Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Tiszta szívvel (2016)
    Action, Comedy, Drama

    Szóval volt egy grafikus ismerős...meg még pár haver...akiknek kellett egy jól fizető munka.......ezért megszületett ez a film. Röviden így tudnám jellemezni.

    Már régóta érdekelt Till Attila alkotása, sokan dícsérték, így nagy elvárásokkal ültel le elé. Mondanom sem kell: meg se közelítette azt. Bekategórizálni nem igazán lehet, mert akció filmnek szar, drámának gyenge, komédiának pedig nemhogy nem vicces, inkább szánni valóak a karakterei. Szóval ötletem sincs, minek is szánták ezt a filmet. Bár maga a történet eléggé érdekes: nem emlékszem hasonló filmre amiben "sérültek" lettek volna a <spoiler>..
    A filmet nyilván Thuróczy Szabolcs viszi el a hátán, de most ő is kevés volt ide. A zene se volt emlékezetes, se a helyszínek, színészek.
    A nyomasztó hangulat sem jutott át teljesen a képernyőn, így nem is tudta elérni a kívánt hatást. Persze sajnáltam őket, szántam, de egy percig sem izgultam értük.

    Kutyák megölését - bármilyen célból - meg kifejezetten utálom ha mutatják egy filmben.. mégha azok jelen esetben rotik is voltak.

    [ Módosította: Viszlát ]

Új hozzászólás Aktív témák