Hirdetés
- uleFone Power
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz Adrián29 #23100 üzenetére
Utoljara 7.-en foglalkoztam valamennyire Hamiltonnal, ebben a hszben. Azota volt mar egy csomo mas tema, azokkal foglalkoztam pl.
- Kovalainen karikaturaja,
- es gyozelme,
- A birodalmi katona tanyalasa,
- 10 hetveges motor,
- FOTA
- budget cap/koltsegvetesi limitEzutan jottel te 4 egymas utani antihamiltonoid agymenessel. *hanyingeres szmajli*
- majd foglalkoztam a McLaren vs Ferrari eroviszonnyal egy gumihasznalatrol szolo cikk kereteben, amit mas belinkelt
- utana linkeltem es tomoren forditottam, milyen gumit fog a Bridgestone vinni az uj szingapuri palyara es a szezonzaro futamra, ahol valtozas tortent
- utana foglalkoztam az F1 varhato technikai jovojevel a KERS tukreben
- aztan bumpoltam a topikot egy a Valenciara valo felkeszulessel kapcsolatos cikkel
- aztan foglalkoztam a te 4 hsz-ed minosegevel, ami 100%-os igenytelen ellendrukkolasnak jott ki
Mindenki jozan itelokepessegere bizom, hogy eldontse, ki milyen szinvonalat kepvisel. Csak egy keres, szamold mar meg, hogy en akarmelyik 4 hszem kozul hanyban foglalkozok rosszindulatu Alonso-ellenszurkolassal! Koszonom.
www.HunnyF1.com
Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest