Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    Sziasztok

    lenne egy kérdésem/problémám. Mivel nem értek ehhez a részhez semennyire, így nem lesz könnyű, de megpróbálom minél érthetőbben leírni.

    apum élettársának van egy fő Fb profilja. Ez a személyes oldala. Azonban van neki vállalkozása, amihez tartozik két vállalkozás profil(?). Ebből az egyiket használja csak. A fő, személyes oldala össze volt neki fűzve(?) ezzel a két vállalkozással korábban. Így amikor a telefonos applikacioban, a jobb alsó sarokban a “menü” részre kattintott, ott tudott váltani a személyes profilja és a vállalkozás oldalai között. Ilyenkor a rányomva az egyik vállalkozásra ugye aturgik annak profiljába és úgy tud annak nevében posztolni.
    Na most a probléma, hogy ezek közül a két oldal közül, az egyik vállalkozás eltűnt onnan pár hete (állítása szerint). A kérdésem az lenne, hogy ezt mi okozhatta? Hogyan lehetne újra a profiljához hozzáadni?

    szerk.: ez a probléma csak a telefonos applikacioban létezik és elvileg a laptopján működik.

    Koszi előre is a választ és bocs a hülye kérdésért, de én se teljesen értem ezt a rendszert, csak megpróbáltam érthető formában tolmácsolni a problémát. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák