- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
válasz Nandinagy #10251 üzenetére
Xbox!
En inkabb azt szurtem le belole,hogy ez se szamit igazan.
Teljesen mindegy,hogy milyen chemievel jatszol,ezek csak szamok. Jatszol,ahogy jatszol,a fifa ha nem akarja,ugysem nyersz. De ezeknek semmi koze a chemiehez.
Csak,ha kikapsz es esetleg ilyen szamok vannak alattuk,akkor erre fogod..
De aztan lehet nem igaz,viszont ettol fuggetlenul erdekes,hogy igy eleri az elitet meg a 15wint.
Nem gondolnam hogy Cruyff vagy Darmian sokat szamit,hogy harmason van.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Nandinagy
addikt
Ja box akkor már értem Így, hogy minden profi verseny ps only lett minden profi átjött így ritkán lehet találkozni kiemelkedő játékossal szóval így a 15 wint megértem ha tud azért játszani.
az elite div meg grind kérdése inkább. Haverom aki egész ügyes tavaly e3 is lett párszor boxon tolja.
Jelenleg top100-ban van a világon boxon nagyjából 2100 ponttal PS-en ez körülbelül a top10.000 környéke ha nem több.Egyébként a chem a chemstyle miatt kell meg a helyezkedés miatt. minél rosszabb annál rosszabb lesz.
-
miro.
senior tag
válasz Nandinagy #10254 üzenetére
Erten en ezt,csak azt hinne az ember,hogy ossze vissza fognak szaladgalni a jatekosaid,es ez az alap hogy erre kell figyelj,mert akkor fog mukodni a csapatod jol,kulonben eselyed nincs.
Ezek szerint akkor xboxon ha kicsit ugyes vagy,boven tudsz eredmenyeket elerni igyis,hogy aki tetszik megveszed,aki gyors hatra teszed,stb.
Kicsit igy komolytalan a szememben ez az egesz chemiezes,mert ha mondjuk eljutna 5-8 gyozelemig,meg azert div 1-2ben mar ilyen chemievel lehetetlen lenne jol jatszanj,akkor megertenem meg,de nem igy..[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
toxicjew
addikt
válasz Nandinagy #10254 üzenetére
Bennem az hagyott mély nyomot amikor tavaly Szaniszló (akit bírok egyébként) g1et ment Nyugodt szívvel mondom, hogy bármikor verném. De ez ilyen, ezért is lenne jó majd 1x cross platform, ha valaha vennék a fáradtságot és rendbetennek a PC környezetet... De erre nem sok esély van sajnos.
-
Woodslave
félisten
Na 5 meccsből megvan a kvali egy ajándék de annyira heavy a gameplay megint hogy nincs kedvem tovább játszani.
Miro haverja ihletett adott Atal 7-esen cbből rb Darmian cb Djaloval aprítottak rendesen. Valahogy szélen meg jobban érzem a kisebb agilisabb Atalt.
Nem voltak túl gólgazdag mérkőzések elég nehézkes volt a helyzet kialakítás
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
Mire is számítottunk mint a közútkezelő amit felkészületlenül ér a havazás télen
-
Woodslave
félisten
Hát ez w Verde nem igazán az aki
-
toxicjew
addikt
Sbcnek 3x futottam neki, de végül sikerült Akkor jól sejtem, hogy most nem kéne erőltetni ezt a wlt
-
-
Woodslave
félisten
Nem tudunk belépni transzfer meg tele totyval.
-
toxicjew
addikt
Már megy az "investigation", remélhetőleg kitolják a wlt, hétfőn már lenne időm játszani. Ha nem, akkor inkább skippelem.
[ Szerkesztve ]
-
Izéjose
tag
Atyaég és ezt a Kane-t vártam 🤣🤣🤣🤣🤣 hihetetlen milyen balfasz vagyok
-
Mrdevil
addikt
Hát műbappe nem sétált ki, jött két untrade Haland, Kane, ilyesmik.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Izéjose
tag
Engine-el nem lehet jó ez a Kane ? A fodderek halomban állnak kb majdnem ingyen kijönne és illene is a csapatba, megérheti ?
-
bubuska10
senior tag
Nem vagyok már otthon, ültömben kinyitottam vagy 15 pakkot. Legjobb: Tadic, a 83+ attackerből 3 83-as. Zseniális packluck. Idén gold Salah volt a legnagyobb nyitásom.
-
Nandinagy
addikt
87 IF Handa 21k-ba megy de ez a patkány játék csak nem akar beengedni Kaszálni meg majd nem én fogok
-
bodnar123
őstag
Vicces hogy itt ülök színházba és szünetben próbálok belépni hiába, miközben előttem valaki simán tolja az appot.
-
gjoe
addikt
Ide 2x cavani kuka, 2xhaland ez is dupla kuka +1 if robertson
Eladhatóba semmi. -
sz_abika
addikt
12.ember mikor szokott jönni? Ugyerzem meg kéne várnom vele a csomagokat a plusz 0.0001%nyi TOTY odds miatt
PSN: xszabikax
-
thebigK
addikt
base or mid icon pick sbc: 87 bergkamp, 88 overmars, 88 baresi. Hát anyád, ott rohad el
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Woodslave
félisten
85+ Aguero Cavani Depay. Jött egy Kane meg egy Trent mind untrade
-
|AP|
veterán
rivalsban már szembe is jött az első TOTY lap.
Igaz csak a legolcsóbb, meg játszani sem nagyon tudott a srác, pont ezért volt idegesítő, hogy három gólt vert Lewával -
raven84
senior tag
Összes attacker pakkból jött egy dybala.
-
marcess
senior tag
50ks flash sbc van a játékban, minimál követelmények.
-
bodnar123
őstag
Akkor most itt senki nem nyitott semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest