- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Liga spec upgrade mikor jön? Két választás van a harmadik ikon token megszerzesere. Bundes friendly de ahhoz kell játékost nyitni. Vagy eredevisie sb . Laligat hagyom mert sztem mindenkinek legalább 5 tots van teljesen esélytelen 78-as squaddal. Hátha a bundás még bemákolható.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gamegod
senior tag
Packból nyitottam , de nem gondoltam hogy ennyire jó lesz.
POTM Benzi, FS Isak, és rotálódik :Deste életem meccsét játszottam a WL-ben. az ellennek nagyon patika csapata volt Cruyff, meg egy csomo tots bundás játêkos + la liga 4-4 a hosszabítás végén neki kapufa gondolom a controllert akkor vágta ketté :DD a tiziknél meg 2 kihagyott tizi is belefért 7-6 a vége
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
törölt tag
-
Sinya_24
kezdő
Szerintem kis lapokkal is meg lehet csinálni,még fullos squadok ellen is. A friendlisbe még nevetségesebb dolgok szoktak történni,mint egy sb vagy wl meccsen. Vagy kicsit le vannak butítva a lapok,vagy a szerver ennyire pocsék,de a legtöbb ilyen obj küldetést én is non rare/rare lapokkal csináltam,igaz több idő is,mint spec csapattal.
-
thebigK
addikt
Kivancsi leszek ebben a jatekban mikor fog kelleni az ész, az iq, a tudas, vagy tamadasban betanulsz par gombkombinaciot tovabbra is minden evben, vedekezesben meg le se valtasz a cdm-rol, aztan irany az elit
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LendvaiFeri1
addikt
Nagyon jó az új csapat. Ferdinand és Gattuso is pozitív csalódás. A védelem, a középpálya és a támadó sor is nagyon egyben van.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
taylorp
senior tag
Ami most megy közvetítés a twitch-en, azért ad swap játékost ez a nagyon rendes cég?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Woodslave
félisten
Na még gyorsan megkérdezem nincs meccs limit ezeknél ugye
-
bubuska10
senior tag
Kitaláltam valamit kíváncsi vagyok, hogy vajon ez így működőképes stratégia szerintetek? A WL után most el fogom adni RTTF Kessiét, az árából meg valamelyik olyan fő ligának a teljes SBC-jét kirakom, ami a legértékesebb, Ultimate Packot adja. Melyiket lenne érdemes? A Futbin szerint most a PL és a Serie A a legköltségesebb, de a swaps miatt a La Liga, a Ligue 1 és a Bundesliga is drágább lehet. Amúgy emlékszem magát a játékot azért vettem meg, hogy Kessiével játszhassak.... De több mint valószínű, hogy benne lesz majd a Serie A TOTS-ba a jövő héten, amit legalább 2 Ultimate Pack-kel várnék így. Meg most a fodderek 75%-a elment Tapsobára. Az a lap ugyanis kihagyhatatlan.
-
Woodslave
félisten
Na most hogy játszok tényleg azt gondolom hogy köcsög aki nem lép ki első gólnál
-
bubuska10
senior tag
Igen, főleg ettől tartok leginkább. Egyszer már kiraktam őket, és a legjobb valami 84-es gold lap volt asszem, óriási csalódás volt. Viszont ami jó, hogy közben nagyjából vissza is hozza az árát, mert amit kiraksz csapatot az is ad packet. Az a baj, hogy Kessié in game már baromira elfáradt, ő lóg ki leginkább a fő csapatból, és valamit kezdeni kéne vele, ha már tradeable. Viszont a TOTS-okat jobban dobálja az értékesebb packekbe, úgyhogy ezért is lenne ez működőképes elgondolás.
-
Nandinagy
addikt
-
-
Woodslave
félisten
Ez a swap friendlyben viszont kimondottan szórakoztató
-
bubuska10
senior tag
Mi is volt annak a picknek a követelménye amiből a la ligánál most sokat megcsináltatok?
-
Meghivott
addikt
Üdv!
Rivalst lehet úgy játszani, hogy ketten irányítjuk a csapatot (egy gépen vagyunk ketten)?
Ha nem, akkor milyen UT online módot lehet így játszani?
Köszi -
Nandinagy
addikt
válasz Meghivott #16433 üzenetére
Szerintem coop játékokat csak 2 gépről lehet tolni UT-ben.
Más:
Mióta átalakítottam a csapatot és a 4 támadó+2 kp is 5 skill valami iszonyat módon élvezem a játékot Persze kaptam már ki(4-0 volt oda és 4-3 lett a vége. Az utolsó 10 percben minden az övé volt) de az sem érdekelt
Van esportoló ismerősöm és ugyanúgy szenved mint mindenki mert inkonzisztens a játékmenet. Tényleg sokszor előre megtudod mondani, hogy mikor kapsz gólt. Nem tudom mit basztak el egyébként de, hogy patch nélkül legyen folyamat egyre szarabb a játék? azt hogy?
Egyébként ami nálam a leginkább zavaró a hétvégén az a bírók. Vannak olyan meccseim amikor konkrétan semmit nem akar lefújni míg a másik oldalon minden kis szarra azonnal ugrik.[link] [link]
Kiváncsi leszek meddig tart a jókedv Gyanítom nem sokáig -
eM'82
addikt
-
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #16436 üzenetére
Ki is vettem, mellé menne. Látom Nándi is kivette. Van még ennél is jobb CB lap? Nem hiszem.
-
adise
őstag
itt ki mit fejlesztene? yurin kivul mindenki untrade 2 hete még nem la liga csapat volt
[link] -
bodnar123
őstag
Az 5 tokenes icon momentset érdemes kivenni? Az a legmagasabb icon lapok vagy a prime? Ki mit kapott belőle. Jövő hétvégén wl-el talán kitudnám venni schweinstaigert.
-
Woodslave
félisten
Egy arab fax volt csak. Utolsó boxon kívüli gól kellett. Elsőt megrúgta a gyerek tökre örültünk. Nyomta tovább. 3-1 itt se adta fel. Végén csak fejelt egy gólt Boatengje örüljön. 3-4. Mi is örültünk ettől függetlenül
-
K.J
senior tag
válasz bodnar123 #16443 üzenetére
Ha nincs szükséged egyik swapban található ikonra sem, vagy nem akarsz várni június közepéig/végéig egy értékesebb ikon csomag nyitásával és esetleg még nincs moments ikonod, akkor kiveheted.
Arra azért készülj fel, hogy nagy mák kell a jó nyitáshoz. Sok a használhatatlan lap.
És igen, a moments a legmagasabb ikon lap. -
eM'82
addikt
válasz Nandinagy #16440 üzenetére
Az a Hradecky elég komoly a kapuban :D.
Bár tényleg tök mindegy ki áll bent. TOTS Oblak olyanokat kapkod be, hogy csak pislogtam. Tapsoba-t vsz kiveszem én is.
Lazaro milyen?Adise: Navas helyett valaki értelmesebb CB posztra (bár lejet ingame nem ő az.
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Akarok oda egy icont majd+ Digne helyett Reguillon és akkor mindenki jó chem. Most Adama 8 Digne meg 5 chem Annyi, hogy 80k-m van ami egyikre sem elég
Lazaro cmbe fasza.Gyors,agilis és fut végig.
Amiri meg tipikusan az elmegy kategória Lényegtelen igazából, hogy POTM Bruno,TOTS Tielemans vagy ő van ott. Annyiban más, hogy ő 5 skill.
-
bodnar123
őstag
Nem volt eddig. Kivettem: van Basten... Hát átlag alapján a csapatom legjobbja lett... Az más kérdés hogy nem gyors, de két meccsen vagy négy gólt bebugolt... Erre jók az iconok. Amúgy meg biztos jöhetett volna jobb, de júniusig várni... Most kezdtem game passba... Végre van egy olyan csapatom amivel 5. Osztályban van értelme játszani. Amúgy mennyi icon swapsot ad még? Asszem eddig 9 volt
-
gamegod
senior tag
8 meccsen volt mára meghagyva hátha meglesz legalább a gold3
7 vereség 1 győzelem . hányadék a FUT karrierem véget ért még a packokak megvárom aztán viszlátOnePlus 8T / PSN: gamegod0893
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest