Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DNReNTi

    őstag

    Sziasztok,

    Gondolkozom egy gumilovedekes gaz- riaszto pisztoly beszerzesen vagyonvedelmi cellal. Magyarul ha hivatlan vendeg tevedne a hazba, vagy az udvarra, akkor illedelmesen meg tudjam kerni, hogy tavozzon. A kinezett peldany egy Keseru Revenge 14M 4" lenne. Erdekelne minden tapasztalat vele kapcsolatban, mire erdemes figyelni, barmi ami eszetekbe jut.

    Kerdesek:
    Toltetlenul tarolni nem nagyon latom ertelmet. Megis hogyan latna el a vedelmi funkciojat, ha ejjel kell elkezdenem bezsirozgatni, majd almosan beletomkodni a 15 milis bogyokat?! Nyilvan ez eleg eletszerutlen, hiszen ez egy legalabb 2-3 perces muvelet. Toltotten tarolni viszont kicsit nyugtalanna tenne (gyerekkel a hazban foleg), szoval en mindenkepp valami kulccsal zarhato fem fegyverdobozban tartanam. Erre vonatkozolag nem talaltam szabalyokat. Van e eloiras ennek a doboznak a milyensegere, van esetleg tapasztalat, hogy ilyenbol milyet keressek? Szabad e egyaltalan toltotten tarolni? Nem e rohad bele a gumilovedek idovel, de ha igen, akkor milyen idokozonkent erdemes hasznalaton kivuli karbantartast, ujrazsirozast es ujratoltest vegezni? Erdemes e hozza plusz dobtarat venni? Tekintettel arra, hogy mindossze 5 lovedeket tud tarolni, ami egy vagyonvedelmi szituban keves lehet.

    Erdekelnek alternativak is, de megnezve nehany videot, ez a fegyver igazan meggyozo. Sot, meg lehet kicsit tulzas is, ebbol kinezem, hogy siman bordatorest okoz.

    Legfegyverekkel es hasznalatukkal van nemi tapasztalatom, 5+ eve airsoftozom, de ez masik liga a 80-100J csotorkolati energiaval, igy minden tanacs, tapasztalat, tipp jol jon.

    Koszi!

    but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Új hozzászólás Aktív témák