Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabigyerek

    senior tag

    válasz Sz7Cs #10826 üzenetére

    Igen. Ez volt az a P.Ö.CS. :D

    Ezt a játékot kb 2 éve nyomom és azóta csak a FUT. És minden évben rá kell jönnöm újra és újra, hogy felesleges magas ratinges csapatokat építeni. Mindenkinek azt ajánlom, hogy tapasztalja ki kinek melyik játékos tetszik. Csak a statok alapján nem szabad IF lapot sem venni, mert lehet egy zsák kutyagumit nem ér.
    Ergó csak olyan játékos IF lapját szabad megvenni, akinek a sima gold is adta.

    Volt 700K-m és most kb 100K-s csapattal játszom (Nem számolva MLS SBC Giovinco-t), a többit elpakkoztam, de nem is annak a reményében, hogy ad valami nagy halat, akit eladok és a sok coinból álomcsapatot állítok össze, hanem csak úgy :) (EZ AZ)

    Persze az idegeskedés része meg tuti mindenkinél megvan mert hihetetlen gólokat lehet kapni és hihetetlen helyzetek maradnak ki, de gondoljatok bele, hogy ha letoltok 10 meccset, akkor az életben is ha egy csapat 10 meccset lenyom ott vannak rossz mozdulatok meg kimaradt helyzetek stbstb.

    Az új patch meg tényleg durva. A kedvencem amikor röviden megnyomod a passz gombot és akkorát belever valami lehetetlen irányba magasan mintha az ívelést nyomtam volna kokszig. Védekezésben nem tudom mennyit változtak a dolgok a patch óta, de lehet ez egy időben volt azzal mikor megvettem david luizt és mivel komolyan hihetetlen a pali, így neki szentelem a védekezés stabilabbá válását.

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák