Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Plasticbomb #16024 üzenetére

    "Na most nekem ilyet nem ír a Win8.1, és nem is tartom logikusnak, hogy ezt írná."
    Logikához nem sok köze van, pusztán ahhoz, hogy vannak gépek, amikhez energiavezérlési/gazdálkodási szoftvereket telepítenek fel, amelyek folyománya, hogy kiírhat ilyen szövegeket pl hibernálásból való "éledéskor" (meg más esetekben is)

    "Ha hibernálod, akkor hibernálod, ha kikapcsolod, akkor kerül ebbe a továbbfejlesztett hibernálás állapotba,2 de ő is kikapcsolásként nevezi meg."
    Ez igaz.

    "És ha bármilyen bill leütésre bekapcsolna, akkor régen rossz lenne. Bill leütésre csak alvó módból ébred fel."
    Ez már nem feltétlenül igaz, mert ez OS-ből, szoftverből(lásd 1. bekezdés) vagy ép a BIOS "WakeUp" opciójánál állítható(mármint hogy egérrel és/vagy billentyűvel avagy egyikkel se lehessen felébreszteni a gépet)
    Az, hogy a te gépeden mit tapasztalsz, az csak beállítás kérdése.

    "Tovább tart a quick bios boot, mint maga a betöltés..XD"
    Ha a "quick bios boot" alatt a BIOS Fast Boot opcióját érted, akkor arra meg azt kell mondjam, hogy semmi köze a W8.x által támogatott Fast Startup(gyors rendszerindítás) funkciójához. A Fast Startup csak a be- és kikapcsolásra van hatással, restart-ra nem, ill. letiltott hibernáció mellett nem működik.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák