- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz Vertigo18 #43857 üzenetére
Pl a az ujjakat gondolom nem nagyon lehet benne használni. Pl egyes harcművészetek képviselői egyetlen ujjal képesek megölni egy embert. Egyszerűen olyan erősre edzik, hogy úgy tudják használni mint egy tompa lándzsát.
De pl a Sas Kung Fu-ban is vannak durva fogások. Amikor egy egy fogással olyan sérüléseket okoznak amivel megbénítják az ellenfél karját ill pl nemes egyszerűséggel elkapják az ellenfél nyelő ill. légcsövét.
Szóval gondolom a halálos sérülésekkel járó technikákat tilos használni. Ezekből pedig meglehetősen sok van.A Thai Box amúgy kemény. Ha emlékeim nem csalnak ez az egyik küzdősport amit szinte az összes K1-es bevesz a repertoárjába.
Én Taekwon-do-t űztem egy ideig, de abbahagytam mert szerintem semmit sem ért. Eleve az komolytalanná tette hogy csak heti 2x2 óra edzés volt.
Utána jártam egy ideig kajakozni. Ott heti 6x4 óra volt az edzés. Ez már komoly volt. Aki igazán komolyan vesz egy sportot az kb ennyit edz. Viszont ez már nekem sok volt. Annyira nem érdekelt a kajak, hogy ennyi időt szánjak rá.Én szerintem most vagy valami Wing Chun félét vagy a Krav magát választanám.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen mosógépet vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest