Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J.Cs.

    tag

    Sziasztok.

    Nemrég vettem egy új SSD-t a rendszernek: Kingston V300 60GB

    Semmi gond nem volt mostanig vele, ACHI mód, Windows 7 felment, programokkal amiket itt ajánlotok leellenőriztem, küldi a TRIM-et, sebesség megvan az elvárt, alap windows driverekkel. Egyszóval azt hittem minden ok...

    De van egy kis hiba mióta beszereltem az SSD-t. Mégpedig hogy kb 10-15 percenként akad egyet a gép. Lényegtelen mit teszek, mennyire terhelem, kb fél másodpercre lefagy minden, majd megy tovább. Legidegesítőbb filmnézés közbe, mert ugye "beragad" a kép és a hang is egy nagyon kis időre, mint régen mikor becsípte a szalagot... Ugyanakkor játszás közben is érezhető, hogy befagy a gép egy nagyon kis időre, zenehallgatás közben is "beragad" a hang. Amennyire észrevettem nem rendszeres időközönként csinálja, hanem véletlenszerűen, de minden szakadás után eltelik legalább 5-10 perc a következőig.

    Eleinte azt mondtam, hogy biztos egy WIN újraindítás megoldja, de nem. Lényegében azt sem tudom, hogy fogjak neki a problémának. Esetleg arra gondoltam, hogy nem-e amikor végrehajtja a TRIM parancsot az SSD, akkor fagy a gép? Végül is tényleg nem tudom mitől van.

    Akinek van akár egy halvány ötlete is, hogy mit csináljak, kérem ossza meg.

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák