Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferink

    tag

    Sziasztok!

    A következő a tapasztalatom: egy Samsung 120Gb-os 840-es SSD-ről fut most a windowsom pár napja, ami a gyári Samsung klónozó programmal került rá (kb 1 hónapos volta a telepítés és nem akartam a nulláról kezdeni). Előtte az 1T-ás másik Samsungról ment.
    Nagyon hosszú idő alatt jut most el a pc addig, amikor megjelenik a Windows felirat és elkezdi ténylegesen az oprendszert tölteni (ez már egyébként kb 10-15s). Elvileg beállítottam mindent amit kell, a BIOS-ban is. Az elvárt sebességértékek megvannak. Viszont az alaplap üdvözlő képernyője is többször feljön a gép indulása után (korábban csak 1x láttam), illetve mintha látnék egy hamar eltűnő részt ahol a meghajtókat keresi (listázza?). A boot sorrend is be van állítva, első az ssd.

    Szó ami szó így a komplett rendszerfelállás kb 1 perc, az ssd használata előtt kevesebb volt. A konfigom az aláírásomban. Kellene (lehetne) még valamit a biosban álltani vagy így kell elfogadni a dolgokat?

    ui.: azért is szembetűnő a dolog, mert a munkahelyemen a hasonló paraméterű gépem 20 másodperc (lemértem) alatt jut el a power gomb benyomásától a falhasználói jelszó beírásáig.

Új hozzászólás Aktív témák