- Mobil flották
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Hulk vs Thor
7/10
ezen nem kell sokat magyarázni aki ismeri Asgardot Lokit és Thor folyamatos küzdelmét és érdekli annak ajánlott , Dr Bruce Banner (Hulk) is belekerül a történésekbe. Aki látta a Wolverinesat attól fényévekkel jobb.
(#28450) brownus
remélem Sentinel Prime és Shockwave felkeveri a hangulatot
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Nem érdekel, ha ugyan azok a poénok lesznek benne, az sem, hogy tök ugyan az a story. Ha hozza azt amit az első (mínusz persze az újdonság ereje) akkor nálam már nyert ügye van.
Másnaposok 2 trailer -
pohár
félisten
-
brownus
veterán
-
cabor.ede
újonc
Látta már valaki a Sorsügynökség című filmet? Az érdekelne elsősorban, hogy érdemes e moziban megtekinteni?
Ma láttam a Tree of Life bemutatóját, szerintem az valami zseniális, sztoriról tud valaki valamit?
-
Psychonaut
veterán
The Mechanic 7.5/10
Korrektul osszerakott akciofilm Jason Stathammel. Hozza a szokasos figurajat, nagy alakitast nem kell varni, de profi gyilkosnak tokeletes (mint mindig azt hiszem). Az eredeti 1972-eset nem lattam, de ez kifejezetten tetszett, bar eleg kiszamithato volt vegig. Ettol fuggetlenul egyszer mindenkeppen erdemes megnezni.
I Spit On Your Grave 5/10
A film elso fele egy szerintem rosszul kamerazott/vagott nemi eroszak, a masodik meg ertelmetlen gyilkolaszas. A foszereplo holgy dekorativ, es a kivegzesi modok is egesz valtozatosak, aki szereti ezt a mufajt, annak meg erdekes is lehet. En tobbet vartam tole.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz <NewL> #28437 üzenetére
Nem, sajna még nem volt rá időm. A filmes blogosdi is beállt majd egy hete... De már bele lestem, elég elvont, az fix. Ettől függetlenül nem tántorodtam el
darálow:
Így is lehet fogalmaz.ni (gyalog galopp is jó )
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
varsam
őstag
Haláli hullák hajnala - Shaun of the Dead
Beteg egy film ez jó szórakozás volt
9/10 -
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Jojo5
őstag
Clerks 2 - Shop-stop 2
Hundub/BRRipEzek állatok.... Tetszett a film
7,5/10
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
F34R
nagyúr
Ez kötelező mindenkinek a 2nd trailer
-
BITBOYS
addikt
Melyik az a horror paródia, aminek az elején elhangzik, hogy tíz másodperces törvény?
Nem a hullajó?Ha minden igaz Bill Murray játszik benne
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Du bei chuan wang (One armed boxer)
Gyerekkorom egy újabb nagy durranása a régi VHS korszakból.
Mai szemmel max 3\10, de az emlékek miatt régi szemmel:8\10
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
BITBOYS
addikt
Tutira nem Zombieland, viszont találtam egy érdekességet: Shaun Of The Dead
-
heihachi
addikt
Tegnap átestem a Sorsügynökségen is. Látványos nem volt, izgalmas nem volt, nem akciófilm, nem is sci-fi, nem is dráma, szerelmi történetnek is egészen közepes, a történettől sem lehet hátast dobni. Olyan semmilyen. Nagy unatkozás ellen jó, de amúgy hamar felejthető, mert semmi kiemelkedő nincs benne.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
darál0w
Jómunkásember
Sanctum
ez is megvolt , mégsincs este...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
t1
addikt
Youth in Revolt - Lázongó ifjúság
Sokkal jobbra számítottam, egyszerinek elmegy de eléggé unalmas volt kevés és gyenge poénnal.
5/10
-
hoffman_
nagyúr
Sukár Puncik (Sucker Punch) - 7/10
Nem volt olyan rossz. Elég érdekes volt, de inkább a jóféle érdekes, nem a gagyi. Tény, hogy szívesebben néztem volna azt a táncot, mint a mechanikus nácik irtását, és ez elég elborult része volt a filmnek, de egyáltalán nem bántam meg. Lassan kikerül blogba is.
Átok (The Grudge) - 0/10
Nem otthon aludtunk, és a házigazda lányka nem merte megnézni, így hát kapott az alkalmon. Jelentem életem eddigi legszarabb filmje. Egyrészt emlékeztetett rá, hogy miért nem nézek soha horror filmet, másrészt arra is, hogy miért nem nézek szar filmet.
-
Psychonaut
veterán
Body Of Lies 6.5/10
Teljesen atlagos amerikai-kozel-keleti ugynokos film, atlagos tortenettel, atlagos zenevel, atlagos egyszeruen mindene. Meg DiCaprio sem mutatott tul sokat. Aki szereti a kozel-keleten jatszodo filmeket, ahol a jo amerikaiak megmentik a vilagot, annak ajanlott.
-
F34R
nagyúr
válasz hoffman_ #28491 üzenetére
lol sukár puncik
Az átok az nekem is nagyon retek ahogy tekredik csóri nyaka 3-t lesd meg az még überszarabb
FireBreather 5/10
Alap kis mese sárkány , ember tiniivadéka
Nem is értem hogy közösülhet egy sákány meg egy nőci , azt tdutam hogy jó a befogadóképessége a .... de hony ennyire -
hoffman_
nagyúr
Hiába mondom mindenkinek, senki se hiszi, hogy ez a tükörfordítás
Világlegsz@rabb filmje 3? Esélytelen Ezt is csak azért néztem meg, mert mondjuk, hogy muszáj volt. Soha többet horror, az is fix. Bár abból is van jó, de ritka, mint a fehér holló. De mivel nem szeretem... The Machinist féle nyomasztó filmek jók, Hetedik érzék még oké, meg még durvább is belefér. De az ilyen átok típusú baromságok kinek az agyszüleményei?
-
varsam
őstag
The Next Three Days
(720p, DTS)Elég nehezen indult be a film, bár illik a történethez. A sok vívódás, tervezés, előkészület stb... időbe telik. Russell Crowe mint mindig, most is jól játszik, kár hogy Liam Neeson nem kapott több szerepet azért.
Elég sokszor volt szerencséjük, illetve kár a teniszlabdás trükkért, nagy fake, de amúgy korrekt film.
7/10
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest