- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Kár volt örülnöm. A DIV3-ban egy sima 4-0-0-val indítottam, utána jött a lejtő... 3 meccsen kellett volna 2 pontot szerezni a feljutáshoz, de nem jött össze. Helyette volt bekapott tizi, tucatnyi kapufa és kihagyott ajtó-ablak helyzet. Kár érte...
-
Kristof_94
nagyúr
Már linkeltem több, mint 1 hete, de mindenki tojt rá.
Elvileg a gólkirályokat válogatták be eddig, kivéve ugye Lacazette, mivel ott Ibra átigazolt a BPL-be, ezért a franciával csinálták meg. Egy Nikonak örülnék, de iszony drága lenne, mivel alig van arany a lengyel ligában. Kétlem, hogy bevállalják, bár a belga ligát is megcsinálták, szóval sosem lehet tudni... Legszívesebben megvenném az összes lengyel ligás játékost, de 10k zsetonnal nehéz lesz.
Viszont a nagyobb ligáknál, mint pl. LaLiga, BPL, Bundes, Serie A lehet arra számítani, hogy a nagy csapatoknál magasabb követelmények lesznek. Pl. Barca, Real, Bayern, Man U., Chelsea, Juve, stb.
Én amondó vagyok, hogy akinek van bőven zseton és nem tudja mire költeni elkezdheti megvenni a csapatokat discard price körül. Akkor bukni nem lehet vele. Nekem pár hete volt 200-250 ezrem, nem kellett semmire, de végül jött a Hazard SBC. Most azért jól jönne.
Persze ez mind csak találgatás, de ha eddig jöttek ezek az SBC-k, akkor ezután is kellene.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy az előző 2 november 11-én jött ki, nem lepődnék meg, ha decemberben is akörül érkezne a következő 2 liga. Amúgy én nem számítanék ilyen Japán, osztrák, koreai és hasonló ligákra, de ugye az EA-től minden kitelik. Mondjuk a japánnak örülnék, mert van vagy 30-40 japán ezüstöm, még anno készültem a válogatott meccses SBC-re... Ha mondjuk 100 db ezüstöt megveszel max. 200-ért, azaz összesen 20k-ért és ha csak 5000-ért tudod eladni darabját, máris óriási a profit.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz gab.gergely #7745 üzenetére
Szerintem 1-2 héten belül kiadják a jelöltek névsorát és megkezdődhet a netes szavazás.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szupersanyi #7772 üzenetére
Ezért nem csak futok vele! Nyomom az egyérintős passzokat, közben mindig nyomom a gombot, hogy meginduljon a játékos akivel passzolok és ez így megy addig, amíg nem találok egy megfelelő lehetőséget. Volt, hogy Musa adott 2-3 gólpasszt egy meccsen.
-
Kristof_94
nagyúr
Közben mindenki megkapta a Chapecoense hazai és vendég mezét, illetve a címerüket. Aktiváltam is mindet, bár nem mostanában fogok játszani, de így a helyes. Szép gesztus az EA-től!
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Erről mi a véleményetek?
Annyi a változás most, hogy Baines fel lett használva anno a Hazard SBC-hez, így most Gibbs van, de majd visszakerül! -
Kristof_94
nagyúr
válasz szupersanyi #7815 üzenetére
Az igazság az, hogy számomra Martial a legirritálóbb játékos idén. Gyakorlatilag minden BPL csapatban ő van és nevetségesen OP. Amikor meglátom egy szembejövő csapatban már tudom, hogy nem a rövid passzos játékot fogja alkalmazni. Tényleg nehéz hibázni vele...
Sturridge elég jó, de a cselezés és WF gyengébb, szóval egyelőre maradok Musánál. Baillyt ki fogom próbálni, sok helyen láttam már, kíváncsi vagyok rá![ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Nem is tűnik rossznak, jó kis CM lenne!
Bocsi, ha túl nagy a kép![ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz zarakisan08 #7923 üzenetére
Catalyst
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy szerintetek beférne Sigurdsson CM-be egy Fernandinho vagy Dembelé helyére?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz zarakisan08 #7930 üzenetére
433(4)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szupersanyi #7937 üzenetére
Megvan rá az esély, hogy fizetnek! Mondjuk nem mintha olyan rosszul keresne az EA a fifa pontok eladásával...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz zsolti72837 #7939 üzenetére
Szerintem felejtsd el őt és vegyél egy Eriksent! 250 meccsen 101 gól és 70 gólpassz.
Más: Szerintetek Firminho ST-ben hunter lappal helyettesítheti Musat? Vagy inkább tegyem őket egymás mellé egy kétcsatáros felállásban?
-
Kristof_94
nagyúr
De jó, hogy a döntőben, hosszabbítás után kapok ki...
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam az olasz ligásat, nyitottam egy Bellerint. Érdemes betenni a BPL csapatba vagy inkább adjam el? Kb. 12-13 ezret ér.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #7958 üzenetére
Clyne
-
Kristof_94
nagyúr
Ez hihetetlen, a második döntőmet bukom el... Tökre be volt lassulva a játékmenet.
-
Kristof_94
nagyúr
Komolyan kiakadok. Lenyomom az első WL meccset, vereség. Utána jön 3 győzelem, majd találkozom egy Seria A csapattal. Higuain, Dybala, IF Florenzi, IF Manolas, IF ez , IF amaz... Végig jobban játszottam, de olyan hihetetlen módon adta alá a lovat a gép, hogy csak lestem. 4 perc után vezetek 1-0 arányban, nyomom a támadásokat, próbálom növelni az előnyt, erre jön 2 Dybala sprint és 2 gól. Megállítani sehogy sem lehetett, nem rontottam rá idő előtt, de a dupla akkora védő is lepattant. Na innentől kezdve még jobban gáz volt, a passzok nagy része eladott, gyenge, nem oda megy ahova kell, a játékmenet belassul. Végül is összehoztam a 2-2-t, majd sikerült megszerezni a vezetést is, erre egyenlít a 90. percben. Ekkora 3/3 volt a kapura lövései aránya, nekem kb. 11/10... Természetesen a hosszabbításban ő nyert. 5-3-ra, 5 kapura lövéssel
Lehetne már egy olyan FIFA, ahol a Seria A játékosok nem félistenekként viselkednek. -
Kristof_94
nagyúr
Hoztam két videót:
Büntető!? Ez hogy nem lett büntető?
Hazard panenka Igen tudom, be volt kapcsolva a trainer, de szigorúan csak tiziknél, mert nem igazán engedhetem meg magamnak a WL-ben a hibázást. -
Kristof_94
nagyúr
Na de jó, megint megszívatott... Sajnos már nincs időm feltölteni a videót a védők bénázásról, majd valamikor vasárnap. 7 meccs 4 győzelem... Vasárnap talán folytatom, de minden egyes alkalommal megbántam eddig, hogy kvalifikáltam. Hétfő reggel 7-ig van amúgy?
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Egy kis pozitív élmény az EA supporttal kapcsolatban. Csütörtökön már vagy 3. alkalommal futottam neki a kvalifikációnak sima 2 győzelem, vezetek a 3. meccsen is, erre kapok egy DNF-et, persze kezdhettem volna előröl. Felkerestem az EA live chatet, leírtam mi a probléma, persze ott mondták, hogy biztos valami gond volt a netemmel. Mondtam a supportnak, hogy egy rakás pénzt költöttem a játékra, a jobb csapat érdekében, erre DNF a kvalifikáción, előtte 1-2 héttel a draftban, stb. Mondtam, hogy esetleg adhatnának egy WL kvalifikációt. Megkérdezte a felettesét és végül is megkaptam a lehetőséget. Megköszöntem a segítségét, már léptem volna ki, amikor azt írtja várjak. Valami olyasmit mondott, hogy látja jó játékos vagyok ( ), ezért megajándékoz egy 15%-os origin kuponnal! Szóval nagyon kedves és segítőkész volt!
(#8032) LendvaiFeri1: Tudod, hogy hendi nem létezik!
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem ha 10 győzelmem és 200 vereségem lenne, akkor is ezt írnák.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz vegitossj7 #8057 üzenetére
Na már megint kezded?!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Citroware #8042 üzenetére
Azért csak óvatosan, ahol havi több 100 ezer zseton forgalom van azt figyelembe sem veszik, de ahol a haverod ad pár ezer vagy tízezer zsetont arra már kapnak. Voltak olyanok, akiket azért bannoltak, mert eladták a "market crash" előtt a játékosokat és lett kb. 1 millió zseton és az EA azt hitte csal az illető. Volt, aki húzott valami nagyágyút, elkelt milliós áron és bann.
(#8060) MdewC : Nem kötekedésképpen kérdezem, de szoktál más ligás csapatokkal is játszani? Pl. BPL, LaLiga? Mondjuk azt látom, hogy a Seria A-t nagyon vágod, szóval ha valaha arra vetemedek, hogy az általam nem igazán szeretett olasz bajnokságból építsek egy csapatot, biztos adok majd a véleményedre!
Majd a nyáron lehet rászánom magam, akkora már olcsóbbak lesznek, pl. Marchisio, Gollam, Pjanic, stb.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz vegitossj7 #8062 üzenetére
Érdekes, hogy még mindig ezekkel foglalkozol. Nyilván mindenki mond hülyeségeket, én többször is megtettem, de pl. már meguntam a játék rendszeres hibáztatását is a hendikep miatt, inkább csak teszek rá, úgysem tudok olyankor sok dolgot tenni. Én minden alkalommal elnézést kértem, amikor valakivel "vitába" keveredtem vagy ha nem tetszett, hogy valamiért "odaszóltak", mert az esetek döntő többségében csak segíteni szerettek volna, én pedig megtiszteltem őket azzal, hogy igazat adtam nekik (mert igazuk is volt). Hajlamos voltam/vagyok a játékot hibáztatni akkor is, amikor a saját bénázásom miatt nem megy a dolog, hiszen a legkönnyebb másokban keresni a hibát, pedig csak tükörbe kellene néznünk néhanapján. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Viszont az, hogy te minden egyes alkalmat megragadsz, hogy valamivel odaszúrj, egy kicsit már unalmas. Igen, régen kiléptem ellened a 16-ban, amikor már sokkal mentél, mert felbosszantott az, hogy bénáztam, de ma már nem tenném és ezt már többször elmondtam, sőt, elnézést is kértem tőled és egy másik fórumtárstól is, akivel azóta már játszottam is egy-két elég jó meccset! Pedig én tisztellek, mert talán a legjobb játékos vagy a fórumon, legalábbis PC-n biztos és már régóta igyekszel segíteni másoknak, ahogy anno velem is tetted. Nem várom el ugyan ezt cserébe, csak hagyjuk ezt! Tudom, hogy sok esetben rohadt idegesítő tudok lenni, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #8067 üzenetére
Bár annyira nem csípem, - lehet csak a dab miatt - de azért drukkolok neki, hogy megtalálja a formáját! Jó lenne, ha nem ő lenne a foci egyik "mi lett volna ha" játékosa. Volt már belőlük elég: Adriano, Ronaldinho, Quaresma, Freddy Adu, Krkic, stb.
-
Kristof_94
nagyúr
A WL-nek holnap reggel 7-kor lesz vége?
-
-
Kristof_94
nagyúr
Megint felbaszott kicsit, gondoltam lejátszok 1-2 WL meccset. Az elsőt simán nyerem, 45. percben ragequit. A második meccsen egy cselezgetős majom jött. A saját térfelén is folyamatosan tolta a trükköket, a gólokat is így szerezte, egyszerűen nem tudtam minden cselét levédekezni. Undorító, ha valaki csak így tud érvényesülni, persze kihagytam annyi helyzetet, Eriksen távoli bomba ami 10/10 alkalommal bemegy... Legszívesebben ragequitot nyomtam volna. A 3. meccsen meg laggolós ellenfél, szerintem 99 OVR trainert is használt, gondoltam félidőben megnézem, de nem tudtam. Amikor kiegyenlített 1-1-re kilépett a trainerrel... Reportolni sem tudom, mert rámegyek az originben az adatlapra és csak tölt folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szpal17 #8150 üzenetére
Tavaly ugyan ez volt a DIV1-ben. Bár mindennek van "jó" oldala, legalább gyorsabban jutsz zsetonhoz, feltéve ha képesek egy öngólt lőni. De tuti vannak ilyen automata játékosok is, ott semmi esély. Érdemes valami ilyesmi nevet adni a keretednek: OwnGoalOrReport, iReportCheaters, stb.
Tavaly kb. 10 játékosból 1 lőtt egy gólt... Jó kis szerződéstemető volt. -
Kristof_94
nagyúr
válasz Rypejakten #8157 üzenetére
Persze, hogy jól. Csak egy lightning round alatt mennyi bevételük lehet..
-
Kristof_94
nagyúr
Az a baj ezekkel a derbis befektetésekkel, hogy már a december végén esélyesekre is rámentek, ezért is nehéz profitálni belőlük. Furcsa, de anno a Son SBC-nél kb. 1-2 nappal előtte gond nélkül vettem 150-200 zsetonért az ezüstöket, sajnos nem eleget. De így is lett kb. 140 ezer profitom pedig vehettem vagy 20 db-ot... Most már ez lehetetlen. Talán az egy jó megoldás, ha nézegetitek a nagyobb ligás silvereket és vesztek néhányat 250-300 zseton alatt. Persze nyilván onnan, ahol egy ligás SBC-hez szükség lehet rájuk. Pl. a LaLiga, BPL esetében nem igen kellenek.
Más: Aki megcsinálta a "Hit the Links" SBC-t. Mely linkekre érdemes odafigyelni, hogy lehetőleg loyalty chem nélkül meglegyen a kihívás? Szóval hol a legfontosabb, hogy zöld legyen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest