Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Digestive #1651 üzenetére
"Tudom, h nem konyítasz a kereskedéshez, ez már lejött ennyi idő alatt. Pont ezért nem tudod, h milyen sokat jelent az első napokban 30k a zsebben! "
Aha, jól van.
Tavaly az első nap majd' 50 ezret kerekedtem össze a web app-ról, másnap már 100 ezer fölött voltam.
Mire megjelent a játék, már semmit nem jelentett az a +30k, főleg úgy, hogy mindenki más is ugyanúgy kiváltotta a teljesen újakon kívül (tőlük meg nem emiatt vagy jobb játékos úgy sem)."De ez nem is baj, nem kell mindenkinek mindenhez érteni. De akkor légyszi ne is szólj már ebbe bele! "
Pont Szigma volt az, aki tavaly, meg most is értetlenkedett, hogy hogy lehetne már a semmiből coin-t csinálni az elején, miközben mi meg többen összekereskedtünk százezreket napok alatt csak a web app-ról.
Nem tudom, hogy jó embernek írtad-e ezt...Meg az még mindig nem fér össze, hogy ennyire sokat jelent néhány tízezer plusz coin, közben meg azért sírunk évek óta, hogy az olcsó csapatok semmivel nem rosszabbak és kompenzálja őket a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest