Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz zack #13917 üzenetére

    Igazából innentől kezdve, hogy más eszköz is csatlakoztatva volt a telepítés idején, elég evidens, hogy ez a probléma oka, szóval cseppet sem meglepő, még ha erősködsz is, hogy az. (Bár úgy látom, szeretnéd, hogy tiéd legyen az utolsó szó, nehezen vagy hajlandó elfogadni mások véleményét/tapasztalatát.) A korábbi leírásodból úgy tűnt, hogy a 250 GB-os SSD az egyetlen eszköz, ami be volt dugva/engedélyezve volt.
    Az alábbi cikkben is szerepel (ami nem véletlenül szerepel az összefoglalóban), hogy ne legyen más eszköz csatlakoztatva a telepítés idejéig (ha meglepő lenne az általad annak titulált jelenség, akkor nem szerepelne ebben a cikkben, amiben összegyűjtik az alapvető + hasznos infókat):
    http://logout.hu/bejegyzes/fire_soul_cd/windows_7_telepitesi_utmutato_ahci_edition.html
    "4. Windows 7 megfelelő telepítése, megfelelő AHCI driver
    [...]
    # Telepítés előtt húzd le az adatkábelt a gépben lévő egyéb HDD/SSD-kről, ellenkező esetben, bizonyos esetekben a W7 kihelyezi oda az indítófájlokat. Ez addig nem is gond, amíg az érintett HDD/SSD a gépben van(amire kihelyezte az indítófájlokat), de ha elromlik vagy eladod (szóval ha kikerül a gépből), akkor a W7 már nem fog elindulni arról az SSD-ről, amire a W7-et amúgy telepítetted.
    [...]"

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák