Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gmx9

    aktív tag

    Die Hard

    Hatalmas hiányosságomat pótoltam. Azt gondoltam, hogy eszetlen robbantgatás meg lövöldözés az egész (nem szeretem túlságosan az akciófilmeket), de kellemesen csalódtam. Persze megvoltak ezek az elemek itt is, de sikerült feldobni. Kezdésként Bruce Willis és Alan Rickman játékának köszönhetően, bár előbbinek kellett egy kis idő, míg belelendül.

    John McClane karaktere szerintem nem túl erős, legalábbis ahhoz képest, amennyi filmet kapott később, de ebben teljesen szórakoztató volt a jól megírt dumáival. Az is tetszett, hogy a kor akciókliséi ellenére bár gyilkológépnek gyilkológép volt, ha fogalmazhatunk így, mégis emberinek tűnt, sebezhetőnek, nem pedig acélembernek. Egy profi zsaru érzését keltette. Rohadtul elege volt az egészből, nem is akart ott lenni, ami elég szórakoztató volt.

    Megjelent a rendőrség tesze-tosza, hozzá nem értő, és a média féreg, keselyű módjára lecsapó ábrázolása is, ami szintén tetszett. A poénok jók voltak többnyire, a dialógusok szintén, a helyszínt is jól kihasználták, szóval tetszett. A közeljövőben majd megnézem a 2-3. részt is (úgy hallottam ezek még jók), de mint mondtam, vannak kisebb fenntartásaim a karakterrel kapcsolatban. Úgy érzem egy filmre ez rendben volt, háromra nem tudom mennyire fog működni, de majd meglátjuk.

    7/10

    - Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

Új hozzászólás Aktív témák