Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz paatrick #159347 üzenetére

    mi beleneztunk az elso 20 percbe par honapja. super panavision 70re lett love ami a celra tokeletes: ennek nagyobb az informaciotartalma, mint amit DVDre at lehetett adni, szoval modern digitalis masternel egy rendesen lott 65/70es film nem limital ugy, mint a 35os. ja es eredetileg ~2.35:1 (pontosabban 2.21:9) a keparanya.

    a nyitojelenete a napfelkeltevel tovabbra is monumentalis, marmint Interstellar szinten. a majmokon latszik valamennyire, hogy kosztumok. az urjelenetek mar szepek. meg ugye megintcsak a keparany es a scope.

    120"en rendben van a kepminosege. ez hatalmas szo, a Star Wars EP6 legutolso remasteret ugyanezen a setupon egy hettel kesobb konstataltuk, hogy mostanra oregedett teljesen meg. ahogy irod szeretheto, de boven nincs meg mar az a wow mint mondjuk 20 eve.

    35re lott filmek joresze egyebkent szornyen nez ki. van, ahol ez mukodik (Cronenberg nekem nagy kedvencem), de igy a 20 evvel ezelotti USA horrorokat visszanezve (Scream, I know what you did last summer) a kepminoseg kb kezd gyalazatosba fordulni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák