Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz BobaHWSW #91989 üzenetére

    Ha már fotós móka, akkor folytathatom a ma reggelt. Én ráérek :-D

    Volt giccses lomós napnyitás:

    alt="" title=""

    Sziluettes bigyó, mert ha valami nem adja ki, akkor monóban még szódával elmegy:

    alt="" title=""

    Űberkemény minimál, hosszú zár, ami kell:

    alt="" title=""

    És amihez jó lett volna még a madáron kívül valami tereptárgy, de itt nem lett, többit válogatom. Olyval elég durva úgy fotózni egy egész napot, hogy rövid sorozat, de már szívbaj nélkül törlök mindent még felmásolás előtt kártyáról, az sok 10 giga szeméttől megment.

    Madár kimaradt:

    Többiek képeztek még olyanokat, hogy egy szög fába volt verve és makrózzunk, én meg kiröhögtem mindenkit, hogy csináltam sok hasonlót, aztán nem győztem törölni :-D Gyagyák, fotózzák csak a szöget. Én közben találtam egy csigaházat, most azt fogom törölni :-D

    Mellé Kínából rendeltem egy csomó mini LEDes lámpát, legjobbakat kiválogatom, többit eladom. 4-8ezer pénz közt jöttek, állítható színhő vagy teljes RGB, de van amelyikhez adtak 20 féle színezőt (nekem max. 5 bőven elég lenne, de inkább három, mert mikor 10 féle piros közül kell válogatni, az nem nekem való), de úton van egy vízálló is. Így elsőre makrózni és terepen deríteni baromi jó lesz, bőven többet bírja akkuról, mint amire ilyenkor 1-2 percekre szükség van:

    Ekkora méret:

    alt="" title=""

    Csak van ami több LEDes és rendes diffúz előtéttel van, az nem pöttyözik be annyira. Tesztelem mind, de világ pénzét el lehetne verni ilyen aprólékokra is :W Ilyesmi a diffúz, elég karaj:

    alt="" title=""

    Zsebemben véletlenül bekapcsolódott, szóval üzemórát biztos kellőképpen viszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák