Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• viccezanet

csendes tag

válasz Kisbubuska #5295 üzenetére

Pontosan 43 mailt küldtem és PESTRŐL KAPTAM VÁLASZT NEM IS GÖDÖLLŐRŐKL :D

• egle

tag

válasz Kisbubuska #5295 üzenetére

"És különben is, azt mondták, hogy nem is értik az 1 megabitet, mert teljes terhelés esetén is max. 10 %-ot eshet."

Betűröl betüre szó szerint ezt mondták nekem is! Valószínű ez egy betanult szöveg, amit a "hogy basszuk át az ügyfelet" című órán kellett bemagolniuk.
    Valószínű úgy gondolják hogy van egy szerződés, ami csak azért van hogy legyen. Ami benne le van írva az csak szöveg, ami meg gyakorlatilag történik az nagyon-nagyon messze van attól amit a szerződés alapján kötelességük lenne betartani.

De úgy mégis, mit várjunk egy olyan cégtől akik:
    itt Gödöllőn telefonon elérhetetlenek,
    személyes bejelentésnek nincs semmi foganatja (mint nekem a tavalyi 13+ személyes bejelentés),
    a pesti központban 4-5 perc várakoztatás után hajlandóak felvenni a telefont,
    majd minden egyes esetben szintén a "hogy basszuk át az ügyfelet" című óra bemagolt szövegét mondják,
    a 3 napon belüli szerelés az náluk 3 hónapot jelent, vagy még többet,
    az e-mail -es hibabejelentés ez smafu, nekem még egyszer sem válaszoltak rá. stb, stb.,

Egy ilyen cégtől egyvalamit várhat el az ember, hogy követeljék a szerződésben leírt összeg befizetését.
    Ja hogy te nem azt kapod a pénzedért amit kellene? Ne viccelj, szerinted őket ez komolyan érdekli ?!?

[ Szerkesztve ]

Aktív témák