Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Mr. Nobody

    Alapjába véve nagyon tetszett volna a film. A téma amit boncolgat nagyon érdekes. Egyszer az egyik ismerősöm (aki jobban ért a kvantumfizikához), sokat mesélt nekem erről a gondolatmenetről.
    A film szempontjából lényegtelen, hogy Nemo képzeli e az egészet, én úgy néztem végig, hogy azt gondolom nem képzeli. Mert szépen össze lehet tenni az egész sztorit. Vannak apróságok amiket nem értek: az angyalos részt. És mikor Elise-es idősíkban felébred akkor a kapcsoló a falon miért van egyszer a bal, egyszer a jobb oldalon?
    A baj az szerintem, hogy ez egy romantikus film, vagyis, hogy elsősorban az. Minden Anna és Nemo köré épül.. És a tini szerelmük rengeteg játékidőt kap a filmben. Ott kicsit leült az egész.
    Extended verziót láttam ami 156perc, de nekem hosszabbnak tűnt mint az Interstellar.

    3/5 Jó film, de lehetett volna jobb is. Nekem túl romantikus lett.

    Pandorum

    Egyik kedvenc sci-fim (volt még 2009-ben). Gondoltam újra nézem, hogy vajon még mindig olyan jó e. A film még mindig nagyon tetszik, csak egy kicsit kopott az évek alatt. A történet szerintem még mindig nagyon rendben van. Sajnálom, hogy nem folytatták, nagyon kíváncsi lettem volna a maradék két részre. Sőt nagyon örültem volna ha mondjuk a második rész más stílusú lett volna nem feltétlen ilyen "menekülős horror"-os. Jó lett volna látni mit csinálnak Tanis-on. Antje Traue baromi jól néz ki a filmben. (nem is tudtam, hogy a Men of Steel-ben is szerepelt).
    Ez a film nem klasszikus, nem rengeti meg alapjaiban a sci-fi műfajt. Ez egy kis költségvetésű német-angol film.

    4/5 Még mindig ott van a kedvenc sci-fi filmjeim között. Aki nem látta szerintem pótolja, itt egy kics kedvcsináló hozzá: Trailer

    Itt pedig egy király zene: Audio - Pandorum ;)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák