- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne, ehhez mit szóltok? Szerintem, jobb lett volna nem bolygatni a szériát.
ÚGY TŰNIK, A WACHOWSKIÉK TÉNYLEG ÚJABB MÁTRIX-FILMET RENDEZNEK: ÍME, A RÉSZLETEK! by IGN
-
törölt tag
válasz #42308056 #123804 üzenetére
"Mondjuk 12-es karika felett betiltanám a szinkront moziban."
Az komoly Azt ugye tudod, hogy 10 emberből 9, még mindig szinkron párti? Ezen felül is, ezer és egy érv szól a szinkron mellett, természetesen figyelembe véve, hogy eredeti nyelven sokkal jobb. Már persze annak, aki érti.
Azzal viszont teljesen egyet tudok érteni, hogy több pénz kell a szakmába, rendesen meg kell fizetni a színészeket, és dolgozni kell azon a magyar szövegen, nem csak lefordítani, és papírról felolvasni.
De hogy valaki olvasni járjon moziba, az teljesen nonszensz
-
törölt tag
válasz gbors #123807 üzenetére
Ettől még nem világos, hogy miért kellene ezt elérni? Az, hogy valami nincs, az visszafejlődés, a van helyett. Arról nem beszélve, hogy azokban az országokban, többnyire beszélik az angolt, ami a filmek eredeti nyelve.
Nálunk ez nem igaz. És ez pusztán oktatás kérdése, nem pedig filmnézési szokásoké.
A felirat otthonra való, ahol megállíthatod, esetleg visszapörgetheted a filmet, ha szükséges. Az olvasás fárasztja a szemet, és az agyat egyaránt, és elvonja a figyelmet, a filmvászon azon részéről, ahol a cselekmény zajlik. Nem moziba való.
Szinkront kell rendbe tenni, vagy eredeti nyelven nézni a filmeket. Ez a két opció van. Moziban a felirat, a hallássérülteknek lett kitalálva. -
törölt tag
válasz gbors #123810 üzenetére
A filmek nyelve valóban nem csak az angol, de itt most moziról beszélünk, és ott többnyire az.
A szinkronra fordított pénzt nem teheted az oktatásba, az teljesen másik kalap. Ezeket a dolgokat nem lehet, és nem is jó ötlet keverni, mert akkor én meg az egész filmipart, az oktatásba, és/vagy az egészségügybe helyezném.
Nem túlzás, amit a feliratokról állítottam, de nem is próbáltam katasztrófa feelinget sugallani. Én is néztem felirattal filmeket, és nézek manapság is, csak nem moziba.
Tény, hogy ha nem kell olvasnom a film megtekintése közben, sokkal több apró részlet kerül befogadásra, mintha a film kb 80%-ban, a képernyő alsó, középső harmadára kellene koncentrálni, ahol nem történik semmi. Márpedig, a filmeket első sorban nézzük, másod sorban hallgatjuk, de a legkevésbé sem olvassuk!A szétcseszett hangkép ismert probléma, de ez a hangmérnök hibája, nem konkrétan a szinkroné. Ezen felül, a szinkron hangsávja többnyire a centerből szól, és csak ritka, kivételes esetekben nyúl bele a teljes hangképbe.
Karakterek mitől változnának meg? Részleteiben persze lehetnek csúszások, erre, vagy arra, de főbb jellemvonásaiban nem történik változás.
Vagy inkább úgy mondom, hogy minimális csúszkálás van, amit a nem szó szerinti fordítás okoz. Mainstream színészeknek megvan az állandó szinkronhangjuk. Ezen szinkronszínészek többnyire sikeresen azonosulnak a karakterekkel.
Potenciálisan, a minősége nem szar, viszont valóban nem tökéletes. A szar mondjuk a narráció, a tökéletes meg az eredeti nyelv. A magyar szinkron átlagosan, a minőség felső ötödében foglal helyet, és ott csúszkál fel, s alá. Néha lejjebb is csúszik, máskor viszont felkerülhet rá a tökéletes jelző.De összességében én úgy érzem, hogy túl van pörgetve ez a "szar a szinkron" hiszti. Vagyis röviden, pont ellenkezőleg látom a helyzetet, mint Te.
erahurka
"A 10 emberből 9-et nem érdekli hogy én felirattal szeretnék filmet nézni, innentől engem sem érdekel a kínjuk."
Nyilván, de ugye a demokrácia az nem így működik"Aki kijárta a 8 általánost annak ne legyen már probléma hogy egy két órás film alatt másfelet olvasnia kell."
Nem az olvasás okoz nehézséget. Egyszerűen, a film nem arra való, hogy olvassuk. Ahogyan írtam fentebb is, a film audiovizuális élmény. Elsősorban nézzük, másodsorban hallgatjuk. Olvasni a hallássérültek szokták.
A szinkron nem teszi tönkre a filmet, csak nem éri el az eredeti nyelv színvonalát. Ezzel egyet értek. Ha tönkretenné, sokan lázadnának. De a szinkronos filmeket, a nézők szignifikáns többsége, ami több, mint 90%, még mindig élvezi, és sosem ülne be egy feliratos filmre.
Ez a fájdalmas igazság.Ebben a topikban persze, ez az arány kissé eltúlzott, a feliratos filmek irányába, de úgy ánblokk, az egész magyar filmes tábort nézve, a Te halmazod, egészen elenyésző.
Ezt azért nem árt szem előtt tartani, mielőtt törvénybe iktatnád az ötleteid, mert hamar lezárják ám a Lánczhidat azok a fránya tüntizgetőkmephi666
Bocsi, nem láttam, hogy írtál.Én is narrátoros VHS-sel kezdtem, még tinikoromban. Na jó, de akkor az volt elérhető, és bár kellemes emlékek fűződnek az átvideózott éjszakákhoz, de ma végig nem tudnék nézni egy ilyen förmedvényt
Amit még hozzáfűznék, hogy én a címeket nem fordítanám le. Az az adott mű neve, maradjon hát eredeti nyelven. Ahogyan pl a személy és tulajdonneveket sem fordítják le, úgy szerintem a filmek címeit sem kellene. Ez sem tökéletes, de hamar meg lehetne szokni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gbors #123815 üzenetére
Érdekes egyébként, amit a hangképről írsz. Az én HM erősítőmön, a center +4 dB értékkel fel van tolva, az eredetihez képest. Ami azt jelenti, hogy tovább hangosítottam, mint a hangmérnök.
Egyébként főleg a szinkronos filmeknél nem értem, hogy mit mond, illetve nem mindig értem.
Az amúgy igaz, hogy nem azonos a hangkép, az eredeti hangsávval, de nálam ez is fordítva jött át. Én halknak tartom a dialógusokat, a magyar audió sávon.Többi kérdést kiveséztük, én azt hiszem
-
törölt tag
válasz #42308056 #123820 üzenetére
Furcsállanám, bár cáfolni nem tudom.
De szerintem, az eredeti masterhez, az itteni hangmérnökök nem nyúlhatnak hozzá. Amiket magyarra kell fordítani, azokat egy-egy külön sávon megkapják, és ezeken belül természetesen van lehetőségük újrakeverni, de erősen kétlem, hogy a többi csatornához lenne hozzáférésük. -
törölt tag
Szinkronháború (friss videó) - Heti Napló Sváby Andrással
-
törölt tag
-
törölt tag
No meg a játékokat sem fordítják le többnyire. A címeket legalábbis biztosan nem. Aztán néhány komolyabb játék tartalmaz magyar subtitlest, de ezt is ritka, mint a fehér holló. Vagy van ugye a magyarítások portál, ahol lelkes és leleményes amatőrök, saját erőből megoldják a problémát.
De a címeket ott sem fordítják. -
törölt tag
No de vannak üdítő kivételek is, mikor olyasmit magyarítanak le, amire aztán tényleg senki nem számított, és még jól is jönnek ki belőle.
-
törölt tag
válasz k-adi #123845 üzenetére
Hát igen. Szerintem is találtak volna jobb példákat, de szerintem ezt a naplósok dobták össze, a szinkronosok meg fogták a fejüket, mikor lement adásba.
Én úgy vagyok ezzel, hogy raknék bele egy csomó pénzt, mert a problémák a megvalósítás körül gyökereznek, viszont maga az ötlet, ettől még jó.
Aztán megnézzük, mi jön ki belőle.
Mert én most azt látom, hogy itt a lelkesedés is kezd alábbhagyni, mikor aprópénzért ugráltatnak, és ebben van is valami. Szerintem, rengeteg tehetséges színészünk van, aki el sem vállalja ennyiért. Hát lássuk mi van, ha meg is fizetik őket.
Egyébként, ennek összesen lenne pár milliós vonzata, tehát nem lehet azt mondani, hogy belerokkan a kiadó. Úgyhogy hajrá, én támogatom őket. -
törölt tag
válasz nyisziati #123857 üzenetére
Már miért keresnének rosszabbul?
A szinkronszínészet nem biztosít napi megélhetést, mivel alkalmi vállalásokról szól. Ráadásul, az a 40ezer forint, csakis olyan címek esetén áll, mint pl az Endgame.
Ráadásul, orvos még mindig bárki lehet, aki elvégez egy egyetemet, de bármilyen színészet, az egyben adottság kérdése is.
Úgyhogy ezzel most nagyon nem értek egyet. -
törölt tag
válasz nyisziati #123860 üzenetére
1. Gyermekfogorvos. Bár önmagában ezzel nem értek egyet, de gyermeket fogorvoshoz elég ritkán hordanak, mivel a tejfog úgyis kihullik magától, így felesleges erre időt és pénzt pazarolni.
2. Az ápolónő meg messze nem orvos. Igazából, pont a két véglet. Az ápolói végzettség, egy sima szakiskola, aminek azt hiszem csak az érettségi az alapfeltétele, de lehet, hogy még az sem. Evidens, hogy nem keres annyit, mint egy agysebész.
erahurka
Nem akarok semmit mondani. Nem a fontosság alapján fizetik a munkaerőt, hanem hogy mennyit hoz a büdzsének. Vagy legalábbis ettől jobban függ.
Egy orvos bármikor pótolható. Színész kevésbé. Nézd meg, hány orvos, és hány színész van a világon, valamint hasonlítsd össze Zacher G. fizetését Sly Stallonéval. De beszélhetünk magyar sztárszínészről, és akkor már legyen elrettentő a példa, mondjuk Bajor Imre, aki véleményem szerint, még csak tehetséges sem volt. Nyugodjék békében.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mephi666 #123866 üzenetére
Nagyjából erről van szó. Nem fontossági sorrendről beszélek. A színész szórakoztat, az orvos életeket ment. Legalábbis, ha a célokat nézzük.
Viszont, a színművészetire bekerülni, és azt el is végezni, jóval nehezebb, mint mondjuk az orvosira. Orvosból is sokkal több kerül ki tanév végén, mint színművészből.
Nyilván amiből kevesebb van, az meg többet ér, ha forintra váltjuk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mobilra kellene írni egy alkalmazást, ami moziban nyomná a feliratozást, a kiválasztott film alá, egy internetes adatbázisból.
A filmet az audio sáv alapján ismerné fel, vagy persze manuálisan, és az időzítést is ez alapján állítaná, a telefon mikrofonja segítségével. Kb, mint a Shazam. (Az alkalmazás, nem a film)
Szerintem működőképes ötlet. -
törölt tag
válasz atike #123918 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek, de egyfelől nem is magamra gondoltam, másfelől, errefelé szinkron nem elérhető, sajnos.
Viszont, aki olvasni jár moziba, annak tökéletes lehet. Csomagban lehetne kapni olyan tartókeretet, amit az előtted ülő háttámlájára szerelsz. (Vagy a vállára) -
törölt tag
válasz atike #123920 üzenetére
Igazad van. A fizetős verzió, fel is olvasná a feliratot. Választható Alexa, Siri, vagy Cortana beszédhanggal.
gbors
Augmented reality alatt, mondjuk Google szemüveggel akár még élvezhető is lenne. Amúgy csodálkozom, hogy eddig még nem csinálták meg. Végülis adja magát a dolog.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #123927 üzenetére
"A lényeg, hogy ezt le kéne védetnem és nem kéne online fórumokra leírnom, mert tökre jó ötlet."
Ebben igazad lehet, de én ez mellett tökre örülnék, ha az ötlet megvalósulna, és használva lenne a világban.Az mondjuk kicsit tényleg rosszul esne, ha a kivitelező ebből meggazdagodna, és a világ túloldalán recskázna valami trópusi szigeten, miközben én a ködös albionban pizzát taxiznék házhoz, arányaiban nulla pénzért, de remélem, ha ez megvalósul, akkor inkább valami szabadon terjeszthető alkalmazás lesz, ami fennen hirdeti a warez létjogosultságát, és ha ez netán tényleg így lesz, akkor megígérem, hogy össze fogok rittyenteni, még egy ennél is hosszabb, összetettebb mondatot
-
törölt tag
válasz callmeakos #124068 üzenetére
Na, akkor egy tipp, a spoileres részhez.
Csak nem "visszahozták" a jó öreg Stan bácsit, egy röpke jelenet erejéig -
törölt tag
válasz paatrick #124143 üzenetére
"Most megnéztem pl. hány mozi adta világszerte:"
Itt azért azt is tudni kellene, hogy mi számít mozinak. Adott esetben, egy CC mondjuk egy mozi, vagy termenként van beleszámolva az egyenletbe?
Egyébként egyetértek.más:
Letudtam a Shazamot. Ezt a szégyent srácok Sem intellektuálisan, sem emócionálisan, nem éri el egy 6 éves gyerek szintjét. Talán az utolsó 10 perc volt értékelhető, ezen belül is a zárójelenet a cameoval. Semmiről nem maradtok le, ha nem nézitek meg.
Szvsz, ez nem is szuperhős mozi, hanem inkább valami felnőtteskedő teletubbies. Egy ideje már nem pontozok, mert úgy gondolom, nincs értelme, egységes pontozási rendszer nélkül. De ha pontoznék, olyan 3-as körülre tudnám értékelni.
Ezen belül, az eddigi legrosszabb DC mozi. Szerintem. -
törölt tag
válasz Fitzgerald #124155 üzenetére
Az Elysium nálam megjelenéskor nagy csalódás volt, de pár hónapja újranéztem, és nem volt annyira vészes, mint ahogyan emlékeztem rá. (Matt Damon maraton alkalmával kerítettem rá sort. Tény, hogy sem a rendezőnek, sem a színésznek, nem ez a legjobb vállalása)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
megyek popcornért
-
törölt tag
Relax guys. Daniel Craignél rosszabb nem lehet.
-
törölt tag
Alita 3D BD verzióra mennyire érdemes várni? Megéri csak a 3D miatt? Van annyira jó?
-
törölt tag
válasz Tibiajax #124388 üzenetére
A Gojira tényleg rossz volt 3D-ben, de azt is megbeszéltük, hogy annak oka van. Túl sok sötét jelenet volt a filmben, és nem jött át rendesen.
De az Alita esetében ez nem biztos, hogy így van, illetve, ez lett volna a kérdés.
Merthogy ma van időm, és megnézném szívesen, de ha jó a 3D akkor várok még egy hetet kb. -
törölt tag
válasz Viszlát #124532 üzenetére
Olvastam, de nem tudok azonosulni a problémáddal. Ha a zacskózörgés zavar, azt mondjuk megértem, de itt ilyenről nincs szó. A nachost műanyag tálcán adják, a popcornt, és az üccsit papír alapú vödörbe. Nincs zörgés, nincs csörgés, mással meg ne foglalkozz.
Ha a filmet nézed, s közben tömöd magad, garantáltan nem fog érdekelni, hogy ki mit csinál melletted. Tágas hely van a lábnak, hely a tálcának melletted, ahová pakolhatsz, és az árak miatt még az Endgame esetén sem volt telt ház. A Galleryban mondom.
Egyébként meg, van kint étterem rész, úgyhogy ha időben mész, már előtte telitömöd a búrád, és bentre csak az üccsit viszed. Aztán meg, egy ilyen filmen meg még az is elképzelhető, hogy egyedül leszel. -
törölt tag
válasz Viszlát #124546 üzenetére
Figyu, senki nem enni jár moziba, ezt tisztázzuk. Ahhoz az drága, és egészségtelen az ott kapható, fogyasztható ételek zöme.
Az étel, és ital fogyasztása, jelen esetben a rágcsa, növeli az élményfaktort filmnézés közben, a hozzá fogyasztott folyadék pedig, a rágcsa okozta szomjhatást csökkenti.Elfogadom, hogy ez miatt disznónak tartod a mozibajárók úgy kb 90%-át, de Te meg fogadd el, hogy ez a mozibajárás kultúrájának része. Ha tudnád még, hogy a világban mennyi fura kulturális szertartás van, azt mondanád, ez semmi
De semmi gond, mindenki úgy élvez, ahogyan tud. Én is így gondolkodtam sokáig, és ez mellett még egyéb problémáim is voltak a moziba járással.
Igazából, én idén kezdtem moziba járni ismét, és rájöttem, hogy mindaz, amiért hisztiztem korábban, valójában nem is érdekel, ha képes vagyok a saját dolgaimmal törődni. És semmi egyebet nem csinálok, csak követem ezt az iránytPlusz egyként hadd kérdezzek valami intim dolgot belülről, bennedről.
Mindannyian tudjuk, észrevettük itt, a topikon belül, hogy objektíven tudsz megítélni egy-egy filmet, és a róluk alkotott véleményed, mindannyiunk számára fontos, és értékelhető. Ugyan mindenki nevében beszélek, de szerintem, ebben egyet fogunk érteni a többiekkel is, ha másban nem is.
Nos, nem lehet, hogy ez a fajta piedesztárra emelés, egy kicsit az orrodat is magasabbra tolta a kelleténél, és ez miatt ódzkodsz olyan dolgoktól, amin mások képesek átsiklani?Nincs bennem rosszindulat amúgy, max annyit kell tudnod rólam, hogy általában kerülöm a felesleges diplomáciát, mivel képmutatásnak tartom, és a kérdéseimet, illetve válaszaimat egyenesen, köntörfalazás nélkül teszem fel. Itt is, és az életben is. De tényleg nem gondoltam volna, hogy ebből ekkora ügyet tudsz csinálni.
Az egyidejű online/mozis premier pedig (én úgy értelmeztem) ezen film esetén bizony elmarad - vagy valószínűleg elmarad. -
törölt tag
válasz Tibiajax #124552 üzenetére
Dehát írtam egy fél oldalt, amit meg kiemeltél, az csak egy mondat. De amúgy nem várok semmilyen választ. Eredetileg meg azért javasoltam a Galleryt, mert szerintem egy teljesen kulturált módja a mozibajárásnak. Eltekintve persze attól, hogy étkezés folyik odabent, de valójában ez nem sok embert zavar összességében, csak időnként képesek vagyunk nagyobb feneket keríteni dolgoknak a kelleténél.
-
törölt tag
válasz #42308056 #124559 üzenetére
Na, ezt gondoltam én is. De igazából, az első pár látogatás után, ez a dolog annyiban eszkalálódott, hogy kint tolunk egy nachost az étterem részen, befelé meg popcorn + ücsi jön csak.
Őszintén, a saját ropogtatásom hallom, de azt meg elnyomja a mozi hangja.
Ami a hátsó sorokból, sokkal jobban szól, mint elölről/középről, plusz, a szemmagasság a vászon felső harmadával van egy vonalban.
Tökéletes hang + kép + íz élmény, így együtt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gbors #124561 üzenetére
A beszélgetés természetesen nem része a moziélménynek, de nem is jellemző az első pár perc után. Egy-egy megjegyzés persze elhangzik időnként, de nem számottevő. Ezek persze a saját tapasztalataim.
Plusz, az erkély, ami egy feláras terület, sokkal családiasabb ebből a szempontból is. Mivel kevesen vagyunk, jobban odafigyelünk egymásra, kevésbé zavarjuk egymást, mintha el tudnánk vegyülni a tömegben.oriic
Ez nekem is új, de engem megfogott. Kösz[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz emiki6 #124580 üzenetére
Nos, a popcorn, mint olyan, kb az 1800-as évek közepe körül lett feltalálva, és elsősorban cirkuszi előadásokon, vásárokon, vándorló társulatok előadásain találkozhatott velük a nagyérdemű elsőként.
Értelemszerű volt tehát, hogy az első mozik megjelenésekor azonnal annak szerves részévé vált, és a közönség azóta sem tudott lemondani róla.
Ilyen szinten tehát nem beszélhetünk arról, hogy néhány bunkó bevitte egy amúgy korábban ezt nélkülöző előadásra, és később valami oknál fogva ez elterjedt, hanem, a popcorn mindig is default volt a mozikban. Vagy mondhatjuk úgy, maga a popcorn öregebb, mint a mozik, és mindig is része volt a mozibajárás kultúrájának.
(Jééé, a popcorn köré, egyszercsak kinőtt egy mozi )A koncentrálással kapcsolatos dolgokban mondjuk van némi igazság, de a helyzet az, hogy jómagam képes vagyok ennél jóval több dologra is egyidejűleg fókuszálni, ráadásul, pár nehézségi szinttel feljebb is járok.
Pl van, hogy napi 10 órát vezetek, egyszerre figyelem a járdáról lelépni készülő gyalogost, a rendőrlámpa jelzését, az egyszerre több irányból érkező járműveket, adott esetben a megkülönböztető jelzéssel közeledőt, és még rádiót is hallgatok közben, amit esetleg halkan dúdolok magamban.
Szóval, részemről nem okoz problémát, ha film nézés közben, pár falatot közben az arcomba kell csempészni
De elfogadom, hogy másnak esetleg ez problémát jelenthet, nos, akkor ezt a fajta szórakozást, nem nekik találták ki.Nos, ha valaki esetleg, ilyenek miatt nem jár moziba, szerintem, jobban is teszi, ha otthon marad, mivel elképzelni sem tudom, mekkora traumát élhetne át. Miközben mi jóízűen táplálkozunk, neki meg majd szétdurran a feje
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Terminator: Sötét végzet - Edward Furlong visszatér John Connorként. Új képsorok érkeztek a filmből!
-
törölt tag
válasz emiki6 #124585 üzenetére
Színházat ne keverjük ide. Teljesen más a kommunikáció formája a színész és közöttem. Az egy élőszereplős előadás, sok esetben hangosítás nélkül, tehát közvetlen személy-személy kapcsolat van, a színész, és közöttem. A színház ilyen értelemben tehát, egy face-to-face kommunikáció, még ha nem is egymagam ülök a nézőtéren.
Ezen felül, a mozi és a színház, kb a mozik megjelenésétől, egy egymástól teljesen különvált szórakozási forma, és innen fogva, a színháznak sosem volt része az étkezés.
Megint más irányból megközelítve, a színházban az öltözködés is alkalmi jellegű, szemben a mozibajárás mindennapos öltözködési stílusával, és az alkalmi ruha sem alkalmas az ilyen irányú élvezetek befogadására.
Ezek szokások, amik tőlünk függetlenül alakultak ki. A mozikban az étkezés mindennapos és teljesen természetes jelenség, míg a színházakra ez nem jellemző, sőt igazából tilos is.Koncert meg megint kétesélyes. Milyen koncert? Hans Zimmer, vagy Cannibal Corpse? Itt meg elsősorban maga a helyszín adja meg a választ. Hans Zimmeren nem fogyasztottam semmit, de CC-n úgy be voltam rúgva, hogy gyakorlatilag nem is igen emlékszem az egészre.
Viszont jó buli volt, és ezen senki nem volt fennakadva. Többek között már azért sem, mert a többiek is hasonló állapotban voltak. -
törölt tag
válasz madgie #124591 üzenetére
Sokáig visszatartod, felszalad az egész az agyadba, és elkezdesz hülyeségeket beszélni.
Realradical #124606
Na hálisten, ezt a tapsolást még nem tapasztaltam meg idekint. Bár tény, hogy tudnak az angolok (is) tahók lenni, főleg, ha sokan vannak, és/vagy ha sokat isznak.
Ebből kifolyólag, én általában megvárom, míg eloszlik a füst, egy-egy film körül, és csak akkor megyek, mikor már nem sokan kíváncsiak az előadásra.emiki6 #124607
Kösz a linket, meg is nézem az új monitoromon
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na jó, de a hang is sztereó, 96kbit mp3. Azért egy zenés filmnél ez eléggé kevés.
szerk:
HD nincs is belőle, BD-n nem jelent meg, csak DVD-9-en. De az elég lenne, ha lenne normális hang alatta.szerk2:
Megrendeltem DVD-n. Ha megjön, megpróbálom kitenni a virágboltba. Bár ilyet még nem csináltam korábban sosem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, de ott meg a kép a gyenge minőség. Az a helyzet, hogy TV-re jó, de a hangrendszerem a projektor alá van kötve. 100"-on meg nem igazán ütős az SD. DVD meg azért elviselhető, de ami rippet találtam, az 2.0
Na jó! Tudom, sok bajom van. Megyek inkább melózniMik76
A nachosnak konkrétan semmi szaga nincs. Illetve inkább illata, na de az sincs neki. Esetleg a hozzá adott dipping, vagymi, de az meg ugye változó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, ki mire következtet abból, ha Natalie Portman megjelenik a pörölyt lóbálva, cuki kis halálfejes otthunkába
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyedül a Hawkeye-re tudom azt mondani, hogy biztosan nem érdekel. Kb ugyanaz a koncepció, mint a Green Arrow. Passzolom.
Ami meg biztosan érdekel, az a Dr Stranger és a Thor. Jó, a plakát tényleg gáz, de ha hozza a 3. rész színvonalát, akkor nálam nézős. Rendező ugyanaz.
A Winter Soldier is érdekes lehet .... többit meglátjuk. Majd elolvasom előbb az itteni fanyalgásokat róluk Úgyis mindenki lehúzza majd, de csak miután megnézte őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest