- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpo04
őstag
válasz LedyGyuszi #4254 üzenetére
Hernandezt hasznaltad? Nalam rohadt darabos es egy 81-es Militao jobb... Most mieg keresnek is az otw lapjan.
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
LendvaiFeri1
addikt
Vardy 3 gólra miért nem kapott??
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
freddyadu
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #4257 üzenetére
Mert néha így is olyan, mintha már 4 IFet kapott volna... 😂
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #4257 üzenetére
POTM jelölt lesz, a sok okos meg úgyis megválasztja, mert neki csak előre kell adni, aztán mehet a sprint a kapuig.
-
törölt tag
-
Sickboy25
addikt
válasz LedyGyuszi #4254 üzenetére
Jah arra tippeltem, de azt a címert nem ismertem fel, ezért azt gondoltam MLS :-) piacon meg kerestem nem találtam...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz Kristof_94 #4259 üzenetére
Nah remélem nem csatár lesz megint... a 3.-at már nem csinálom meg! Én is szavazok egy kp-ra...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #4259 üzenetére
Ha megnyeri, kirakom az tuti. :)
Vardy egy állat alapból is a játékban. Igaz a PL vonalat felszámoltam, de majd lesz egy fitness PL team is az olasz mellé.[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Én sokat játszottam Vardyval (21/11) az elmúlt hetekben a swap küldetések miatt nálam nem működött és ellenem sem ment neki. Tök átlagos gold lap.
-
eM'82
addikt
válasz Sickboy25 #4265 üzenetére
Nálam is a Swap küldi miatt játszott.
Ndombele+Gbamin+Sissoko hátul, elől meg Diogo Jota (Hunter lappal) + Deulofeu (Hawk asszem) támogatták. igen jól muzsikált.
Kinek mi fekszik. pl.: Cavani-val próbáltam a francia küldetést abszolválni, de a srác olyan gyenge volt, hogy sípszó után cseréltem a rákövetkező meccseken. -
Sickboy25
addikt
A tavalyi liga sbc-ket árakkal esetleg kulcs játékosokkal valahol meg tudom nézni? A futbinen nem találom...
-
LendvaiFeri1
addikt
Vida & Chilwell
Csomagból 2 board, mind a kettő Albiol. Megéri ezzel szo*ni minden hétvégén...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Readonly2
tag
válasz LendvaiFeri1 #4269 üzenetére
Nekem Bellarabi meg pulisic, csomagokbol 1 board: milik.. kiraktam mérgében aubat hatha, onnan egy mandzukic+dzeko ...
az igazi teszt majd a WL lesz aubanak, eddig 4 rivals és összesen 2 gól, nem győzött meg , majd hétvégén hatha
[ Szerkesztve ]
-
Raunchy
tag
válasz Readonly2 #4236 üzenetére
Ne tévesszen meg a stat, Laporte nagyon jó védő. Ha hátravont védelemmel játszol, akkor nem kell gyorsabb védő, főleg hogy shadow al azért már tűrhető a pace neki is.
Brutálisan jó az interceptionje, és úgyis azzal szerelsz legtöbbször (jockey)
POTM aubameyangot pár napja szedtem ki, Son-t tudnám vele egy szinten emlegetni kb, de Auba magas is, mindent IS elér, más szint vele játszani.
Újra meg kell tanulni vele mozogni, annyira penge.
Wijnaldum helyett Scream Allit javaslom Engine chemmel. Jól lő, jól helyezkedik, nem fárad el, és védekezni is tud, komplex nagyon -
evibly
senior tag
Segítsetek egy kicsit nekem!
A Bundes projekt megtorpant, mert még régebben nyitottam egy untrade De Geát, sőt, utána egy Auba is befigyelt (ami eladható, de annyira brutál lap, hogy nincs szívem eladni), ami alapvetően eldöntötte, hogy egy PL ligával megspékelt hibridet építsek. A Bundesliga ettől még szeretném, ha maradna, Goretzkát használnám, így elkezdtem sakkozni annak tudatában, hogy 750k coin áll rendelkezésemre. Így néz most ki a terv:
Özil scream lapja a kulcs, mert ő köti össze a két ligát, de hallom, hogy nem túlságosan jó a lap, noha nekem még nem volt érkezésem tesztelni. Bernardo Silva nyilván kérdőjel, ahogy Alderweireld is (?), bár nekem utóbbi egész szépen muzsikál. De Bruyne nagy álom, jókat hallok róla, ahogy Walkerről is. Mit javasoltok, van ötletetek, hogy mit lehet ebből, ennél jobbat kihozni ekkora keretből?
Nagyon köszi!
-
zsolti72837
addikt
Mai nyitásom
[link]ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a Pique elég OP-nak tűnik! A balance nyilván hátrány, de azon kívül bitang.
-
arpo04
őstag
válasz Kristof_94 #4279 üzenetére
Pique darabos hiába a sok jó stat, jön egy Vardy, Rodrigo és már csak a hátat nézi. Neztem én is de kihagyom.
-
Blashe
aktív tag
válasz Kristof_94 #4279 üzenetére
Kövezzetek meg, de én megcsináltam Pique-t.
2-3 meccset toltam vele. Nagyon OP. Átmenni nem mentek at rajta és meglepően gyors. Lenglet szintet sebességben simán hozza, sőt...
Én nem bántam meg. -
Sasa22
tag
Màsnàl is baszakszik az UT? Mar a menuben is akad,ès a keresèseknèl egyebet dob be nèha mint amit keresek klibon belűl?
-
Raunchy
tag
Lenglet nekem nagyon bejött, de ez a Pique elég brutális lap
Azt néztem hogy Engine chemet kéne rátenni 😂😂 -
Woodslave
félisten
Na eddigi legnagyobb nyitásom scream Otamendi. Kíváncsi vagyok elmegy - e vagy ott fog futkosni a csapatban. Szerencsére nem vágom annyira hogy a zászlónal infarktust kapjak hogy Aguero lesz
Ma három walkout volt meg pár board. Mondjuk egyik se volt túl nagy
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
arpo04
őstag
válasz Kristof_94 #4282 üzenetére
Ebbe a csapatba nem igazán kell Pique. Max Varane de akkor Goretzka helyett kell De Jong + Hazard és annyi felesleges coinom nincs [kép]
Woodslave: grat! Na nekem a legjobb egy 86 Müller és egy if Pjanic. Értéktelen mindegyik[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Csábító ez a Piqué, de azért Varane-t nem cserélném le rá...
Most jelenleg Sokratis - Varane van középen, Sokratis is teljesen jó, amíg nem érkezik Ferdinand az Icon Swapból, 2 héten belül. Utána Varane - Ferdinand duó lesz, talán TOTS időszakig simán.
Ezért gondolom, hogy számomra talán felesleges költeni Piqué-re.[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
-
Blashe
aktív tag
Nyilván Ramos-t vagy Varane-t nem cserélném le én sem Pique-re.
Nekem Militao-t váltotta Pique. Lenglet-el jó párost alkot. Ráadásul teljesen ingyen tudtam kirakni a klubból. -
K.J
senior tag
válasz zsolti72837 #4276 üzenetére
Ezt a fickót én is kinyitottam gold upgradeból.
Egész jó lapnak tűnik. Vidal párjaként véleményetek szerint mennyire tudnák jól szűrni a középpályát? -
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #4292 üzenetére
Keane? Szerintem CDM-ben egy rakat alternatíva van, Ferdinand szintű CB meg aligha, ingyen. Őt még a fifa 19-ben, játék végén is sokan használták, igen OP CB.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
toome1985
tag
Értem, teljesen logikus egyébként. Én nem nézegettem a statokat annyira Ingyen megszerezhető ugye és kb ennyi időt volt kedvem befektetni egy iconra, középpályásokat gyorsan kilőttem mert annyira nem voltak szimpatikusak. Szélső védőimmel jól elvagyok szóval kb ezért döntöttem mellette, abszolút pozitiv csalódás egyébként, a sebesség néha hiányzik de minden másban teljesen korrekt ő is.
-
Zufi
csendes tag
Végre én is húztam egy nagyot, Scream Firminho a Marque-s csomagból!!!
-
Sanyyka
aktív tag
-
Sasa22
tag
Na a Pique SBC kisegìtett, hogy pluszosan szàlljak ki a befektetèseimből, úgyhogy èn ezzel vègeztem is a tradeléssel, kicsit feltùrbóztam a csapatot is, kivàncsi vagyok mire lesz elèg a hètvègèn!
-
Szigma70
addikt
Azért, mert van valakinek egy szaros Lewangólskija, azért miért kell győznie?
Miért érinthetetlen , és miért lő be olyan labdát is, ami nem is az övé?Vicces, hogy vannak olyan lapok, amiket elég ha megveszel, azt annyi, játszik helyetted.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Woodslave
félisten
Sikerült elment Otamendi. Itt a jelenlegi keret padon van még ben meg mahrez.
Van olyan játékos vagy jatekosok akik javitananak a helyzeten azaz jatszanak helyettem (lewa nem fér bele).
Mindig kénytelen vagyok hozzátenni hogy nem tudok játszani és inkább a középpalyan való történetet erőltetem. Akit nem érzek Vardy felipe fred. Ezek közül gondoltam vkit. Még a legjobban felipehez ragaszkodnek. Ben se az igazi kemiaban se passzol annyira
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest