- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
egle
tag
válasz viccezanet #4795 üzenetére
Én is gödöllő. Nekem péntek délután óta folyamatosan ilyen. Most megint bírta 1 hónapig, és 1 hónappal ezelőtt megmondtam hogy 101% hogy nem fogja egy hónapnál tovább bírni. Így legyen ötösöm a lottón!!
Mellesleg mi az hogy bővítenek? Normális szolgáltatást nem képesek nyújtani nem hogy bővítést, hagyjad már....
Mellesleg mindenkinek azt javaslom hogy a fibertől minél előbb szabaduljon meg és váltson szolgáltatót. Amit ezek művelnek, azt szabadrablásnak hívják, és egy normálisabb országban egy ilyen cég már nem létezne.[ Szerkesztve ]
-
egle
tag
válasz viccezanet #4811 üzenetére
Az lesz hogy menni fog kb. 1 hétig, aztán ugyanolyan szar lesz mint volt. fiber egyszerűen képtelen arra hogy valamit normálisan megcsináljon. 2 évvel ezelőtt sikerült nekik az hogy nem volt problmánk 1.5 hónapig. Fel is írtam valahová. Szánalmas bazzeg, kőkeményen szánalmas.
-
egle
tag
válasz viccezanet #4845 üzenetére
Semmit, csak duma. Csak hogy azt hidd hogy minden rendben lesz utána. De mégha valamit is csinálnának vele, 101%-ig biztos vagyok benne hogy nem fogja 1 hétnél tovább bírni. fiber sose volt az a cég, aki adott a minőségre.
Ezért tart ott ahol, egy undorító igénytelen szar.[ Szerkesztve ]
-
egle
tag
válasz viccezanet #4879 üzenetére
Teljesen mindegy hogy húsvét hétfő, vagy szerda délelőtt 11. Ennek a netnek MINDEN esetben produkálnia kellene azt amit.
Nem vagyok hajlandó elfogadni azt a fajta hozzáállást hogy "jaj most lassú mert ünnep van, biztos sokan használják." Nem nem és nem. MINDEN esetben kötelesek produkálni a sebességet. Én mint ügyfél nagy ívben teszek rá hogy neki miért nem megy az amit írásban vállalt, nem tud érdekelni. Leírta, aláírta, én is aláírtam, onnantól kezdve mindenfajta szerződéstől eltérő megmozdulás szerződésszegésnek bizonyul. Csak azért életképes még ez a cég, mert nincs senki aki megmondja hogy akkor most itt és most vége, nincs tovább! Megy a feljelentés!
Soha a büdös életbe többet nem vagyok hajlandó szerződést kötni ezekkel, mégha fizetnének akkor sem. Ezekkel soha többet.
És biztos lehetsz benne hogy mindenkit akit ismerek le fogok beszélni arról, aki esetleg őket akarná választani.
Az ilyen "beleszarok fiber vagyok" hozzáállás miatt fogom otthagyni őket augusztusban. Normális hálózat működtetésre képtelenek, a problémák megoldására képtelenek, ügyfeleket embernek kezelni képtelenek, kijavítani a problémát 3 napon belül képtelenek, stb. stb.
Egy undorító, töketlen, szar, impotens banda. Okádnom kell tőlük.[ Szerkesztve ]
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz viccezanet #4899 üzenetére
Én Ercsiben lakom, nálam a sebességgel nincs gond, (mini csomagban vagyok, 512/96 kbit/s) viszint este fele folyton elmegy az összeköttetés, leesik 0-ra a sebesség, az összes leöltésem megáll. Ezt 4-5 percenként eljátssza, 15-20 másodpercig semmi sem történik, aztán onnan folytatódik a letöltésem, ahol abbamaradt. Tehát nem megy kárba semmi, csak hát amikor 100 mega 45-50 perc alatt érkezik le, elég ideges leszek. Azt kérdezném, Önök tapasztaltak hasonlót, vagy csak én részesülök eme áldásban? Köszönöm a segítséget.
Dell e7440, 5310 + Xiaomi Mi 9T + Ender 3
-
egle
tag
válasz viccezanet #4899 üzenetére
Nálam már minden esélyüket eljátszották. Egy olyan cég ne akarjon semmit, akivel minden egyes hónapban problémák vannak.
-
egle
tag
válasz viccezanet #4912 üzenetére
Úgy van írva hogy, "26-án 00:30-tól 12:00-ig." Namost ma 26. van, és ma hajnalban nekem nem is volt netem. Szóval nem csináltak ezek semmit. Nekem a délutáni és esti órák közötti időszak ugyanolyan mint szokott lenni. 30kbyte az 1 mega helyett, 200+ pingek.
A levél elment majd meglátjuk mi lesz, azért jó lenne ha a GVH kicsit a tökére lépne a fibernek, mert ez már tényleg gusztustalan amit csinálnak. -
egle
tag
válasz viccezanet #4999 üzenetére
Üdv a klubban ismét.
-
Zsadi
őstag
válasz viccezanet #4999 üzenetére
Nálam november óta tartja ezt. Előtte pár hónapig szar volt, majd lett egy karbantartás/bővítés, és azóta jó.
-
egle
tag
válasz viccezanet #5114 üzenetére
Nekem nem 4 napig csinálta, hanem kb. február óta folyamatosan mindennap. De telefonálgatni már nincs kedvem, mert 3 heti telefonálgatás után sem oldották meg, úgyhogy már le is szarom ezt az egészet. Csak az augusztust várom már, aztán byebye fiber mindörökre.
Most ebben a pillanatban is 250 átlag pingjeim vannak, szóval szánalmas, nem kicsit. -
Kisbubuska
tag
válasz viccezanet #5293 üzenetére
Neked legalább küldtek mailt. Nekem még azt sem, pedig ugye ez is benne van a szerződésben...
Többszörösen megszegik a szerződést. Nekem is azt mondták, hogy csak nálam van ez a gond. Most akkor egész Gödöllő ? Valaki írta, hogy meg van ahtározva a minimum sebesség. Igen, megvan határozva, de nem úgy, hogy most minden nap, 5 után illetve hétvégén szinte egész nap 1 megabit. Számold ki, ez hány óra egy hónapban, úgy, hogy 8 megás szerződést írtam alá. És különben is, azt mondták, hogy nem is értik az 1 megabitet, mert teljes terhelés esetén is max. 10 %-ot eshet. Én hülye voltam matekból, de az 1 megbit a 8 megabitnek nem a 10 %-a.
Érdekes, hogy Kapitány sem válaszol, pedig nagyon várom !!!
Valaki hazudik, vagy Kapitány, vagy a szerelők, ugyanis nekem azt mondták amikor volt a leállás, hogy itt Gödöllőn kicserélik a fejállomást, és akkor jó lesz a netem. Ha nincs Gödöllőn, akkor miért mondták azt. Kapitány, jó lenne ha válaszolnál !
Valaki nem mond igazat !! És nagyon átverik itt az embereket Gödöllőn. Jól mutatna egy napilap címoldalán. Nehogy ez legyen a vége. -
Kisbubuska
tag
válasz viccezanet #5296 üzenetére
Mert a Gödöllőiek szerintem még írni sem tudnak. Ki tudja honnan szedték össze a szakembereket! Mert ezek nem is szakemberek, gőzük sincs róla, hogyan működik a net. Mert ha tudnák, már megcsinálták volna. Egy valamit tudnak, de azt nagyon, hazudni !!
És ezért még fizetek is havi 9 ezer forintot
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest