Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkbla

    senior tag

    Sziasztok,

    Látom megint megy a játék szidása... sajnos én sem tudom h hogyan lehetne többet kihozni magamból... Lehet több játékkal jobban látom a játék hibáit és lehet jobban tudok ellene reagálni vagy kihasználni, egyelőre sajnos nem megy... Azt sajnos nagyon sokszor látom már, amikor van néhány passz, néhány labda elvesztése, illetve a labda mozgása, hogy ebből gól lesz, ilyenkor általában semmit nem lehet csinálni, és én sem tudok, csak látom hogy beindul a script és gól. Sajna megmondani sem tudom már h szegény kontroller hányszor repült a falnak az ilyenek miatt meg az értelmetlen kamu gólok miatt amik meghazudtolnak mindenféle szabályt... Úgyhogy röviden én is nekiállok most szidni ezt a kamus hendi szart, hogy éppen értelmes meccset nem lehet benne játszani, még sajnos offline barátokkal sem...

    Nos akkor én be is fejezném ezt a károgást és szentségelést, mert valójában nem ez volt a fő célom amiért írok, hanem hogy segítséget és tanácsokat kérjek tőletek.

    Mivel a játék nem nagyon adott más választást és itt is javasolták nekem páran h squad battlest toljak (általában pro v wc fokozaton), de igazából teljesen mindegy mert a játék ott is úgy szopat le ahogy akar... Szóval, játszogatok gyakorolgatok stb csinálgatok sbc-ket, nyitogatok pakkokat stb és próbálnék csapatot építeni.

    Olvasgattam külföldi oldalak is, hogy ki milyen felállásokat taktikákat ajánlana, ki mit használ, mi lenne a legjobb? Ti mit ajánlotok, mi alapján állítjátok össze? Mik lehetnek a legjobb felállások illetve játékosok? Valami olcsóbb de még jó csapatot tudtok mondani esetleg?
    Az Serie1 es csapatom jelenleg csak azért van, hogy megpróbáljam kifarmolni a stroyline játékost. Van egy aránylag szerintem jónak mondható bundásliga csapatom is de sajna most nem tudok képet küldeni róla, de mindenképp fogok ha lesz.
    Itt van még az EPL illetve LALiga csapatom amihez szeretnék véleményeket kérni, illetve tanácsot, kit adjak el kit tegyek bele, milyen felállás/taktika lehet a jó?

    vagy

    Illetve LALiga

    Pl Walkert kinyitottam, ér vagy 60-70K-t elég jónak érzem a csapatban, és gondolkozom h eladjam-e és csináljak még több sbct kapjak pakkot, vagy tartsam meg...?? :F


    Továbbá érdekelne, hogy mobilon milyen appot használtok? Hallottam régebben is, hogy csak telefonon kereskedtek emberkék. Melyik a megbízható? Lehet velük sbc-ket is csinálni? megcsinálni küldetéseket felvenni rewardokat, pakkot nyitni listázni a piacon?

    Nagyon köszönöm mindenkinek aki végigolvasta, és minden tanácsot és építő jellegű kritikát, hozzászólást szívesen fogadok! :C :R

    ''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

Új hozzászólás Aktív témák