- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Közben kinyitottam a rewardokat...2 discard IF , egy Hummels és Godin. Nem is rossz, tekintve hogy a red pickem egy 80as német csatár lett xD
PSN: xszabikax
-
LendvaiFeri1
addikt
Beadta.
janem.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
ferni
őstag
Varaneról mik a tapasztalatok?
Ki mellett játszatjátok?#5505
Nekem is Ricardo jött... :/[ Szerkesztve ]
-
Readonly2
tag
Nekem is pereira jött a pickbol meg vmi 81-és szemét... Pereira jobb lehet mint walker? Mert akkor walker pénzzé teszem ha nincs nagy különbség ...
Hagi témához: leszarom milyen zászló alatt fut viszont draftban volt nálam jó pár alkalommal . Kb mintha nem is lett volna a csapatban a végén már első percben hoztam le csak a chem miatt kezdett...a swapbol van nála kb 8 jobb választás
-
A guru
addikt
Kezét törném aki a swap objectiveket rivalsbe teszi...
Div 1-ben egy élmény a first owner PL csapattal menni az átlag 4-5 millás keretek ellen, ráadásul nem vak playerek emellett.
Mindegy, ki lett szenvedve, érkezett Zanetti. Hétvégén teszt a WL-ben. -
Szigma70
addikt
-
getdizzy
aktív tag
Csak nalam tunt el a totw sbc?
Repeatable volt pedig... -
Barell
senior tag
Sziasztok. Hátha tud valaki segíteni. PC-n játszok, GTX1660, friss driver. A játék természetesen produkálja a 60 FPS-t de érdekesen laggol főleg egy hosszú passznál amikor gyorsan mozdul a kamera. Elég zavaróan, mintha valami sync gond lenne. Valakinek esetleg ötlete? Köszönöm.
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Bouanga és Barella
Csomagokból meg egy Navas volt a legjobb, pedig a walkout láttán még elhittem, hogy na végre valami. Nem tudom sírjak-e vagy nevessek, ez kezd nagyon kiábrándító lenni.Szerintetek érdemes beletolni a pirosakat egy fut champions upgradebe? Van benne 4db 84-es a többi az alatti. Taison, Bergwijn, Doucoure és Acuna.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Kuvasz FC, 80as rating, full UCL kék objectivert kihez tartozik? :)
PSN: xszabikax
-
Meghivott
addikt
Ez annyira nem korrekt, hogy nem teszik vissza az SBC-t....
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #5528 üzenetére
Végül megcsináltam, Immobile-Gomez-Sommer. Gomezt választottam, jó lesz szuper cserének...
-
drachoHUN
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
Prime Keane-re milyen chemet dobnátok?
-
Aguinaga
őstag
Megcsináltam az MM-et, úgy izgulok, hogy mit fog dobni.
Szerk: 83-as Trapp... .lol
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Stylerr
addikt
Valami hír van arról, hogy miért vették ki az SBC-t? És esetleg mikor rakják vissza?
-
tibi206
tag
válasz Kristof_94 #5533 üzenetére
Shadow?
-
MdewC
nagyúr
Mai nyitások után, ikon pakk:
Hugo Sanchez
Juppí!
Piros UP: Fabinho
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
#Wiall#
tag
Nektek sem működik az app ??
eskuszom volt az elmult ket fifaban valami ami vegig jol mukodott ?? Egyszeruen nem hiszem el vagy a jatek a szornyu vagy az sbck vagy a kapcsolat vagy az app adtak ezek ki a kezukbol valamit ami ha nem is hibatlan de elfogadhato volt ? -
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #5540 üzenetére
Banega kárpótolt minket a gold 1-ből reggel, nyugi.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyyka
aktív tag
Ahogy fent írtam, nagy FifaMorales fun vagyok, de ez az SBC-s Toko-Ekambi kijönne a clubból.
Nem vagyok rá büszke, de érzelmileg kötődök a védők mögé rohanó csatárindításos támadásokhoz, így a sebesség sajna szinte mindenek előtt fontos nekem.
Szerintetek kivegyem vagy hátha jön előbb utóbb egy felturbózott Rodrigo vagy éppen Morales ( bár utóbbit nem tartom valószínűnek... ) és arra tarogassam inkább untrade Silva-ékat?
untrade -
eM'82
addikt
Na az ikon swap már csak Mbabu miatt is hasznos volt. Egyszerre a kettőt :).
Persze az ikon tokenekből gyűjteni kell még.
Mai MM: 83as Iniesta a top játékos.Sanyyka: Carvalho helyett én Rodrigo-t tenném be RCMbe. Csatár poziba meg Morales + POTM Toko Ekambi. Az úgy egész ütős :).
A 4es WF miatt egész jó ez az Ekambi. Erős, gyors. Én csak a kiváltott Crespo/Vardy miatt nem váltom már ki. Túl sok lenne a fölös csatár.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #5542 üzenetére
Annak a lapnak minden baja van, nem csak az.
Mivel nem jutottunk dűlőre kit vegyünk ki (piros Walker miatt és az miatt, hogy 1-2 hónapnál tovább am se lett volna tovább senki a teambe) ezért kockáztattunk. Ez van.
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
van itt olyan aki PES-sel is játszik? Pár kérdésem lenne, hogy van-e ilyen és ha igen hogy lehet megcsinálni FIFA-ban:
- Super cancel
- Low cross
- Early cross
- High cross
- Chip shot
- Through feint
- Sombrero
- L-feint
- Turn towards goal
- Al/másodlagos taktikák
- Fluid formation
- Előre beállított taktikák mentése és betöltése -
Szigma70
addikt
Ma elég szar napom volt, így gondoltam ezt már nem dobom fel, ezért megcsináltam az MM-et. Kinyitottam életem legjobb 80-81-es playereit,
csak a szokásos.
Nahh mondom, had menjen, elkezdtem a TOTW SBC-t, majd elmentem fürdeni, stb. mire visszatértem a géphez, volt-nincs SBC.
Csak a szokásos.
Mivel ez a nap ilyen, így most lejátszok 2-3 DR meccset, felteszem az I-re a pontot.Esport mi?
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Meghivott
addikt
Megvan a 19 icon swap.
Alszok rá egyet, de szerintem holnap jön a kis Butragueno
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest