Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    alt="" title=""

    Kis közvélemény kutatást tartanék: volt ez a Crawl (2019) film, én 0 elvárással ültem le elé, de mivel eleve nagyon szeretem az ilyen "ragadozó vadászik az áldozatra" jellegű filmeket, így érdekelt a téma. Nekem végig teszett is a film, izgalmas volt, nem volt túltolt családi szál, pont annyi, mennyit a történet megkövetelt. Szórakoztató volt, sokkal rosszabb, unalmasabb horrorfilmeket láttam az elmúlt években, unalmas vontatott tipik kísértet házas storyk a történet végén 0 kreativitással és 0 befejezéssel, ahogy az lenni szokott. Nos ezekhez képest számomra hatalmas felüdülés volt ez horror kategóriában.

    Most jön a csattanó, mivel meglepődve tapasztaltam viszont, hogy keveseknek tetszett a film, mindenki beleköt a bagatel általam észre sem vett dolgokba vagy olyanokba páldául hogy hogyan úszik ilyen gyorsan az egyébként valami országos bajnok úszónő wtf?.... mintha direkt utálni akarnák a filmet... bezzeg egy John Wickben senki nem kérdőjelezi meg, hogy hogy nem találja el egy golyó sem Reevest....

    Az az Alexandre Aja rendezte egyébként, aki idén az Oxygent is szállította, ami szintén egy remek film lett szerintem. Ez már csak ilyen lábjegyzetbe. Szóval a lényeg, hogy nektek hogyan tetszett a TÖBBI HORRORFILMHEZ KÉPEST a Crawl?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák