- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Azért a tesztelést nem adtam fel, a hiba jellegéből adódóan nem befolyásolta a dolgot. Eszméletlen. Újra kell nézzem az összes hádé tartalmat, ami megvan
mod:
Transformers 2-ben, amikor Optimus az erdőben küzd a Decepticonokkal, az zseniális volt. Váltott a kamera szélessávról, kitöltötte az egész képet, és tűéles volt, egyszerűen nem lehetett vele betelni.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #40852 üzenetére
és csak 720p?
milyen TV-t vettél egyáltalán? bár a képátlóból ítélve nem alsó kategóriás, ehhez olyan házimozi is illik ámén csak 126 centis TV-n néztem a Tanyó 3-ból a végét mikor indul a városi harc, meg amilyen hangrendszer be volt ott izzítva, fúú, nagyon durva volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
Egy 42"-es Panasonic plazmát. Egy nagyon jó minőségű 720p és egy átlag 1080p között nem vettem észre különbséget, arra meg nincs se netem, se HDD-m, nameg kedvem se, hogy BD50 filmekkel tömjem nonstop Egy 8-15gigás anyag már bőven elég. Még a díszdobozos Dark Knight és az 1080p kópia közti különbségre leszek kíváncsi... holnap. Házimozi nincs alá, hely meg pénz sincs neki, egy 2.0-ás hifi-re van rákötve, azért élvezhető bőven.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
EZ kész, tetszik az előzetes. Főleg a vége.
Live-Die-Respawn
-
Typhoon47
senior tag
The Rum Diary
Nem volt rossz, néha kicsit leül, kicsit lelassul, de megbocsájtható, mert ahogy Depp hozza a karaktert az valami zseniális.. tökéletes választás volt a szerepre. Sajnos elkövettem a hibát, hogy megnéztem a trailer-t 2x is így a poénok 80%át már ismertem sajna.. de nem is erre van kihegyezve a film elsősorban. Tetszett a regényes megvalósítás is... és természetesen a többi színész is nagyon rendben volt ide.
8/10
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Jhonny06
veterán
Ez az Expendables 2 már kicsit tragikomikusnak tűnik ezzel a sok kiöregedett vén fasszal. Próbálják drámaian beállítani a dolgot, de egyszerűen nem lehet komolyan venni. Lóg a bőr a fél társaság arcán. Meddig fogják még hajtani ezeket a szerencsétleneket? Ameddig szívrohamot kap valamelyik a forgatáson? Gyenge. Az első is az volt.
-
TESCO-Zsömle
félisten
The Captains - 8/10
Alapvetően szkeptikus vagyok az ilyen jellegű művekkel kapcsolatban, de ez kellemes csalódás volt. Sok érdekességet lehet megtudni az érintettekről és igen mély kérdések kerülnek elő. Star Trek rajondóknak kötelező.Kassadin: Úgy tud rád nézni, hogy üthetnéked támad.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Huma
addikt
válasz Kassadin #40868 üzenetére
Én részben egyetértek Jhonny06-al. Persze tudom, hogy nem semmi dolog együtt látni őket egy filmben, de azért némiképp vicces mikor a járókereteikkel akcióbalendülnek.
"Meg mit tettek le a 90-es évek/napjaink nagy akciósztárjai?"
Azért szerintem össze lehet hasonlítani. Ismét csak azt tudom mondani, hogy nosztalgiafaktor. Mindenkinek kellemes emlékei vannak azokról a filmekről amiket fiatal/gyerekkorában látott. Az első filmről ami lenyűgözte az adott témában. A legtöbb ember azóta rózsaszín szemüvegen át nézi ezeket a filmeket.
De ha ezt a szemüveget levesszük akkor is olyan jó marad az a film?Szerintem pl Stallone egyik legjobb filmje az Oscar. (Na meg a Tango és Cash. Hatalmas beszólások vannak benne.)
Bruce Willis pl messze kiemelkedik közülük szerintem. A legtöbbnek csak annyi a színészi képessége, hogy jól tud fegyvert lóbálva üvöltözni.
Amúgy én a régebbi filmekben a szellemes beszólásokat is szerettem. Mintha mostanában már kevesebb lenne belőle.Egy Taylor Lautner rajongó
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
pohár
félisten
válasz madgie #40871 üzenetére
ha már Expandables: The Expandables 2 Official Trailer
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vzsryl
nagyúr
válasz madgie #40871 üzenetére
Anno azt olvastam róla, hogy az USA-ban nem tudták elfogadni Stallone-t egy vígjátékban, és emiatt rendkívül rossz kritikákat kapott. Gondolom az átlag amerikai is hasonló felfogással bír, és emiatt ez a gyatra pontozás. Bár ahogy elnézem a statisztikát, pont az amerikai szavazókból van sokkal kevesebb, mint a nem amerikai szavazókból.
Egyébként a "Finucci"-t Én is nagyon sűrűn használom. Sokan nem értik.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
pohár
félisten
válasz littlelion21 #40875 üzenetére
egyedül Travolta és Cage személyét hiányolom
-
rt06
veterán
válasz Jhonny06 #40862 üzenetére
ember, te mirol beszelsz? meg kesz sincs a film, de mar gyenge?
azt meg nem tudom, honnan vetted, hogy probaljak komolyan beallitani, semmi ilyen nem tortent a filmben (sot)
pohár: travolta sosem volt igazan akciohos (legalabbis nem az a fajta, mint a tobbiek), cage meg - mint mar tobbszor kifejtettem - egy vicc, nala dolph lundgren is klasszisokkal jobb szinesz (pedig lassuk be, o sem egy broadway-re termett muvesz)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Kassadin
addikt
Én túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ezeken nőttem volna fel, minden akkori filmet, így "érett" fejjel pótoltam be, nálam semmilyen nosztalgia faktor nincsen, de imádom ettől függetlenül ezeket a filmeket, és ez nem annak köszönhető, hogy amikor meghallom a Kommandó zenéjét, akkor elmorzsolok egy könnycseppet a "Régi szép idők!" felkiáltás mellett.
Lautner meg a színész fogalmától igen messze áll.
-
pohár
félisten
én szeretem Cage-et, a régebbi, normális akciófilmekben nagyot alakított, legalábbis azok közül amiket láttam, Con-Air, Face/Off, A szikla...
-
littlelion21
addikt
-
Huma
addikt
válasz littlelion21 #40883 üzenetére
Szerintem semmi gond sem volt az alakításával. Nekem nem tűnt fel, hogy ripacs lett volna.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
littlelion21
addikt
válasz ludsimon #40886 üzenetére
Ők már bőven túl vannak a 20 milliós gázsikon, sőt sokan el sem jutottak addig.
Most egy JCVD, egy Lundgren vagy egy Norris mégis mi pénzt kérhetne...? Chuck-ot nemrég' a Tv-Shopban láttam valami fitness-szart reklámozni, esélyesebb hogy ő fizetett csak hogy szerepelhessen...Az első rész is elkészült 82M-ból, ami már nem számít nagy pénznek.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz littlelion21 #40888 üzenetére
Chuck nagyon ráállt a reklámokra. Rengetegben szerepel vagy vállal narrációt "odakint".
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #40887 üzenetére
Hát, már pedig ha egy Taylor Lautner féle Bourne ultimátumhoz hasonlítod, és az eredmény 1:1, akkor a hiba az ön készülékében van
littlelion21:
Tegnap mentem valahova, és egy 800nm-es Spar plakáton Pierce Brosnan arca víritott nagy mosollyal és aláírással. Kétlem, hogy olyan büdzséje van, hogy erre rászorul.
TrueTrollON: szerintem a spar odaheckelte, és ha kiderül usában, akkor olyan pert kapnak, hogy becsődöl OFF
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hoffman_ #40890 üzenetére
Izé...
A Bourne trilógia tudtommal Matt Damon film...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hoffman_
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #40891 üzenetére
Nyilván, egyik kedvencem. Csak a kis vérfarkas kölökkel készült egy kvázi kópia valami hülye címmel, amiben 18 évesen vagy fene se tudja, ugyanúgy szétvág mindenkit, mint Bourne, az elején piszkos múlttal és amnéziával kezdődik sötöbö, sötöbö. Nálam konkrétan kibaxta a biztit anno moziban a tréler.
-
littlelion21
addikt
válasz hoffman_ #40890 üzenetére
Ne is mondd, én konkrétan beszartam tőle.
Hogy is van a mondás: "van az a pénz..."
Reese Witherspoon sincs rászorulva hogy a nem kifejezetten csúcsminőségű Avon-termékeket reklámozza, mégis ott virít a katalógusokon.De ettől még nem leszek velük egy szinten (most reklámértékre gondolok) Ch.Norris.
#40892: az az Abduction c. remekmű lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hoffman_ #40892 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy megsértsek bárkit is, de azzal az arccal és azokkal a szerepekkel, amivel ez a Taylor Lautner bír, egy Bourne-stíl "mindenkit szétvágok" film egyszerűen hiteltelen... Bár ott sem pont ezen volt a hangsúly, de fontos részét képezte, akár csak a Matrix-ban.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hoffman_
nagyúr
válasz littlelion21 #40893 üzenetére
Na, akkor nem csak én érzek így, jólvan. Chucky szerintem se akkora "érték" már, csak sokan szeretik az újkeletű istenné avatása miatt - többek közt én is
A filmtippet köszi, Zsöminek, ajánlom figyelmébe ezúton - még a kép is egy az egybe Bourne-feeling koppintás. Btw engem nem sértesz meg, én nyíltam kimondom: szerintem egy hulladékszar az egész, mind az ötlet, mind a kivitelezés.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hoffman_ #40895 üzenetére
Láttam a borítót, hát -divatos jelzővel élve- ultragáz.
Sajnos a filmhez nem lesz szerencsém, mert nem nézek olyan filmeket, amibe számomra értékelhetetlen színészek játszanak*...
* - Mondjuk a T3-at is megnéztem... Igaz, abban ott van Hugo Weaving, mint Megatron hangja, akinek nagyon bírom a munkásságát.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hoffman_
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #40896 üzenetére
T3-ban van potens szereplő, ne viccelj már: Optimus!!
Amúgy szerintem ez a Shia gyerek egész jó színész lesz. Elég faszán felfelé ível, és van már pár jó filmje. A tranyók mondjuk pont nem a színészi tehetségéről adnak tanubizonyságot, de hát kell pénzesfilm is.
mod:
Na ja, azért Smith ügynök, alias Elrond tényleg jóféle Nem is tudtam, hogy ő Megatron hangja - faszán csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hoffman_ #40897 üzenetére
LOL...
Majd elválik. A T hírnevet hoz neki, ami kell a továbblépéshez. Majd meglátjuk mivé fejlődik. Én a Statham-féle fenegyerekeket hiányolom a mostani generációból. A kőkemény tököscsávó szerepére nem sok jelölt van most 30 alatt... Mindenhol ezek a mosolygós szépfiúk... Még az akciófilmekben is...
Arnie 22 évesen játszott először, akkor is Herkulest.
Sly a Rocky-bal robbant be a köztudatba 20 évesen.mod: Sőt, Ő játssza V-t is.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
rt06
veterán
válasz TESCO-Zsömle #40896 üzenetére
nana, t3-ban ott van azert john malkovich is
sheia-ral nekem meg folyton ez jut eszembe (kb ennyire is tartom jo szinesznek)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Aktív témák
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs