- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Nyilván nem valami patch miatt, de nekem a hétvégi wl siker(?) óta szenvedés a játék... Div4-ben, miközben a wl-ben tuti erősebbeket vertem.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz Fifaisshit #23400 üzenetére
Nem. Mert nincs ilyen fóbiám, az erősebb csapatok ellen sincs, minden meccsnek teljesen normális módon állok neki, mert tudom, hogy bármilyen csapatot megverhetek, és bármilyen csapat megverhet.
Szóval akkor te sem érzékelted ezt az elméletet még nyomokban sem?[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz KaksziLajos #23402 üzenetére
Nem amugy sot .....
Ezeket altalaban siman meg is rakom ......ha kettovel vezet is nyugodt vagyok mert tudom , hogy jobbak a jatekosaim es kijon a majd a kulonbseg a vegere .......[ Szerkesztve ]
-
KaksziLajos
senior tag
válasz Fifaisshit #23404 üzenetére
Nálam sem mindig van ez. Sőt, van, hogy nyerek is, nem konstans vereség van ilyenkor. De az, hogy a papíron sokkal rosszabb játékosai fel van vannak turbózva, vagy nem is tudom, hogyan írjam, azt nem értem.
-
richardbill
csendes tag
-
thebigK
addikt
BRÉKING!!!!!4!!
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
chelseafan94
tag
A hype miatt lassan 2k a 83-as playerek alja. Majdnem 1k hasznom lenne darabján. Szerintetek érdemes még 19:00 előtt eladni a biztos haszon érdekében?
PS ID: KoloChelsea
-
etaclan1984
őstag
A nagy kérdés honnan lesz az embereknek játékosuk az sbc-kbe. PS-en tegnap este 5.5millió player volt marketen ami szerintem negatív rekord. Hiányzik legalább 5millió, pláne hogy csütörtök volt és nyitás. Nem hiszem h ennyit elraktároztak az emberek, és az árak már most az egekbe.
Szerintem most lesznek a packok féláron, ha már a Lunar kimaradt.
Közben olvastam h bekerült egy olyan pack is amiből 81-86os játékost nyithatsz. Így tulajdonképpen "craftolható" lesz egy baby ikon ha esetleg nincs elég magas ratinges játékosod.[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz etaclan1984 #23419 üzenetére
Nekem pl még hál istennek van egy jó nagy klubbom, sok sbc-t ki tudnék rakni, most sok jó csomagom is maradt, majd meglátjuk mi lesz este.
Tegnap este csak a 2 player picket nyitottam ki, Sirigu volt a legjobb bennük.
De igen néztem a marketet elég kevéske volt, szerintem azért sokan várták a lunart is, arra is tettek el pakkokat.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #23419 üzenetére
Én sajna láttam már 3 millió alatti trensfer itemet is valamelyik este
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Fifaisshit
őstag
válasz chelseafan94 #23417 üzenetére
Lesz az meg tobb is
-
chelseafan94
tag
válasz Fifaisshit #23426 üzenetére
Gondolom, hogy feljebb kúszik, csak mi van ha nem jön ki az SBC, vagy valami egyéb okból nem fog tovább nőni az áruk.
PS ID: KoloChelsea
-
m4tyo
csendes tag
válasz chelseafan94 #23427 üzenetére
Visszanyered a coint
-
Fifaisshit
őstag
válasz chelseafan94 #23427 üzenetére
Akkor add el most
En tanacsot adtam hogy alakulnak az arak stb[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz etaclan1984 #23425 üzenetére
Sejtem, hogy pöröghet egy 10x nagyobb választékkal.
Bármilyen kereskedési tippet nézek a neten PC-n a legtöbb halott.
A jó öreg Chem lapok kereskedésével tolom már 2 éve az tuti üzlet csak lassú. -
Sickboy25
addikt
Mikor kezdődhet a packnyitás? Tegnap nem tudtam játszani, így nem láttam a számlálót :-) 9 pack várja a nyitást :-)
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz LedyGyuszi #23432 üzenetére
Miért?Mióta gyűjtöd?
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
akooos
veterán
válasz LedyGyuszi #23432 üzenetére
Felvágós... Nekem eddig 20, de ma letolok még pár SBC-t, ha vannak megfelelő játékosaim. Este elnyitom mindet, hátha jön végre egy 82-es Giroud
-
gabigyerek
senior tag
Hát ha ma tényleg lesz base ikon sbc, akkor tényleg nem tudom honnan rakjam már ki
főleg ha 83+84+85-ös teamet kell beleszórni. A 83-84 még oké, ahogy nézem a klubbomat, de a 85-ös húzós lenne most. kb 9 játékos kéne bele. Én sztem offolom, amúgy sem kellene egy baby Van der saar.
PS4
-
-
Kristof_94
nagyúr
Base icon sbc, otw sbc, liga upgrade sbc, 81-86 sbc, új ikonok. Én is mindig a legjobbkor nem tudom itt lenni...
Viszont ez rendesen meg fogja erőszakolni a piacot, már most jóval feljebb mentek. Viszont a base ikon sbc azt sugallja, hogy jöhet valami komolyabb ikon is. Most mondanám, hogy epekedve várom, de nem is tudom. -
törölt tag
válasz Kristof_94 #23444 üzenetére
Nekem meg 71, amiknek a többsége eladhatatlan bronz, meg ezüst.
-
LedyGyuszi
addikt
-
dejvid8
őstag
Srácok, az megvan hogy néhány lap OTW-je már emelkedett?
Nem tudom hogy ez egy baki e az EA-től, de pl Alisson OTW-je 88-as, Felipe Anderson OTW 88, Richarlison 84. Mást nem találtam.. Miközben az IF-juk még maradt ugyanaz.Ez wtf ?
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest