-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz Chereiose #1700 üzenetére
Ha nem játszol annyira komolyan, mint az itteni fórumlakók, akkor teljesen jó egyébként a PC-is. Kisebb a játékosbázis, meg lehet vannak még mindig a kilépegető-csalók, ezt nem tudom, de élvezhető a játék.
Más:
Skacok durva azért itt olvasni egy ma megjelenő játéknál, hogy " elúszott az összes pénzem", "csődbe mentem", "IDÉN SINCS szerencsém". Most komolyan szeptember 27-et írunk, tényleg felnevettem -
LendvaiFeri1
addikt
James mennyire használható CAM poziban, catalyst lappal?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
törölt tag
válasz Szigma70 #1699 üzenetére
"Igen, és állítom, a semmiből nem lehet csak játékkal valamit csinálni. Csináljon az én alapanyagomból, az én nyitásaimból valaki hasznot. Süvegelem."
Kinyitod a welcome back csomagokat, klubban lévő bronzokból kirakod a basic sbc-ket. Ebből van pár ezer coin akkor is, ha a lehető legrosszabb lapokat adja.
Ebből kezdtem kereskedni én is, rosszabb alapanyagod neked sem lehetett."összetehetnénk az elmúlt évbeni csapatainkat egy mérlegre."
Össze, de nem a hozzáértésed miatt lett jobb csapatod, hanem mert 10-szer annyi időt tettél a játékba, mint én. Októbertől meg én már nem is kereskedtem, csak 83-as lapokkal, amikor lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
szcsaba95
tag
válasz secular #1688 üzenetére
Nagyobb szurkolóbázissal rendelkező csapatok hazai mezeit 300-500 coin körül, ha szerencséd van meg tudod venni, és buy now-val 1200-1500 között viszik őket. MU, Barca, Real, Bayern nekem ezekkel bejön. Időigényesebb, mert sokan rádlicitálnak, de én eldöntöttem, hogy max 450-et adok egy mezért, hogy nagyobb legyen a haszon, de ha feljebb mész, akkor könnyebb.
PSN ID: szcsabi95
-
ForRedGlory
félisten
Hol a fenébe lehet új squadot létrehozni vagy active squasot kiválasztani a játékon belül?! Az appban létrehoztam egy másik felállást, de a játékban merre fele van?!
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz secular #1681 üzenetére
De ezt meg tudod úgy is csinálni, hogy elindítasz egy meccset és kilépsz azonnal, akkor is lejátszott meccsnek veszi a rendszer, megkapják a játékosok a loyaltyt (természetesen 10 után). Olyat indíts ami nem fontos, például az SB meccs a TOTW csapat ellen, vagy hasonló. Így kb. negyed óra alatt meg lehet csinálni.
XO: Gollami26
-
arpo04
őstag
válasz Szigma70 #1699 üzenetére
Ugy latszik a ti "baratsagotok" kezd egy klasszikus filmre hasonlitani: Vegtelen tortenet
A coin boost valoban hianyzik, amit okkal vettek ki. Pistike nem fog kereskedni mert vagy nem ert hozza vagy o csak jatszani akar. Ezaltal veszi/veszik neki a pontot ami megint az EA-nak jo. Mivel csak igy jut elorebb fejlesztesben. Biztos vagyok benne, hogy a 19-hez kepest az elso ket-harom hetben tobb pontot fognak eladni.
Valakinek nincs kedve ps-en par baratsagos meccset jatszani?[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Edgar2621
őstag
válasz #16514048 #1687 üzenetére
Szerintem sokat számít az elején a coin, ráadásul a régi motorosok semmilyen előnyben nem részesülnek.
Az olcsó csapatok pedig nem ugyanolyan jók hosszú távon mint a drágák, de vannak meccsek amikor kiegyensúlyoz a rendszer és a gold lapok simán hozzák a jobb/speciális lapok szintjét. De hangsúlyozom, hogy azért mégiscsak érdemes teszem azt CR-t berakni inkább, mert hosszú távon az a lap sokkal többet fog adni.Amúgy meg újfent felvetem a topikos sörözést, sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a társaság utána, mert amúgy szinte mindenki normális itt és szeret játszani, ami azt hiszem elég jó alap egy jó kapcsolat kialakításához. (még akkor is ha nem lesz mindenki barát)
[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
blasi0
csendes tag
válasz ForRedGlory #1706 üzenetére
alap csapatod képernyőjén bal alsó ravasz, squad selector
-
Yodamest
veterán
-
freddyadu
senior tag
válasz LedyGyuszi #1696 üzenetére
Sajnos félő, hogy túl drága lesz a Lewa SBC, lehet, hogy lassan el kellene adni ezeket...
-
Forestgreen
aktív tag
Megvolt az első squad battle, még úgy gondoltam hogy inkább csomagokat nyitok és nem a fix coin-t választom... Megérte...
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
törölt tag
válasz Edgar2621 #1710 üzenetére
Az jó lenne, ha tényleg honorálnák valamivel a régieket, de a coin boost eddig sem erről szólt.
Pár nap után a kisebbeket szerintem az újak is tudták használni, pár hét után a többit isElőnyt szerintem akkor jelentene az a kis plusz coin, ha egyben kapnád meg az elején, illetve ha más módon nem lehetne keresni.
Ha megjelenéskor már van 200 ezred, amit a web app-ból szedtél össze, akkor szerintem már nem oszt, nem szoroz.Főleg ilyen árak mellett. Valaki csak egy Sissokóval, Wan-Bissakával többet nyit mint te és már tűnik is el az előny.
[ Szerkesztve ]
-
blasi0
csendes tag
háh, múlt héten legalább figyelmeztetett, hogy még két kört tudok frissíteni SB-ben, most meg semmi, és ideadta a 0 pontot rá remélem azért egy számlálót beraknak
-
Töff_PLS
tag
válasz Forestgreen #1717 üzenetére
Gratula!
Nekem ma egy Lewandowskit dobott a gép.
XBOX: LángosMaci
-
forras2
őstag
Ha teljesen alapra van állítva a kontrollerem, akkor melyik gombbal tudok a gólszerzésem után egyből a kezdőkörhöz ugrani?
Bármit nyomogatok bármilyen formában, akkor is csak intró meg vissza játszás közben tudok tovább lépni... -
Edgar2621
őstag
válasz LedyGyuszi #1719 üzenetére
Ha ki lesz tűzve egy dátum és helyszín én ott leszek, szerintem óriási buli lenne.
Október közepén-végén simán lehetne tolni egyet, addigra már legalább lesz a 20-ról is mindenkinek kiforrott véleménye (vagy már van is)XO: Gollami26
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz nagydavid989 #1733 üzenetére
Nekem is ugyanez.
-
nagydavid989
csendes tag
válasz LendvaiFeri1 #1734 üzenetére
Es sikerult valamit csinalni vele?
-
Raunchy
tag
Sziasztok.
Mindenkinél szar az online rész?
Tegnap óta egyetlen DR meccset sem tudtam lejátszani, állandóan kilép. Az eredményt csak akkor kapom meg ha döntetlen, mást nem számol el. Oké hogy mindenki rászabadult most, de ekkora gázra nem számítottam. Nálatok is ez van? -
LendvaiFeri1
addikt
válasz nagydavid989 #1736 üzenetére
Nem, de szerencsére eddig csak a menüben jött elő.
-
dtrms
aktív tag
válasz Raunchy #1737 üzenetére
Én PS-en játszom és nálam semmi probléma.
Még csak lag-nak a nyomát se tapasztaltam. Egyszer volt egy olyan meccsem, ahol mintha kicsit lassabban reagálnának a játékosok, de az se volt vészes. Ma 11-16:30 ig toltam kb, kisebb nagyobb megszakításokkal és semmi probléma. 2 SB után csak DR.Lehet a te neteddel lesz a baj !?
-
secular
tag
Sziasztok, loyal lads küldi, minden meg van de 30 helyett 29 a kémia hiába nyomtam le a 10 meccset velük.
-
forras2
őstag
Vettem 2200 fifa pontot, hátha.
Vettem 14 db 150 pontos csomagot, meg 1 100-as csomagot!
A legjobb lap egy 81-es gold sisocco volt
Vicc -
Szigma70
addikt
-
Szigma70
addikt
Gameiro helyett Aouar kezdene szivem szerint nálam is, de kell a link Guedesnak. Ő Lemart váltotta, aki nem rossz, de annnnyyyira egylábas, hogy csak nahhh. Gameiro sete suta, de a szélen elvan. Most kellene egy Matu a közepére, meg Gameiro helyett egy Fekir vagy Yedder oszt jöhetnek az ikonos loan csapatokMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
dejvid8
őstag
Lewa sbc előtt érdemes lenne kiszórni nyereséggel a befektetésre vett lapokat?
Félek, hogy irreális követelményei lesznek és senki nem fogja megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,megérkeztem én is,ma átvettem a Fifa 20-at Mindig PL csapatot építek,ez most sem változik. Tud valaki nekem egy olcsó csapatot összedobni? Vagy legalább pár nevet akiket érdemes beszerezni. Védő,KP,Támadó,Kapus Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest