- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Nézegettem a csere-bere topicot, mindenki pillangót vagy tojásfát keres...
Meg volt már pát átverés is[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz BÁ Nutrition #1952 üzenetére
Venni nem lehet,amit eladsz azt a "rendszer" veszi meg tőled, nem pedig egy másik gazda.
-
tothbabi58
csendes tag
76-os szintű lettem ketten is a Babimami58 és a Babetttt is!
Remekül élhetsz Kaliforniában, ha történetesen narancs vagy. /Freddy Allen/
-
addikt
-
enginev3.0
félisten
Eső hogy hogy nincsen már? Vagy soha nem is lesz?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
addikt
válasz enginev3.0 #1956 üzenetére
Az már megszűnt, akkor mikortól a trágya az érési időt csökkenti.
Hiányzik talán?
Jó szerencsét!
-
skopy
tag
Bahama sziget érdemes kiváltani ?
Most jött össze a 135 csillag, csak nem tudom, hogy érdemes -e ?Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
tothbabi58
csendes tag
Szükséges lesz, mert az eventekben kell majd olyan termény amit csak ott tudsz termelni.
Egyébként szemétség, hogy nem lehet a 12. farmomról átajándékozni a 2.-esnek a pillangótenyészetet. Legalább egy tojásfát át bírtam küldeni egy segédfarmomról.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tothbabi58 #1961 üzenetére
miért nem lehet?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz enginev3.0 #1963 üzenetére
hát farmaranyért kapsz egy kis csengőpengőt
nagy biznisz..
mégha piac szinten lenne kitéve..
bár értelmes dolgokat-fejlesztett ól, xxl cucc ugyse lenne kaphatóyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Calogero
addikt
válasz enginev3.0 #1963 üzenetére
Kereskedelmi illetve ajándékozási jog kell hozzá amihez FA-kell. És csak ajándékozási és kereskedelmi napon lehet majd. (léghajó szálldogál a városban mint most és arra klikkelve.)
Eladod olcsón (nem más veszi meg), vásárolni nem lehet csak eladni.
Elcseréled olyan személlyel akiben megbízol. Már volt lehúzás/átverés is ahogy a fórumon olvastam ( nem is magyarok lennénk)
Csere-bere itt megy : [link] vagy [link]Ehez tartozik egy kód: [link]
Az eladás nem éri meg, nem adnak sok CSP-t a holmikért. Kár értük a FA-t pocsékolni.
Talán a csere még elmegy, de abba meg ott a rizikó hogy átvernek. -
Calogero
addikt
válasz enginev3.0 #1966 üzenetére
Ha a városban ráklikkelsz a léghajóra, ott megtudod nézni az árakat.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz enginev3.0 #1966 üzenetére
nekem tetszett. segédfarmokról: 5 tojástojó terület, 1 angórasimogató, egy lovarda, 2 denevéres guanós fejlesztés, tojásfa, meg szivárványfa
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
enginev3.0
félisten
válasz BÁ Nutrition #1968 üzenetére
áhhá! Azt hittem azért is FA-t vonnak le ha adok el valamit. de így oké, eladtam pár cuccot. közel a 2millió csp
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz enginev3.0 #1969 üzenetére
mi? hogy? ezt hogy csináltad?
-
enginev3.0
félisten
válasz BÁ Nutrition #1970 üzenetére
Ja nem 2millióért adtam el cuccokat, hanem közel vagyok hogy 2 millióm legyen
De egyébként a léghajóra kattintva adtam el, ahogy írtátokA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nRu3
addikt
ez a csere-bere küldözgetés jó ötelet volt a fő farmomra a gagyi segéd pályákrol minden értelmes dolgot átküldtem, aranyfák barackfák tojásfa,bájitalfa, 2db rénszarvas, jávorszarvasok ,2db denevérbarlang, xxl-s fákat, sajna lepke és szenjánosbogaram sehol sem volt igy ez még hiányzik de az is lesz valamikor
ma reggelre pedig végre beleléptem a 80-ok elit szintjére, babimaminak köszönöm is a gratulációt
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
tothbabi58
csendes tag
Reggeltől egész idáig én is ezt csináltam, hogy a segédfarmokról átmentettem a jó cuccokat, még a kerge kerti tárgyaknak is a javát, pl. CatSteve ami 300 tp-t ad. Időnként jól belegabalyodtam, de most már kész.
Épp a múltkor néztem meg, ha a kerge kertet learatom, 6-7 ezer tp-t ad! Így érdemes volt plusz dolgokat betenni, igaz, hogy a keveset adót ki kell iktatni, mert nem fér.Remekül élhetsz Kaliforniában, ha történetesen narancs vagy. /Freddy Allen/
-
Calogero
addikt
Nekem nincs segéd farmom, így ilyen csere-berékkel nem kell foglalkoznom.
-
nRu3
addikt
válasz tothbabi58 #1973 üzenetére
észrevettem hogy már nem tudtam ajándékot küldeni neked mert a napi limitet elérted már reggel
egyenlőre mindent leszedtem mindenhol, ültetem a lengyeleknek a virágokat 1000x de majd szépen újrarakom a földeket.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tothbabi58 #1977 üzenetére
mondjuk ezért meg is kellett dolgozni. kattogatni a hülye eventeknél. főleg mostonában.. orrba szájba. egy farmon is elég
-
tothbabi58
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #1978 üzenetére
Háát... Néha nem jön rosszul, hogy alvási problémáim vannak, akkor egész reggelig csinálgatom. De alapvetően tényleg rengeteg időt rabol el, de ezután tényleg csak a fő farmokra (4 db) koncentrálok, mert ezenkívűl még rengeteg minden létezik a világon ami még érdekel.
-
enginev3.0
félisten
válasz tothbabi58 #1979 üzenetére
4db FOfarm? ur Isten
-
nRu3
addikt
válasz tothbabi58 #1979 üzenetére
4db főfarm, menyi a mellékes farm?
-
tothbabi58
csendes tag
Juuuujj, hát 8 db, mert az úgy volt, hogy nem volt annyi szomszédom, hogy tiszta legyen a szédült szántó, és akkor kellett még egy pár pótbabi. Egy kicsit játékfüggő is vagyok, de már jó úton haladok, mert a négy utolsót nem fogom csinálni, sőt majd a középső 4-et sem és akkor már csak a 4 elsők lesznek. Csak mindig megsajnálok őket, mert mindegyiknek más személyisége van.
Az elsők 74-76-os szintűek, a középsők 69-70, az utólsók 53-54.Remekül élhetsz Kaliforniában, ha történetesen narancs vagy. /Freddy Allen/
-
addikt
a farmhelp kód volt már?
3 óra vető-arató bónuszJó szerencsét!
-
Calogero
addikt
A Szegfű játékban marad a továbbiakban is, de némi változás lép érvénybe:
Tehát, csak 83. szinttől lesz elérhető a számotokra és az érési ideje is ennek megfelelően megváltozott.
Piaci alapára: 142 CSP
Magtáras vásárlás esetén: 426 CSP/darab -
nRu3
addikt
-
addikt
-
tothbabi58
csendes tag
És mi van ezzel a Rudi mormotával?
-
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
na rendesen meg lett kavarva a tápbiznisz. csak azt nem tudom hogy ettől miért lesz annyira nagy buli a nyúltápt csinálni :S 10 répa meg 10 széna túl sok érte, így nem biznisz
tyúk dettó cumi.. 10 búza irreális hozzá. főleg hogy csak 100at lehet venni a magtárban..
még szerencse hogy vettem 100.000et múltkor a piacon mikor kivéreztették a raktárakat vmi hülye event miatt[ Szerkesztve ]
-
nRu3
addikt
válasz BÁ Nutrition #1992 üzenetére
sajnos igen , elég szarul megkavarták a táp öszetevöket és az arányokat
-
BÁ Nutrition
addikt
dinamikus piac viszont érdekes lesz, elméletileg sokszorosára felmehet majd az ár. eventek finomak lesznek így
ill a bölcs tölgyes fejlesztések is aktuálisak máryoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
gonosz79
csendes tag
Üdv mindenkinek, ha a táp készítése Kb. 3x-or annyi, akkor az állat és a termény ára miért nem növekedett?
[ Szerkesztve ]
.........
-
BÁ Nutrition
addikt
ugye azért változtattak a tápkeverésen hogy lehessen kapni a piacon az eddigi hiánycikkekből, de jól látható hogy lassan már az se lesz amiből eddig volt bőven
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest