Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z'Z"

    őstag

    Még mielőtt Topikgazdát választotok/választunk, előtte azért vegyétek figyelembe, hogy mindenképp kell egy olyan vezér, aki higgadtan és objektíven tudja kezelni a dolgokat.
    Ilyen pl.
    1.MdewC: (Én sajnálom, hogy lemondott, mert elég sokáig viselte ezt a tisztséget, illetve rengeteg munkát belefektetett abba, hogy minél több hasznos információt megosszon velünk.)
    2.Szigma70: Nem ismerek itt még egy olyan embert, aki ennyire nyugodtan és nem mellesleg kulturáltan írja a hozzászólásait, független a hsz-k minőségétől.
    3. Edgar2621: (Ugyanezt tudnám róla is leírni, mint Szigmáról, szóval ő is egy jó jelölt.)
    4. LedyGyuszi: (Őt senki se említette, pedig szerintem ő is alkalmas lenne erre a posztra, persze, ha vállaja) :-)

    A másik szempont, amit figyelembe kellene venni, hogy az illető mennyire tudja fejleszteni és hasznos információkkal segíteni a topiklakókat.
    Ezért:
    1. kdavid94: (Most tekintsünk el attól, hogy elég sokat vitáztunk már vele, de azért emellett rengeteg olyan hasznosítható dolgot tett már itt közzé, amit nagyon kevesen tennének meg.)
    2. A guru: (Ugyanúgy, ahogy MdewC-et, őt is sajnálom, hogy egy értelmetlen vita miatt mondott le.
    Viszont én a régi Gurut várnám vissza, aki legalább heti egyszer írt egy hasznos összefoglalót, illetve taktikát, amit bizony sokszor mi is tudtunk használni. Na, egy ilyen Gurura lenne újra itt szükség.) :R

Új hozzászólás Aktív témák