Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz #32191744 #32169 üzenetére

    Az biztos, hogy nem amiatt van ennyi írás, de kipróbálhatod, a Gépházban kell kikapcsolni, Gyorsindítás vagy mi a görcs a neve. Néha nagyobb frissítések alattomos módon visszakapcsolgatják.

    Sokkal valószínűbb, hogy más mértékegységben számolja el az írásokat, mint azt a HDS várná. Vagy valami bugos program a háttérben vadul írási loopba került, ezt a Feladatkezelőben tudod nézni az Írás oszlopot bekapcsolva.

    Mindenesetre gyorsan járj a végére, mert az 1 TB-os írás még nem sok, még időben kivédenéd a helyzetet. Van, aki csak 300-600 TB-os írás után veszi észre, hogy túl sok lett az írás, akkor már megette a fene az egészet.

    (#32170) DoItYourself: nem tudok róla, de ha találsz ilyet, ne tartsd magadban. Elvileg bármilyen progi megfelel erre a célra, amelyiknek van SMART kijelzése, de emellett szükséges, hogy legyen SSD adatbázisa is, különben neked kell bogarászni a SMART értékeket, meg eldönteni melyiknél melyik oszlopot kell nézni, és mit hogy számol el. Néha megtévesztő tud lenni, utána kell olvasni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák