Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Pali1119 #47891 üzenetére

    Most az, hogy neked ezek fontosak, az 1 dolog, láthatod, hogy másnak meg nem. Egyébként meg én mondom, mivel én írtam le. Vagy mit gondoltál, Marika néni átjött a szomszédból és bepötyögte ezt a ph-ra?

    Miért is neked áll feljebb, ha te kezdtél el kötözködni már megint?
    Amúgy nekem nem fontos, de tény. Azt meg sehol nem írtam, hogy minden filmnél áll ez az állítás.
    De tudod mit? Most jó kedvemben találtál, úgyhogy megfogalmazom úgy, hogy még véletlenül se kelljen gondolkodnod mellé: Van olyan eset, amikor egy színésznek (vagy a stáb bármely más tagjának) a teljesítményét befolyásol(hat)ja valamilyen magánéletbeli problémája. Például: családi tragédia, addikció, betegség, tökömtudjamégmi, keresgéljél. Nincs ilyen minden forgatáson, de ha megesik, az kihat(hat) a végeredményre, példa: Maggie Smith rákbetegsége miatt pár jelenetet vagy nem tudtak leforgatni az egyik Harry Potter epizódhoz, vagy kivágták, a lényeg, hogy befolyással volt a filmre. Vagy Lindsay Lohan, aki elment kokózni és meg se jelent a forgatáson egyszer-kétszer. Sean Connery híresen hangulatember, érdemes róla is olvasgatni, volt, hogy pluszköltségek merültek fel miatta, mert kifogásolta a díszletet.
    De azt gondolsz, amit akarsz, ketten vagytok, az már szolid többség, legyen igazad. :D Részemről lezártam a témát.

    Amúgy az is tök jó, hogy a társaság egyik fele csak a Marvel shithalmazzal tud foglalkozni, a másik felének meg sír a szája a Marvel shithalmaz miatt, de ha beírok egy normális filmről, akkor sikerül egy negyed tagmondatot kiragadni és abba belekötni.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák