Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Bodor #4108 üzenetére

    Volt már dolgom SSD-vel bőven, de általában max annyi, hogy beszerelés, gépre feltelepült minden és vitte a kedves vásárló, nekem most érett be az idő, hogy sajátnak is vegyek egyet :K Nomeg ugye cseréltem gépet is, és ha már lúd, akkor legyen.

    2 hétig míg vadásztam a masinát az x200s ment dokkban mint main gép, és hát hiába a 7200-es vinyó, vizsgaidőszakban olyan mennyiségű pdf nyitogatást meg weblapot nem bírt, és ment a tekerés. Sokat volt hibernálva és meghaltam gyakorlatilag, marhára ki voltam akadva. Szóval lecsaptam.

    Most meg ugye 25 másodperc egy boot, 3 egy altatás, és nem nagyon van para semmivel, minden szakít rendesen. Ha megjön a dokkolóba a keret akkor oda bemegy a sima vinyó és mindenki happy :K

    Mindenképpen jó dolog, pláne aki tényleg power user és tolja a gépnek rendesen. Most meg már azért procim is van rendesen, szóval örömebódottá :B

    Közben akkor terjesztem az infót, nagyon sok fórum van tele sata1 és sata2 kérdésekkel. Natívban mondjuk 3. alkalomra találta meg a vinyót az usb kulcs, de mióta felment a rendszer pöccröff, nincs meg az újabb gépeknél néha jellemző "eldobjuk a vinyót bios után" effekt.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák