Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor81

    senior tag

    válasz MK VII #23902 üzenetére

    Csak még mielőtt teljesen kicsavarjuk a tényeket:
    1. az a forró gép max 50 fok
    2. egy kolléga volt, aki megértette a problémát és használható segítséget probált adni, a többiek éppúgy hülyéztek, mint Te (és ostoba, nem kivitelezhető tanácsokat adtak)
    3. nekem nem kell a Samsung rossz hírét keltenem, ezt megteszi helyettem a Samsung maga - most már nem mint probléma írtam, hanem tényközlés arra vonatkozóan, hogy egy kollégának melegszik a PCI alapú 950-je... (leírtam, jó ha tudja, nem kap használható megoldást - max annyit, tegyen mellé ventilátort)

    Nem tudom, ki tanácsolta a legelején, hogy tegyek rá bordát (nyílván ezt magamtól is kitaláltam), de azt tudom, leírtam, hogy az okosok leragasztottak a vezérlőt, a cache-t és a NAND-okat egy szép fényes, vastag Samsung logós matricával, amit ha eltávolítok, urgik a garancia. Örülök, hogy Te rendelkezel olyan magas IQ-val, hogy szerinted minden melegedési problémát csak aktív hűtés old meg (közlöm Veled a világ éppen ellenkező irányba megy és mobil eszközök ezrei működnek passzív hűtéssel) Amennyiben egy i7-es 35 W-ját gond nélkül el lehet disszipálni, ne okozzon már gondot egy 1,5W TDP-jű ARM SoC hűtése. Az hogy Te hülyének állítasz be és elferdíted a tényeket csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
    Már nem érdekel sem a Samsung, sem a Te véleményed, a problémát orvosoltam, a vezérlő általában 55 fokos, komoly terhelés esetén melegszik 65-70 közé. - sajnos ennek az ára annyi, hogy nagy valószínűséggel elveszítettem a garanciát.

    V.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák