- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #60390 üzenetére
Ideje volt, én már csak azt sajnálom hogy ezernyi filmből kimaradt hála a Sony-nak.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz gyuromoj #60406 üzenetére
Érdekes duó a Farkas 3-ban
Ian McKellen mégis visszatér Magnetoként
Tom Hiddleston a Thor: Ragnarok-ról beszélt
Straight Outta Compton Red Band TRAILER (2015) - NWA Biography HD(#60407) .LnB
Köszi[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #60406 üzenetére
ez hülyeség, miért késnek? nem kezdtél még el forgatni a filmet, gondolom, hogy a forgatókönyvet is még csak most kezdték el írni, akkor mire fel?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gerii
addikt
Ezt AZONNAL nézze meg mindenki:
Nem bírok betelni vele, a végén a raptorok, meg a zongora
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #60411 üzenetére
jaaa, akkor így már érthető, legalább nem egy évvel csúsztattak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
The Evolution of Batman in Cinema
Rohadt jó összefoglaló videó az elmúlt ~70 év Batmanjeiről.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
eeXaa
addikt
Starred Up 9/10
...hát ilyen börtön filmet sem láttam még, zseniális... -
gmx9
aktív tag
válasz Tibiajax #60409 üzenetére
De miért a ponton rugózol? Tetszett, jó volt, csak ennyire osztályoztam, nagyjából figyelembe véve a többi filmet és a maga kategóriáját. A Más világ is tervben volt már, még nem láttam.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
devil-k
nagyúr
Piszkos pénz
The Drop7/10
Micsoda hangulat végig a filmben. Nagyon tetszett. Egyszerűen minden perce érdekes volt a maga nevében. Bár volt 1-2 megválaszolatlan kérdés, amire jó lenne választ kapni... Tom Hardy és James Gandolfini fantasztikus volt. Hatalmas veszteség az egész filmes szakmának, hogy nincs már többé Gandolfini. Maga volt a megtestesült ikon és jelkép.
Érdekesség: A story-t és a forgatókönyvet is Dennis Lehane írta. Az ő tollából született meg a Viharsziget és a Hideg nyomon c. könyvek, amikből film készült (természetesen). Az eredeti story (Animal Rescue) itt olvasható.
SPOILERES kérdés
Amikor a detektív beült a nő detektívhez az autóba, akkor mit olvashatott az aktában, amitől annyira megdöbbent? [ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
1/10
Ez nekem most nagyon nem jött át... A 30. percig bírtam nézni, aztán feladtam. Számomra egy katyvasz volt az egész. Bár a Rotten Tomatoes és az IMDB-n is nagyon jó értékelése van, nah de tényleg ilyen jó lenne ez a film?
- mozi bolondéria -
-
.LnB
titán
válasz devil-k #60426 üzenetére
Nem, azért nem tetszett mert **** az ízlésed De segített volna ha ismered a sorozatot.
Ne vedd komolyan csak viccelek. Van ilyen, ha nem jött be akkor ez van. Önmagában valóban nem egy kimagaslóan jó film.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
spiky03
veterán
válasz devil-k #60426 üzenetére
Akkor ideje pótolni.
Szerintem nagyon jó sorozat és a film is jó, mert azzal lezárják a sorozatot. Mert sajnos az első évad után kaszát kapott, de a rajongók kitartó unszolása miatt lett a Serenity.Én is tervezem majd újranézni az egészet, már ki is van kölcsönözve DTS hanggal.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
spiky03
veterán
válasz devil-k #60432 üzenetére
Mondhatni ez is rövid sorozat, mert csak 1 évadot ért meg.
42 perces egy rész és 15 részből áll az évad.Sajna olyan minit nem tudok most.
De ha kapok valamit vagy rátalálok valami jóra, akkor mindenképp megosztom veled.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
gyuromoj
veterán
Whiplash
Jóféle dráma, szuper karakterekkel.
9/10
-
spiky03
veterán
Most végeztem a Birdman-nel.
Durva egy film volt az biztos. Tényleg az elejétől kezdve beszippant a történet. Olyan gyorsan lepergett az a majdnem 2 óra.
A szereplők nagyon jól adták a szerepüket. Michael Keaton előtt meg le a kalappal. Nagyon jól hozta a figurát.
Engem a dobolások sem idegesítettek.Tetszettek a kikacsintások a való életbe.
9/10
Holnapra betervezve a Whiplash. Remélem az is lesz ilyen jó, ha már itt mindenki dicsérte, meg mindenhol másol is.
-
spiky03
veterán
válasz spiky03 #60442 üzenetére
Jah igen az operatőri munka meg valami elképesztő. Nekem nagyon bejött ez az "egy snittes" dolog.
Valamint ami még jó volt benne az a hangkeverés. Nem egy akció film, de a hátsó hangfalak is elég sokat dolgoztak.Egyetlen negatívumot tudok rá mondani csak, de ez sem a film hibája, hogy szegény Emma Stone olyan kis vékonyka lett. Jobban állt neki, amikor volt mit rajta fogni.
-
Bad Pritt
félisten
Classic.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pohár
félisten
-
daczkó
aktív tag
The Interview 8/10
Hatalmas. Tudom sokan lehúzták, de engem ez nem érdekel. Élveztem, röhögtem magamban, lekötött. Hatalmas plusz pont Diana Bang miatt. Franco és Rogen a végére meg fog tanulni színészkedni.
Birdman 7/10
Túlértékelt. Vannak nagyon jó dolgok benn (!!!külön dícséret az operatőri munkának!!!), de összeségében egy semmi. Nem rossz film, sőt... De nem érdemli azt, amit kapott. (Edward lealázta keaton-t, pedig nem is volt főszereplő..)
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Sleuth 9.5 / 10
Nem értem a lehúzást. Rotten - 36 / 52%, IMDB 6,5. 2007 egyik legjobb filmje. Hasonló kategória mint Az Őslakó, csak 2 színésszel, s nem 6-al, jobban tetszett mint a The Sunset Limited.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- Napelem
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest