetősek (talán van néhány ingyenes is). dlc-k külön-külön véve nem érik meg. A legjobban akkor jársz, ha rögtön Ultimate (FH4) vagy Premium (FH5) kiadást veszel. Ha spórolni akarsz, akkor az izlandi MS Store-ban vásárolsz (csak akkor ha EU-s tagországban vagy most!).
-
hamizoli
tag
-
szami777
addikt
FH5-ben elvesztettem a mentésemet kb 9 hónap játék után és nulláról kezdtem.
Azóta megvan az összes autó.
2 autó van asszem, ami ilyen speckó az 5-ben és nincsen meg, az egyik egy egy ford deluxe forza edition, amit a kontrollerhez adnak, a másik talán ford gt speckó változat, de a többi megoldható.Ha maximalista vagy, akkor gyorsan rántsad be a Pagani Zonda Oreo Editiont még, mert sokáig az sem lesz megvehető, most 100-300 forintért utánad dobják.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Gabor777
aktív tag
Long story short...Blizzard Mountain óta a legjobb DLC..mondjuk nem volt magasan a léc a többivel
-
-
szami777
addikt
válasz parandroid #34473 üzenetére
Na ezt meg én nem láttam.
Még jó, hogy 150 forintért vettem.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #34473 üzenetére
A nyereményjáték véget ért, nekem ezt írta a kódra mikor most meglestem
-
-
united28
csendes tag
válasz szami777 #34470 üzenetére
Az Oreos kocsi meg van. FH4 premium FH5 ultimate van meg. Az 5 kb. 3 hónapja van meg, azt csinálgatom, mármint amit live nélkül tudok. A 4-et hanyagoltam időhiány miatt (Snowrunner is sok idő), de most megpróbálok ráállni, ki tudja meddig van lehetőség rá.
Valaki játszik kormánnyal? Tudom, hogy nem kormány topic, de egy rutinosabb játékos adhatna ötletet, mert már begolyóztam a sok teszttől. Logitech G923 vagy Thrustmaster T248/300? Árban a Logitech jobb lenne, de egyik helyen ez a jobb a másikon az. Valakinek tapasztalata van esetleg? -
chungee
addikt
Sziasztok, Hogyan kell FH5-ben a kocsit gyári festésre rakni
-
stillmatic
aktív tag
válasz chungee #34480 üzenetére
Be kell lépni a mentett festések közé, megkeresni a törölni akart skint, törlés és az autód visszaáll az alapszínre.
Feltétel hogy ne az éppen használt autódról próbáld lehúzni a skint mert azt nem engedi, ülj át egy másikba
Emlékeim szerint a mentett festéseket időrendi sorrendben dobja eléd nem márkánként. -
parandroid
félisten
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #34482 üzenetére
Ez így van.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
NoMagix
addikt
Csuda jó hírem van!
Hallottátok hogy érkezik egy Star Wars kiegészítő! -
parandroid
félisten
válasz NoMagix #34489 üzenetére
Pl, hogy a join után nincs to.
Re #34491: Pont az a gond, hogy nem kéne, hogy legyen.Amúgy a barbie dlc szerintem adná. Az F&F óta az összes forzában minden második s2000 sookie-pink, meg ott a mini cabrio is, ami hatalmas ziccer. A karakter-választónál meg simán menne a barbie, személy szerint hányok attól, hogy a nagy woke/pc mozgalomban direkt ocsmány karakterek vannak csak. Egy barbie/ken duó üdítő színfolt lenne.
p
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
-
stillmatic
aktív tag
Az FH4-FH5 Premium Bundle most 67000 helyett 23440 ft a storéban.
Ha valaki eddig gamepassen tolta a két részt akkor ez elég korrekt ajánlat. -
zsiz
őstag
válasz stillmatic #34492 üzenetére
Izlandon ~17 000 HUF.
FH4 + FH5 premium editions bundle
The Forza Horizon 4 Ultimate Edition includes the full game and Car Pass, VIP Membership, Formula Drift Car Pack, Best of Bond Car Pack, and the Fortune Island and LEGO® Speed Champions game expansions.
The Forza Horizon 5 Premium Edition includes the full game, Rally Adventure and Hot Wheels expansions, Car Pass, VIP Membership and the Welcome Pack.
Ha nekem megvan a FH4 Ultimate kieg, de maga az alapjáték az nincsen, akkor ezt benéztem? Mármint, nem vonja le annak az árát, ami már megvan, ugye?
Ezzel a 300 Ft-os Game Pass parával elgondolkodtam, hogy be kéne húzni őketOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Evome
senior tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud nekem segíteni ?! Horizon 5
Az e heti (Summer) challangek közül van 2 ami nem akarja nekem megadni a pontokat, miutána 3 csillagra teljesítettem őket.
-Danger Sign Runaway
-Speed trap Pequeno PuenteIlletve van egy 2 csillagos : Airfield speed zone
Se a heti pontokat nem kaptam meg teljesítés után, se a super wheelspint ?!
Mivel most kezdtem a játékot, így nem tudom mi a normális és mi nem ?
Én értelmezhetek félre valamit, vagy ez valami indie company bug és nyeljem le hogy nem jár pont érte a héten ?
előre is köszönömHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz parandroid #34490 üzenetére
Erről a Barbie dologról beugrott, hogy egyik alkalommal a kislányom kapott egy dolgozó Barbie-t, mármint ez a megjelölése. És segítettem neki öltöztetni őket, de a dolgozó Barbie testesebb - kicsit körte alakúbb -, nem megy rá a többi Barbie ruhája. De egyébként igen, simán jöhetne egy ilyen klasszikus darab is. Bár nekem nem pink az s2000-esem.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
parandroid
félisten
Nem 3 csillagra kell megcsinálni, hanem a szezonális limitre. Ha fölé mész az egérrel, kiírja, az mennyi. A danger sign pl 600m-t kér, arra emlékszem, de általában feljebb van az elvárás, mint a 3 csillag.
Nekem kész a hét (na jó, az 5 napi feladat még hiányzik), szóval minden teljesíthető.
p
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
válasz parandroid #34498 üzenetére
Az nagy baj, mert a 3 csillagos ugrást hatodik próbára adta meg +1 méterrel
#34497homerhamm az a baj nincs még S2 autóm
Hát akkor mehet a grind, és a pénz farmolás hogy vegyek valamit ami gyors, és egy másikat ami gyors és könnyen irányítható kanyarban...
Humans Killing Humans Since birth of Humans
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest