Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz JonesC #99961 üzenetére

    Szerintem ezt már nem az ajtóban töltögetik.

    Viszont, szerintem nem jól gondoljátok a sarki automata részét, elmondom miért.

    Mert akkor a csomagra kellene egyedi azonosítót nyomtatni/ragasztani és a munkásembernek kell a megfelelő rekeszbe tennie, azt valakinek fel is kell programozni és karbantartani, mert ha beszarik, akkor nyilván ideges mindenki, hogy odament éjjel 1kor és nem működik az automata és várhat humán erőforrásra és szar az egész.
    Szóval kifizetni a mancikát, aki egy ládából kikeresi a csomagodat 30sec alatt VS cimkézés,automataprogramozás,bepakolás + fenntartási költség.
    Mancikát amúgy is alkalmazni kell, a postahivatal amúgyis létező építmény. Egy Alza féle webshopnál, más a helyzet, ők automatába invesztáltak, átvevő pontok helyett.
    Edigitalnak, meg pont hogy átvevőpontjai vannak!
    Foxpost meg csak szolgáltató, neki nyilván ebbe éri meg befektetni.
    De egy meglévő és évtizedek óta működő postahálózatot nem egyszerű átállítani.

    A másik, hogy lehet te rendeltél egy sd-kártyát, ami pont 20gr, csomagolással, nade van aki nagyobb/több dolgot rendel. Egy földönfutó postáshoz hány cím tartozhat? Hamar belátható, hogy marhára nem férne be a táskájába minden.
    Ugyanakkor az, hogy valaki fizetett a kézbesítési szolgáltatásért és végül nincs kihozva, az is egy jogos hozzáállás. Ha fixen az lenne, hogy minden csomagért be kell menni a postára, akkor ez lenne az általános és elfogadott.

    Igen, fejlettebb lenne ha lenne automata, de pusztán üzleti szempontból, a posta szemszögéből nézve ez nem egy jó befektetés, mert a költsége nem fog megtérülni. Annyival több elégedett ügyfél nem lesz, hiszen, nem fogsz csakazért több kínai vackot rendelni, mert van automata.

Új hozzászólás Aktív témák