- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Navon Navik - új erő
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz dejvid8 #23543 üzenetére
Az UCL lapok is speckok? Van Dyk-ot hasznalom, igazabol meg vagyok elegedve vele, ezert is adom el a sima 88-ast, kell a coin , de ha az UCL is emelkedne az kiraly volna.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
törölt tag
-
Szigma70
addikt
Son IF igy kap sztetek?
Tavaly volt aki kapott így, volt aki nem
És hol az OTW sbc?
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
akooos
veterán
20 packból Ter Stegen, OTW Denis Suarez és OTW Tielemans. Nem rossz, de nem is jó
-
akooos
veterán
Azt láttátok hogy a PL és a Championship liga sbc reward kapott 1-1 kivehető játékost még?
-
dejvid8
őstag
válasz akooos #23560 üzenetére
Igen, és úgy szűrtem le a Fifa kijelentéséből, hogy MINDEN liga sbc frissülni fog 1 új játékossal, valamikor a következő napokban.. Érdekes.. Meg kicsit kicseszésnek érzem pl, ha jön egy jó, és valaki már megcsinálta és kivette a már rosszabbnak számító lapot
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Szigma70
addikt
Azért vicces SBC-k ezek
PL 81+-os
Tegyél bele 11 Rare Gold PL playerst. ami minimum 12K, és kaphatsz akár egy 2500K-s eladhatatlant helyette
Ügyes
-
dejvid8
őstag
Hát ez a nagy bevásárlás a rare gold lapokból nem úgy sikerült ahogy terveztem.. Konkrétan ugyannyiért mennek a rare goldok, 650-700 coin, cserébe nem birok semmi mást csinálni mert tele vagyok velük. Szuper.
-
Edgar2621
őstag
válasz Tajték #23557 üzenetére
Valószínűleg a céljuk ez volt, kicsit újfent irányítani a piacot. Arra számítottunk hogy kap upot és az lett volna a normális is a világ jelenleg egyik legjobb támadójának. Na ez van, vissza már nem lehet csinálni, vagy feltalálom gyorsan az időgépet, de valószínűleg nem ezen változtatnék
XO: Gollami26
-
Sickboy25
addikt
Egy 85-os Falcao jott Pele helyett...😟
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
s0p0q0r
aktív tag
Moments iconoknal vicces egyelőre az 1* és 1 wf... Legalább is futbinen egyelőre 😀
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
De várom már a POTM Van Dijkom upgrade-jét
92-es lesz ha minden igaz, legrosszabb esetben 91. Fú de örülök hogy megcsináltam a lapját, eddig is Beast volt, de up után már kb TOTS-TOTY- Ikon szint lesz.[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Szerintetek ha mondjuk 350k ból kijönne a base icon sbc (van néhány 85 ös játékosom), akkor mennyire lenne hülyeség megcsinálnom? Igazából bárhova jól jönne az icon mert egy sincs, kivéve kapust mert oda tegnap gyártottam le Cechet, tehát akkor megszívnám, de arra kevesebb az esély merr több a mezőnyjátékos
-
slengi
csendes tag
Lehet nem jo topikba irok,sorry ha rossz helyre megy. Kiadtak a Fifa 19-et? Mar nagyon vartam,tetszik a gameplay,semmi bevetödes a labda utjaba a kapu ele akar a nezöterröl is, ülnek a passzaim es a 100as ziccereim 80%a gol. A Fifa Street is jo volt de örülök hogy kijött a 19. Vagy alljak le a belga sörröl?!? Lehet az okozza ezt az erzest. Közben Dyba gol. MI EZ A NAP?!?!?
Fino alla fine
-
dejvid8
őstag
válasz Szigma70 #23577 üzenetére
Pelé, Maradona, Ronaldo, Cruyff, Ronaldinho, Eusebio, Baggio, Lothar, Maldini, Best, Del Piero, Zanetti, Henry, Stoickhov, Butragueno, Desailly, Blanc, Sócrates, Shevchenko, Gullit, Vieira, Robi Carlos, Nedved, Hierro, Ballack, Trezeguet, Campbell, Crespo, Ferdinand.
Nekem azért ezek használhatók, oké lehet hogy sok közülük nem férne be a 4-5M-s csapatomba, de egy casual player ezek közül bárkinek örülne szerintem. De a felsoroltak közül is hozzám beférne kb 12-13.
Szóval van ott azért, nem kell alábecsülni ennyire.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
törölt tag
IF Rashford miért lett 86-os, amikor az új gold lapja csak 82?
-
IzI
senior tag
Vicc ez a játék.Egy icon-om van a 89-es Campbell,erre megkapom az sbc-ből a 85-t
-
Fifaisshit
őstag
Kozben kijottek az uppok
Kapott a 87es felipem is
Szarok mindenre -
Chereiose
addikt
Na azért legalább nekem is kapott upgrade et IF Martial, POTM Rashford és IF Fernandinho is
-
elod22
senior tag
válasz Fifaisshit #23589 üzenetére
Nem hiszem el, hogy Fernandinhonak nem tudták egy kicsit boostolni a staminaját. A pace is maradt 69, pedig a 70 már vizuálisan egy fokkal jobb
-
Fifaisshit
őstag
-
Mrguba
őstag
Gyerekek most ha van sima Van Dijkem akkor 88 as lesz?Vagy hulye vagyok?
-
Szigma70
addikt
De ha Rashford egy 82-es gold lap után 86IF lett, akkor Son egy 85-ös goldra miért maradt 86IF?
-
Szigma70
addikt
Akkor az úgy rendben van, hogy egy 81 ről 82-re uppolt lap IF-e 84-ről 86 lesz, míg egy 84-es lap , akiből 85-lesz, annak a 86-os IF-e pedig marad 86?
Azért ez így vicces nekem, mert nem érzem ezt így fernek.[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
Futbin meg rosszul mutatja a Moments Ikonok statjait, joval komolyabb upgradet kaptak mint a +1 mindenhova..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest