Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    Röviden:

    Batman & Harley Quinn

    A sztori gagyi, a karakterek nem rosszak, a poénok elég sok helyen ülnek, túl gyerekes, viszont tele van olyan dolgokkal, amik meg nem gyerekesek, szóval ez kicsit értelmezhetetlen számomra. Nem bántam meg, de a fősodorbeli rajzfilmek mellett nem rúg labdába.

    Hell or High Water

    Szerintem sokat nem tudok hozzáfűzni, itt ki lett tárgyalva elégszer, milyen remek film, remek színészekkel. Külön bravúr, hogy magukat a rablásokat milyen feszesre sikerült vágni, pedig igazi akció nem volt egyiknél sem, csak a rendező ügyesen elhitette, hogy lesz (érdemes párhuzamba állítani a Drive első üldözésével). Ben Fosterről régóta tudni, hogy remek színész, Chris Pine kellemes meglepetés, bár az akcentust nem sikerült igazán ügyesen elsajátítania, Jeff Bridges meg... hát ő Jeff Bridges. Minimum ajánlott, ha nem kötelező.

    Logan Lucky

    Holy shit, ez ott volt! A sztoritól nem kell nagyon sokat várni az Ocean's után (ezt Soderbergh is tudja, konkrétan ki is mondják a filmben), viszont a színészek meg a karakterek... mi a franc. :D A két Logan és három Bang srác valami iszonyatosan mély aranybánya volt az íróknak, olyanokat írtak nekik, amik pont nem tűntek túlzásnak, simán hihető ezekről a redneck idiótákról (érdemes nézni a tetkókat is). A szövegkönyv zseniális, viszont a végét szerintem elszúrták, nagyon el lett húzva a lezárás, Gyűrűk ura szindrómának éreztem már 10 perc után. Abszolút ajánlott megtekintésre, viszont kizárólag angol nyelven, azok a lehetetlen kifejezések... fergeteges.

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák