Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    a tegnap estém a Ghibli-m estéje volt.. tünemény ez az autó. sokat vártam meg gyűjtöttem rá, végül potom 2milláért kivásárolhattam - megengedhettem magamnak - , a kezdeti 5misis árak mára már lezuhantak
    új szín, új futómű és az új V8TT motor bele... mmm. mámor. ja és awd-s, szóval driftmániások kerüljék - bár át lehet tenni nyilván hátsósra is

    szóval jó az autó, aki elegánsan, úri módon, de azért tempósan szeretne furikázni egyet, erősen javallott.

    épp hazafelé tartottam, amikor egy nem várt dolog történt. a sok sok külföldiekkek való kruzolás után egy PH!-s arccal hozott össze a sors, méghozzá Kisgépkezelő-vel, akiről kiderült, valóban nem bánik rosszul a gépekkel, meglehetősen magabiztosan vezet el bármit.

    igazából azt, hogy miért furikázik mínusz 24fokban egy nyomorult kis pedálosautóban, fején egy bukósisakkal nem értettem, mindjárt kérdőre is vontam, később már normálisabb gépjárművekkel róhattuk az utakat. jó kis kalandok voltak és emlékezetes marad, mert az első magyar játszópajtásom lett Kisgépkezelő.
    Kisgépkezelőről azt még tudni kell, hogy nagyon szeret versenyezni is, és bár invitált én most még nem akartam menni ( :) nem vagyok egy nagy versenyes), de ami késik, nem múlik.
    peace

Új hozzászólás Aktív témák