Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    Mindig csodálattal és némileg irigyen nézem, amikor toljátok a WL-t, aztán örülök, ha nagyot nyittok, és átérzem, ha becsapva érzitek magatokat, mert nem honorálja a játék a beletett erőfeszítéseket. A Fifa 20 indulása óta legfeljebb háromszor futottam neki a WL-nek, a család türelmét tesztelem eleget hét közben, esténként, az egész hétvége már nem fér bele.

    Ezen a 7végén kivételt tettem, mert a Swap lapot ki szerettem volna farmolni, plusz a meghosszabbítás is jót tett a projektnek. 4 győzelmet összehoztam még szombaton, tegnap meg rászántam pár órát és legalább Silver 1-ig el akartam menni, de mivel a swap laphoz 12 win kellett, végül hajnali kettőkor elértem a 14 wint 4 vereség mellett. (Nem vagyok én sem normális :C )

    Magam is meglepődtem, de kifejezetten élveztem - voltak nagy fordítások, makker gólok és egyszer léptem ki, amikor esélyem sem volt. Többen kiléptek ellenem is, nyilván ennyire a végén már ez jellemző és ha mondjuk csak veszítettem volna végig, akkor nem lenne ekkora a szám. :DD Egyetlen üzenetet kaptam az egyik meccs végén, azzal, hogy "Nice handicap GG". Hát, franc sem tudja, most azt éreztem, hogy felesben kaptam momentumokat és vett is el tőlem a gép. DR-ben div 5-ben vagyok, és a csapatot szerettem volna csak megmutatni nektek és némi tanácsot kérni:

    Sok kísérletezés és Osimhen nyüstölése után elengedtem a Ligue 1 vonalat, eladtam OTW Yeddert, a nigériai ment super subnak, ahogy James is, és átálltam 4231-re kezdéstől fogva. A középpálya és a védelem most már nálam nagyjából maradni fog, mindenki betesztelt, bepróbált, és egyedül Goretzka adható el, de nem teszem mert nagyon a szívemhez nőtt. A variálásban visszajött DelPi, akit eddig hanyagoltam és ismét rájöttem, hogy mekkora élvezet játszani vele. Olyan labdaérintései, passzai vannak, hogy elképesztő, ingame középső CAM.

    Sancho untrade, és most kapóra jött, plusz a napokban esett Reus, így kísérletként így mentem a meccsekre (igazából FB Havertz a cél, csak várok vele, hogy álljon be az ára) és rájöttem, hogy a német lapja egy bughalmaz. Lehetetlen megfogni, ragad hozzá a labda, és csak ritkán hibázik.

    A kérdés: ahogy látjátok van lóvéra pénz, és csatár posztra szeretnék egy ütős, igazán király icon lapot behúzni: Vardy egyébként beteg egy kártya, de mégiscsak 3*3* és egyébként is, mire tartogassam a pénzt. Két opciót mérlegelek: baby Pelé vagy mid Cruyf. És ha Reusból jön FB, akkor ő, ha nem, vagy már nem fér bele, akkor jön Havertz. Mit gondoltok?

    Pár szó még a kiemelkedően jó játékosokról:

    Konaté: örülök, h megcsináltam, igazi romboló.
    Nesta: nehezen melegedtünk össze, de most már látom az erényeit. Nem látványos, amit csinál, de tanárian szerel, feltűnés nélkül takarít, kiváló lap.
    Kante: nincsenek szavak, elmebeteg, ami melót elvégez, a győzelmeim jelentős részét neki köszönhetem.
    Wan Bissaka: nagyon kevesek mennek át rajta, ő is marad.
    Sancho: agilis, mindenhol átmegy, statok ellenére hidegvérrel fejez be
    Gori: a hibátlan mindenes!
    Ter Stegen: hát, ő ter Stegen :R

    Végül: köszi, hogy elolvastad a kisregényemet, nézd el nekem, egy ideig megint nem szólok hozzá :DD :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák