Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz TIT #31814 üzenetére

    "Piftuka Az aqua ennyire gyökér cég lett?
    Azt az árat adja vissza amennyi a számlán van kész,vagy cserélje amilyenre akarod.
    Ha nem akkor békéltető vagy a dohányba menj szépen be a főnöknőhöz."

    Igen, ilyen cég lettek. Én az első üzletük megnyitása óta a törzsvásárlójuk vagyok, illetve csak voltam. Mert a most mutatott hozzáállásuk miatt én soha többé nem vásárolok náluk semmit.

    Mivel a legtöbb számítógépes alkatrészemet náluk vásároltam az évek során, így most különösen bízom abban, hogy egyik sem fog a meghatározott jótállási idején belül meghibásodni, így többé még csak látnom sem kell őket. (A memóriamodulokra van még vagy 9 év...)

    Mivel megegyezni nem tudtunk, maradt volna a Békéltető Testület eljárása, valamint a polgári peres eljárás, amelyekhez sem időm, sem energiám nincsen. Ahogyan Budapestre utazni sem, egy személyes beszélgetés végett.

    Pénteken elhoztam hát a cserébe felajánlott 256GB-os Intel545-öt, és azt használom most.

    Hozzáteszem... talán "egy jel", de a hatodik!!! Windows telepítés lett úgy ahogyan normálisnak mondható. És azért nem teljesen egészében hibátlan, mert még a legutóbbi telepítés esetén is "elhasalt" a Windows update-ek egy jelentős része. Amikor ideiglenesen a HDD-re telepítettem a Windows-t - az SSD meghibásodása után - akkor gond nélkül települtek.)

    Én utoljára ennyit akkor szívtam Windows telepítéssel, amikor a Win98/ME után rögtön az első megjelenésekor beleugrottam a még kiforratlan WindowsXP telepítésébe....

    No mindegy... az 5 év jótállás újraindult. Remélem, ez már bírni is fogja legalább addig!

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák