Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
válasz Bujdy81 #61593 üzenetére
Ezek számomra teljesen értelmezhetetlen számok.
Egyszer nem alapfokon csűrtem el a startot a 120 km-es körön. Odamentem időre szépen és beálltam a sorba. Amikor betereltek minket a vonal elé a boxba, akkor néztem, hogy milyen szép bringák vannak körbe. 50 és 80 mm-es felnik tipikusan, csak karbon gépek és elég szálkás pici emberkék a bringákon. Utána megértettem, hogy sikerült becsámpáznom a legmagasabb átlagot prediktáló csoportba...
Amikor elrajtoltunk akkor igyekeztem nem zavarni őket, szépen elhúztak a 3,14-csába hamar. A baj az volt, hogy jöttek pár perccel később a többiek, akik csak 40-et átlagot terveztek tartani. Úgy húztak el mellettem, mint a szél.
Kicsit kinosssss volt...
Itt sikerült összetársulnom egy kedves kiscsajjal, aki a 2 barátnőjével akart indulni, de a többiek lesérültek. Amikor egy ideje már mentem mögötte, akkor mellémentem és megkérdeztem, hogy nem bánja-e ha beszélgetek vele, mert kábé hasonló tempót futunk. Aztán próbáltunk segíteni egymásnak. Ő lassított, amikor leszállt a vörös köd, aztán én bátorítottam, amikor elkezdett beállni a lába. Tök jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest