Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
cyberkind ma elültette bennem a bogarat azzal, hogy újranézvén a F&F7-et, jobbra emlékezett, és eljátszottam a gondolattal, hogy vajon a számomra az egyik igen fontos filmmel vajon mi a helyzet, hiszen több mint 2 éve nem néztem rá. Szóval újra néztem az Amerika Kapitány 1-et.
És szerencsére velem nem ez a helyzet, az a film nálam pontosan ugyanolyan helyen van mint eddig. Bérelt helye az én kis értékrendemben. Minden hibája ellenére, mert azzal én is tisztában vagyok azzal hogy nem ez a best képregényadaptáció evör, de mégis. Ennek a filmnek akkor egyetlen funkciója volt: tisztességesen vezesse fel a Marvel egyik legfontosabb hősét, és ezt meg is tették. A film nagy erőssége szerintem a többi MCU filmmel szemben, hogy rendesen kimeríti A HŐS fogalmát. Emellé jön a remek (és egyben kicsit szarkasztikus a Hydra technikájával) korkép a háborúról, az akkor időket megelevenítő díszletekkel, Alan Silvestri szerintem zseniális témáival, és Hugo Weavinggel. Mert azért lássuk be, a Red Skull az egyik legdurvább főellenség evör
Szóval továbbra sem állítom azt ami nem igaz, nem kezdek el korteskedni, de nem is eresztek abból a véleményemből, hogy ez számomra egy igen fontos film, minden hibája ellenére.
EZ pedig még mindig az egyik legillb téma egy Marvel hősnek.
[ Szerkesztve ]
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest