Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #89493 üzenetére
E
Akkor marad a remote location kis gép undercover. Csendes, nem feltűnő.
Én elképesztően megszopattam magam a rádióval. Mivel legálisan akartam csinálni, ezért az alap Open beállításból átraktam CE-re, amit úgy értelmeztem, hogy ez a EU-s beállítás. De nem jól értelmeztem. Ez a szándékaim szerint berakta 868 MHz-re, ami oké, valamint lelimitálta 25 mW-ra. Ami szintén oké talán, de a hatótáv bánja.
Viszont ezt egyszer kell kiválasztani és utána lezárja a rádió az opciót. És nem ezt kellett volna kiválasztani.
Ugyanis az Open alatt van egy alopció, amikor 868 CE megnevezéssel fut egy szintén EU-kompatibilis üzemmód, de ilyenkor az adás energiája lehet több és valami még különbözik, mert így össze is tudott kapcsolódni a vevő az adóval.
A sima CE-módban akármit csináltam nem sikerült. Mindenféle vész binding módot kipróbáltam, volt ott különféle szekvenciákban nyomott gombos bootloaderes forszírozott bind, végigmentem különféle beta és stable FW-en, de nem lett jó.
Aztán gondoltam, hogy megpróbálom már kiütni a rádióból a CE-módot, sikerült is. Utána Open, majd 868 CE (EU-mód) és elsőre ment a bind.... Ááááááááááááááááá....
Most akkor a TInyHawk működik, elsőre sikerült jól összerakni, csak a módot csűrtem el.
Jó móka volt.Elvileg ki lehet nyitni valami spéci eljárással a rádió teljesítményét még nagyobbra is, de az már csak komolyabb long range esetén éri meg, nem pedig a magamtól 25 méteren belüli zümmögésre való
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.